Jméno Eduard ano/ne

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
64835
31.7.19 17:38

Prý nechci typické jméno a máš ve výběru Tobiáše. Těch jsou teď mraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
589

Eda se jmenuje můj pes :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75920

Tobiáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407

@vokishka já žádného neznám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
31.7.19 17:43

Tobiáše znám tři, ale z vašeho výběru je to asi nejmenší zlo..taky máme v okolí dva Edíky, jsou to psi..a Krikri se mi nelíbí vůbec :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meredithx
31.7.19 17:44

Nelíbí se mi ani jedno.

• Citovat
  • Upravit
15050
31.7.19 17:44

Co by ne, můj manžel má kamaráda Edu, je to dvoumetrovej chlap a říká mu Edísek, roztomilé ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
31.7.19 17:47

Když je někdo Eda, je to nadávka (rozuměj pako). V okolí máme a nelíbí se. Krirki (Kristián) mi přijde jak jméno pro gaye a Tobiášů je úplně stejně hafo jako Matyášů, Tomášů a Lukášů..Nicméně kdybych musela vybrat z těchto, tak Tobi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
31.7.19 17:50

Eduard se mi líbí ze všech nejméně. Kristián bych nevěděla, jak mu říkat zdrobnělinou, aby se mi to líbilo, tak bych to taky nedala. Tobiáš je pěkné, ale je jich plno. Ale měla jsem ho taky ve výběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
31.7.19 17:54

Tohle je docela legracni, my mame Tomase, a s nasim je tu jeste jeden, za to tobiku nam tu lita pet :mrgreen: taky zalezi na prijmeni, Kristian je hezky v plnem tvaru, ale ty zdrobneliny jsou bida, Eduard, edik docela ujde a tobias je na tohle asi nejlepsi, proto jich je tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
31.7.19 17:55

Mě se nejvic líbí Eda. Znám dva ukrajince jménem Kristian a Tobiáš se mi nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
31.7.19 17:57

Zakladatelko, mně se líbí Eda. Je to krásné jméno.
O jménech bych diskutovala jen s chlapem. 100 lidi, 100 názorů. Takto se akorát znejsitis.
My máme taky jedno jméno u dětí poměrně málo časté. Názory okolí byly dost drsné. U druhého jsme to nehlasili a reakce byly vic v pohodě, protože když je už u toho miminko, tak to reakce mírní.

@Ann-Sylvie u nás se v hanlivém smyslu používá Matěj, Kuba, Rozára, Dorota. A je jich plno. Používat Edu jako nadávku jsem ještě neslyšela :nevim: Asi to bude lokální.

• Citovat
  • Upravit
4496
31.7.19 17:58

Kristian :palec: zdrobnelina Kris :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
31.7.19 17:59

Příjmení je Weiss.. a myslím, že kluk bude „bezejmenný“, protože opravdu nevymyslime asi nic na čem se shodneme. Ano Kristián se mi líbí tak jak to je, Ed na zase spoustu zdrobnělin - jméno jako takové se pro mimino moc nehodí..a Tobiáš je hodně variabilní, nemám v okolí teď ani jednoho ale evidentně je jich hromada :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
31.7.19 18:00

Eduard se mi zdá v pohode, máme dva v rodině, velkýmu se říká Edo, malýmu Ediku, nevidím na tom nic špatného :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze