Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Přišla jsem si pro tipy
Jaké jméno se nejvíce hodí k příjmení Červinka/ Červinková. ![]()
Jeste nevíme jestli pro holku nedáme jen Červinka bez koncovky - ová.
My se o jméně ještě moc nebavíme, můžete dávat i exotičtější jména. Děkujeme ![]()
Jan. Hana. Nic exotickeho se mi ktomu nepozdava, to si budes muset vybrat sama. Takova Mahtob Červinka atp. mi moc nezni.
Pro kluka mi okamžitě bliklo Roman (ve spojitosti s hokejistou Romanem Červenkou).
Ale tak hodí se vlastně skoro všechno, ne? Kromě nějakých cizích… Jako Sebastian Červinka zní divně… ale Martin, Vojtěch, Roman, Tomáš, Lukáš, Ondřej, Jakub… cokoli
A holčička taky - Klára, Martina, Lucie, Nikola, Barbora…
@želvice píše:
Pro kluka mi okamžitě bliklo Roman (ve spojitosti s hokejistou Romanem Červenkou).Ale tak hodí se vlastně skoro všechno, ne? Kromě nějakých cizích… Jako Sebastian Červinka zní divně… ale Martin, Vojtěch, Roman, Tomáš, Lukáš, Ondřej, Jakub… cokoli
A holčička taky - Klára, Martina, Lucie, Nikola, Barbora…
přesně tak, ale já když jsem viděla nadpis, tak sem si v duchu řekla:,,Červinka pekař"
![]()
Znama ma k tomuto prijmeni Miu ![]()
Ale vic se mi libi Nina, Klara a Marek.
@tumpach píše:
přesně tak, ale já když jsem viděla nadpis, tak sem si v duchu řekla:,,Červinka pekař"![]()
![]()
Julián, Alexander, Kryštof, Tadeáš, Teodor, Maxim, Jan, Pavel, Štěpán, Dominik,
Leona, Beáta, Simona, Andrea, Anna, Tereza, Dorota, Nina, Evelin, Karolína
Hodně štěstí při výběru. ![]()
Jakékoliv, máte aspoň nějaký tip? Mně se líbí Tereza a Jáchym. ![]()
@slabikář Jeste jsme se o jméně moc nebavili, ale chtěli bychom spíše nějaké netradiční tzn. cizí ![]()
@janajekůl píše:
@slabikář Jeste jsme se o jméně moc nebavili, ale chtěli bychom spíše nějaké netradiční tzn. cizí
to ne to se k tomu nehodí, promin