Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, nemůžeme se s mužem rozhodnout. Přijmení se hodí k oběma jménům..co se vám líbí více? Oliver nebo Theo? ![]()
Děkuji za názory ![]()
Já tak nějak nechápu tyto diskuze o jménech - někdo hodí příjmení a ostatní, aby k nim vymyslel jméno. Každý den alespoň jedna.
Tak jste snad na to jméno minimálně dva (máma, táta), někdy i víc, tak se snad můžete rozhodnout sami ne?
![]()
Děkuji všem ![]()
Isiska - zajímá nás i názor jiných, my se právě nedokážeme rozhodnout, proto jsem tuto diskuzi založila
..Jestli máte něco proti, tak se do této diskuze nemusíte vyjadřovat, není to povinnost ![]()
Ani jedno. Olin i Theo mi pripadaji jako cirkusaci. Kdyz uz bych musela, tak Teodor.
Víc se mi líbí Theo ikdyž spíš bych dala Teo, ale když si představím dospělýho chlapa s takovým jménem asi bych zvolila spíš toho Olivera ![]()
@miavit píše:
Děkuji všem
Isiska - zajímá nás i názor jiných, my se právě nedokážeme rozhodnout, proto jsem tuto diskuzi založila..Jestli máte něco proti, tak se do této diskuze nemusíte vyjadřovat, není to povinnost
Není povinnost, ale mám právo ![]()
Jen nechápu lidi, co si nechají kecat do těchto poměrně banálních věcí. Ještě nechej o věci hlasovat ![]()