Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@janajekůl
Dala bych spise ceske jmeno, ta exoticka, to by bylo jako pest na oko…
Anna, Marie, Evelina…
Frantisek, Matyas, Tobias…
Kluk Lukáš, Jiří holka Adéla, Klára… cizí se mi k tomu příjmení moc nehodí… ![]()
@slabikář píše:
Holky, zakladatelka chce cizí jméno, ne české.
Vsak Premysla, Milusi a jina ceska jmena tu nikdo nepsal ![]()
@slabikář píše:
Holky, zakladatelka chce cizí jméno, ne české.
no a my jí povídáme, že se to k tomu nehodí, a jinak každý sem může psát, co chce, rovnou mohla napsat, že chce cizí, a jinak jak ti zní k jménu například Samuel červinka či Sebestián Červenka nebo Alexander, blbě že? Dávám sem jen příklady
Jinak mě se pro holčičku líbí Tamara, Nina, Andrea,
Kluk: Martin, David, Lukáš, Ondřej, Daniel, Vít, Viktor,
@RyBANA píše:
Vsak Premysla, Milusi a jina ceska jmena tu nikdo nepsal
bože dneska mají lidi rýpavou a @slabikář mi kazí mojí náladu, ted mám po náladě
Já to pochopila že může být i exotika ale ne za každou cenu ne?
Mě se k příjmení líbí třeba Jonáš a Liliana. U holky bych nechala S ová, bez mi to zní divně když je koncovka A.
Mně se k jejich příjmení také nelíbí česká jména, ale když zakl. chce cizí, tak chce cizí. Je to její věc a volba, tak byste to měli respektovat a nepsat sem ryze česká jména, ty nedá a jejich výčet je jí k ničemu.
@slabikář píše:
Mně se k jejich příjmení také nelíbí česká jména, ale když zakl. chce cizí, tak chce cizí. Je to její věc a volba, tak byste to měli respektovat a nepsat sem ryze česká jména, ty nedá a jejich výčet je jí k ničemu.
oprava: nelíbí k jejich příjmení cizí jména
@janajekůl píše:
@slabikář Jeste jsme se o jméně moc nebavili, ale chtěli bychom spíše nějaké netradiční tzn. cizí
Takze jenom cizi? Tak to jsou skoro vsechny, ja si pod exotickym predstavila nejakou tu Mahtob, Samaru, Afrodite atd. coz mi k tomu moc nezni, ale vase volba. Tak pokud jen cizi tak by se mi libilo neco bez r, kratkeho jako Leo, Alan, Alex, Linda, Mia, Bea atd. tonale exoticke neni ani trochu…
Z netradičních se mi líbí Jessica, u klučičího asi žádné. takže JÁ TI MOC NEPORADÍM. pŘECE JEN JSME V Čechách, JÁ OSOBNĚ BYCH CIZÍ JMÉNO NEDÁVALA.