Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jasne, myslela jsem olivera ( na ktere u nas volaji oline, olisku, oldo). Predstavim si proste provazochodce v zlatavem blyskavem oblecku. Thea vidim polykat ohen a hazet s kruhy
. Ptala ses, jinak bychnsito nechalapro sebe…
@Isiska a stoji ti to za to? Tak jdi diskutovat tam, kde to povazujes za dulezite. Tvuj nazor stejne neodradi nekoho dalsiho, kdo se bude chtit ostatnich zeptat na podobnou vec. Ale hlavne ze ses vyjadrila k tematu ![]()
Za me Oliver…
@Janha píše:
@Isiska a stoji ti to za to? Tak jdi diskutovat tam, kde to povazujes za dulezite. Tvuj nazor stejne neodradi nekoho dalsiho, kdo se bude chtit ostatnich zeptat na podobnou vec. Ale hlavne ze ses vyjadrila k tematuZa me Oliver…
Srovnala bych to s tématy typu „Jsem těhotná?“ - snad jen kdyby byl na výběr Matyáš nebo Jakub, tak by to trumflo i ty.
A myslím si, že v těchto diskuzích ani nejde tak o výběr jména, jako poklepání budoucím maminkám na rameno, jak jsou úžasně kreativní, že vybraly tak úžasná jména.
Taky se přikláním k Oliverovi
když už T(h)eo, tak spíš T(h)eodor.
@Isiska píše:
Není povinnost, ale mám právoJen nechápu lidi, co si nechají kecat do těchto poměrně banálních věcí. Ještě nechej o věci hlasovat
já zas nechápu lidi, co mají potřebu za každou cenu prudit ![]()
Oliver, Theo mi prijde divny pro dospeleho chlapa, i kdyz za 20 let to bude asi normalni ![]()
@Lette - koukám, že ti stačí málo, aby jsi moje reakce takto pojmenovala… ![]()
@Isiska málo? Jedné bych si ani nevšimla, druhá by mi nestála za to. U třetí začínám přemýšlet, co tě k tomu vede ![]()
@Isiska ale to jsi mi neodpovedela na otazku a samozejme muzes tem, co se tazou, stale dokola psat, proc se tak b.lbe ptaji, a stejne ti to k nicemu nebude. Takze bud chces byt za kazdou cenu v opozici a dohadovat se, nebo pak nechapu, proc prispivas nekam, kde to povazujes za zbytecne ne-li dokonce hloupe… Ja se tedy nemusim ke kazde diskuzi vyjadrovat a uz vubec ne, pokud nemam co anebo ji vidim jako zbytecnou.
@Lette Možná to, že dcerka chodí zase do školky a za měsíc čekám chlapečka (nepotřebuji poradit s výběrem jména), mám více času a když sem přijdu, tak narazím jen na - příjmení Svoboda jaké jméno, příjmení Novák jaké jméno, příjmení Vydra jaké jméno.
Na druhou stranu se omlouvám zakladatelce, protože, když jsem četla název její diskuze, tak jsem už opravdu vybouchla, takže to odnesla za všechny Svobody, Nováky a Vydry… ![]()
Tímto jsem odpověděla i zároveň @Janha
A zároveň nevybírám ani jedno, protože si myslím, že miminko zakladatelky bude mít ve výsledku v rodném listě úplně něco jiného…