Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Janča6 píše:
Podle nasejmena. cz existuje v CR 8leta holcicka jmenem Sabriela Rosarie.
Ano, to by odpovidalo. A je to opravdu Sabriela nebo Sabrielka? Treba jako Stepanka, Etelka…
Příspěvek upraven 12.12.23 v 12:26
Přidala bych si ho na svůj soukrom seznam „rodiče potřebovali být za každou cenu originální“. Ale netuším, zda existuje.
@p.Zv. píše:
Ano, to by odpovidalo. A je to opravdu Sabriela nebo Sabrielka? Treba jako Stepanka, Etelka…
Pise se tam Sabriela.
@nikitice píše:
Přijde mi to dost rómské. Ty mají ty Ruminky, Sabrinky, Samanty atd.
Ruminku má jenom Bagárová, ne? Snad dala tý malý jméno po tchyni. Jinou Ruminku neznám.
@Anna766 píše:
Ruminku má jenom Bagárová, ne? Snad dala tý malý jméno po tchyni. Jinou Ruminku neznám.
Asi jo, ale vždy mají takoví jména ty Sabrinky, Samanty. Ona ta Ruminka mi to připomíná.
@nikitice píše:
Asi jo, ale vždy mají takoví jména ty Sabrinky, Samanty. Ona ta Ruminka mi to připomíná.
@nikitice píše:
Neznám romskou ani Samantu, spíš Esmeraldu, Jessiku, Vanessu, Žanetu, Angelu a tak.
Rumia je jméno běžné v Uzbekistánu odkud rodina otce malé Ruminky pochází.
@Pudloslava píše:
taky myslim
Kolikrát lidi ta jména tak komolí… známí říkají dceři Andulko a ta se jmenuje Adéla. Znám holky co se jim říká Mína, je to Dominika a Tina a je to Martina.
@Janča6 píše:
Pise se tam Sabriela.
Tak to se mi asi i svym zpusobem libi
mam z toho takove smisene pocity, nemuzu se rozhodnout ![]()
Příspěvek upraven 12.12.23 v 11:56
@p.Zv. píše:
Tak to se mi asi i svym zpusobem libimam z toho takove smisene pocity, nemuzu se rozhodnout
Mne se to taky docela libi ![]()
Mě to připomíná název čistícího prostředku ![]()
No já bych tak neříkala ani feně…
Sabriel se jmenuje hlavní hrdinka první knihy ze série románů Staré království od Gartha Nixe
Zahada vyresena. Nasla jsem fotku z prvniho prispevku na eshopu Sabri, pak dohledala na instagramu, Sabriela je to majitelky dcera.
Hmm jestli jde o skutečné dítě a je tam jeho jméno, mázněte to…já bych to mázla
je to dítě, přece jen, ochrana jeho soukromí nebo tak něco. ![]()