Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Líbil by se mi k tomu Šimon. Samuel s Maxem jsou mimo rozsah pro mne libozvučných jmen. Když už by to muselo být, tak raději Samuel.
Ani jedno. Kdybych musela vybrat, tak Samuel
ale přijde mi, ze by se k tomu hodilo spis nějaké klasičtějsi jméno - šimon, Matyáš apod
@Tichošlápek píše:Šimona má ségra a Matyáš je manžel a nechceme dávat jméno co už máme v rodině.
Ani jedno. Kdybych musela vybrat, tak Samuelale přijde mi, ze by se k tomu hodilo spis nějaké klasičtějsi jméno - šimon, Matyáš apod
Ostatni deticky maji krasna jmena. Samuel ani Max se mi nelibi a ani se mi ke zbyvajicim sourozencum nehodi. Co treba Adam nebo Tomas? Jinak z tveho vyberu kdybych musela, tak spis Max.
@Annnit píše:
Ostatni deticky maji krasna jmena. Samuel ani Max se mi nelibi a ani se mi ke zbyvajicim sourozencum nehodi. Co treba Adam nebo Tomas? Jinak z tveho vyberu kdybych musela, tak spis Max.
Adamů a Tomášů je všude strašně moc, ještě jsme přemýšleli nad jménem Michael, ale zase lidi by mu říkali Michal a to už se nám tolik nelíbí, tak jako Michael.
Samuel. Nevím, proč by se to jméno nemělo k ostatním hodit, hodí se k nim skvěle. A je strašně krásné ![]()
Ahoj, s manželem se nemůžeme rozhodnout mezi jmény pro kluka. Již máme 2 kluky, Tadeáše a Kryštofa a 1 holku Justýnu. A nemůžeme se rozhodnout pro 4 jméno, mně se líbí Samuel a manželovi zase Max, jaké jméno by jste vybrali vy?