Oliver nebo T(h)eo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4009
6.4.14 14:51

Jasne, myslela jsem olivera ( na ktere u nas volaji oline, olisku, oldo). Predstavim si proste provazochodce v zlatavem blyskavem oblecku. Thea vidim polykat ohen a hazet s kruhy :mrgreen:. Ptala ses, jinak bychnsito nechalapro sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
6.4.14 14:52

@evill Však já to beru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
6.4.14 14:54

Oliver…miluju Arrowa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
6.4.14 15:01

Z nabízených možností: Oliver.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
6.4.14 15:04

@Isiska a stoji ti to za to? Tak jdi diskutovat tam, kde to povazujes za dulezite. Tvuj nazor stejne neodradi nekoho dalsiho, kdo se bude chtit ostatnich zeptat na podobnou vec. Ale hlavne ze ses vyjadrila k tematu :mrgreen:

Za me Oliver…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slabikář
6.4.14 15:23

Ani jedno

• Citovat
  • Upravit
196
6.4.14 15:24
@Janha píše:
@Isiska a stoji ti to za to? Tak jdi diskutovat tam, kde to povazujes za dulezite. Tvuj nazor stejne neodradi nekoho dalsiho, kdo se bude chtit ostatnich zeptat na podobnou vec. Ale hlavne ze ses vyjadrila k tematu :mrgreen:Za me Oliver…

Srovnala bych to s tématy typu „Jsem těhotná?“ - snad jen kdyby byl na výběr Matyáš nebo Jakub, tak by to trumflo i ty.

A myslím si, že v těchto diskuzích ani nejde tak o výběr jména, jako poklepání budoucím maminkám na rameno, jak jsou úžasně kreativní, že vybraly tak úžasná jména.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
6.4.14 15:25

Oliver

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
6.4.14 15:25

Taky se přikláním k Oliverovi :palec: když už T(h)eo, tak spíš T(h)eodor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
6.4.14 15:28
@Isiska píše:
Není povinnost, ale mám právo :)Jen nechápu lidi, co si nechají kecat do těchto poměrně banálních věcí. Ještě nechej o věci hlasovat :nevim:

já zas nechápu lidi, co mají potřebu za každou cenu prudit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
6.4.14 15:32

Oliver, Theo mi prijde divny pro dospeleho chlapa, i kdyz za 20 let to bude asi normalni :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
6.4.14 15:37

@Lette - koukám, že ti stačí málo, aby jsi moje reakce takto pojmenovala… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
6.4.14 15:40

@Isiska málo? Jedné bych si ani nevšimla, druhá by mi nestála za to. U třetí začínám přemýšlet, co tě k tomu vede :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
6.4.14 15:41

@Isiska ale to jsi mi neodpovedela na otazku a samozejme muzes tem, co se tazou, stale dokola psat, proc se tak b.lbe ptaji, a stejne ti to k nicemu nebude. Takze bud chces byt za kazdou cenu v opozici a dohadovat se, nebo pak nechapu, proc prispivas nekam, kde to povazujes za zbytecne ne-li dokonce hloupe… Ja se tedy nemusim ke kazde diskuzi vyjadrovat a uz vubec ne, pokud nemam co anebo ji vidim jako zbytecnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
6.4.14 15:49

@Lette Možná to, že dcerka chodí zase do školky a za měsíc čekám chlapečka (nepotřebuji poradit s výběrem jména), mám více času a když sem přijdu, tak narazím jen na - příjmení Svoboda jaké jméno, příjmení Novák jaké jméno, příjmení Vydra jaké jméno.

Na druhou stranu se omlouvám zakladatelce, protože, když jsem četla název její diskuze, tak jsem už opravdu vybouchla, takže to odnesla za všechny Svobody, Nováky a Vydry… :kytka:

Tímto jsem odpověděla i zároveň @Janha

A zároveň nevybírám ani jedno, protože si myslím, že miminko zakladatelky bude mít ve výsledku v rodném listě úplně něco jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze