Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Slyseli jste nekdy toto jmeno? Na jmeno jsem narazila poprve pred par lety, kdyz jsem shanela detem jmena na zed do pokojicku. Jmeno mi na jednu stranku prislo zajimave, na druhou stranku mi pripadalo jako neco, co si prave vymyslelo petilete dite
Po dnesnim hledani si myslim, ze se vyskytuje pouze v tomto tvaru, ze varianta Sabriela neexistuje. Kdo ma Knappovou, rada se dozvim vic detailu. Jak na vas pusobi? Hezky den! ![]()
Příspěvek upraven 12.12.23 v 12:27
Působí na mě, že si jej vymyslelo pětileté dítě…u hry s poníkem s duhovým ocáskem
@Anna766 píše:
Není to malá Sabrina?
Vubec netusim, mozne je vsechno ![]()
Sabriela mi zni docela dobre, zajimave. Ale slysim poprve.
Když slyším tohle jméno, vzpomenu si na knížku Sabriel.
Kdybych potkala dítě, které se takto jmenuje, vím, že její rodič velmi pravděpodobně čte knížky Gartha Nixe a chce být přehnaně originální.
Obzvlášť kdyby to byla Sabriela Vomáčková. Bomba…
@p.Zv. píše:
Slyseli jste nekdy toto jmeno? Na jmeno jsem narazila poprve pred par lety, kdyz jsem shanela detem jmena na zed do pokojicku. Jmeno mi na jednu stranku prislo zajimave, na druhou stranku mi pripadalo jako neco, co si prave vymyslelo petilete dite a ani si na tom nedalo moc zalezetPo dnesnim hledani si myslim, ze se vyskytuje pouze v tomto tvaru, ze varianta Sabriela neexistuje. Kdo ma Knappovou, rada se dozvim vic detailu. Jak na vas pusobi? Hezky den!
Podle těch tlapek bych spíš soudila na jméno pro fenku. ![]()
Sabrielu nezná ani eMimino, tak to s její existencí v seznamu povolených jmen vidím černě. ![]()
https://www.emimino.cz/…-pismenem-s/#…
Podle nasejmena. cz existuje v CR 8leta holcicka jmenem Sabriela Rosarie.
@Janča6 píše:
Podle nasejmena. cz existuje v CR 8leta holcicka jmenem Sabriela Rosarie.
Husté, mně se, to líbí ![]()
@LilyJane píše:
Když slyším tohle jméno, vzpomenu si na knížku Sabriel.
Kdybych potkala dítě, které se takto jmenuje, vím, že její rodič velmi pravděpodobně čte knížky Gartha Nixe a chce být přehnaně originální.
Obzvlášť kdyby to byla Sabriela Vomáčková. Bomba…
Napadlo mě to taky, to se mi víc líbilo Lirael.
Přijde mi to dost rómské. Ty mají ty Ruminky, Sabrinky, Samanty atd.
Řekla bych že to bude Sabrina.
Možná, to holčička neuměla říct a tak jí to zůstalo. Taková domácí varianta. Jako domácí zkomolenina je to hezký