Jméno Eduard ano/ne

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15065
31.7.19 18:01

K tomuhle příjmení zní nejlíp Kristian.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
31.7.19 18:04

Eduard je super jméno. Znám jich několik, všechno fajn kluci. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
31.7.19 18:04

@Kiwijeta kdyz tohle je strasne individualni, nejcastejsi davane jmeno je treba jakub a u nas neni ani jeden. Za to tech tobiku tu jsou mraky. Jmena zjistis, jakmile s tim prckem zacnes chodit do kolktivu. Ale k tomuhle prijmeni mi tedy nejlip zni urcite Eduard. To se k sobe hodi. A edik je hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
31.7.19 18:05
@Kiwijeta píše:
Ahoj všem. Máme potvrzené pohlaví - chlapeček… katastrofa protože je skoro nemožné se s přítelem shodnout. Vybrali jsme jména Tobiáš, Kristián a Eduard. Nechci typické jméno jako Lukáš, Tomáš nebo Matyáš..jaké jsou vaše zkušenosti u těch tří možností? Které se je vám nejsympatičtější? Máme ještě čas jméno vybrat, ale když to vidím teď, tak to bude peklo :D

Eda :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
31.7.19 18:06

Eduardů znám docela dost, mně se to jméno líbí.

• Citovat
  • Upravit
53518
@Ann-Sylvie píše:
Když je někdo Eda, je to nadávka (rozuměj pako). V okolí máme a nelíbí se. Krirki (Kristián) mi přijde jak jméno pro gaye a Tobiášů je úplně stejně hafo jako Matyášů, Tomášů a Lukášů..Nicméně kdybych musela vybrat z těchto, tak Tobi..

A kde jako? U nás je Eduard, Eda celkem normální jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488

Eduard teď hodně frčí, znám asi tři malé kluky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
31.7.19 18:18

Tobiáš Weiss mi nezní hezky, asi dvě jiné sykavky na konci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
31.7.19 18:21

Mě se Eduard líbí. Edu jako nadávku neznám, znam jako označení pro nešiku Kuba a Matěj. :think: Kristián se mi vyloženě nelíbí a Tobiášů je opravdu hodně. Takže z těchto jmen by za mě vyhrál Eduard. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
31.7.19 18:23

@Ann-Sylvie

Jako nadavku že jmen znám Pepa, Matěj, Honza, ale Eduarda jsem ještě neslyšela. To se říká kde?

@Kiwijeta

Ž těch jmen co jsi napsala se mi nejvíc líbí Eda, není to žádné hloupé jméno, není jich tolik jako Tobiášů a Matyášů. Kristián se mi nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
31.7.19 18:26

Hlasuju pro Edu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
31.7.19 18:32

K příjmení mi jde nejlíp Eduard :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K92
2033
31.7.19 18:33

My malého Eduarda máme a je to úžasné jméno. Mezinárodní, bez diakritiky, variabilní, ideální pro miminko (Edík, Eda atd.) i dospělého chlapa. Zdá se mi takové mužné :). Všichni nám ho moc chválí a opravdu jsem se ještě nesetkala s tím, že by to byla nadávka (narozdil od jmen Matěj a Kuba). Doporučuji všemi deseti, podle mě je to takové jméno pro prima kluka :) :D :D. I k vašemu příjemní zní skvěle. A to že někdo v komentáři napsal, že se tak jmenuje nějaký pes je hloupý argument, já znám psy Báru, Sofii, Nelu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
31.7.19 18:33

Taky hlasuji pro Edu. Eduard Weiss mi zní mužně, až vznešeně. Většinu života prožije jako dospělý chlap a na něj se Eduard/Eda hodí. Malému můžete říkat Edík, Edoušek, puberťákovi Eddie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pujda
31.7.19 18:35

„Nechci typické jméno“ a hned jako první Tobiáš. Na všechny Tobíky už jsem alergická, to je jak u holčiček Sofie nebo Emička :roll: Kristiánů je taky poměrně dost, spíš jich teď čí dál více přibývá a za chvíli to bude velký trend. Eduard mi přijde fajn. A že se tak jmenují nějací psi, to není problém jména, ale toho, že lidé trapně dávají lidská jména psům. Navíc k příjmení sedí perfektně :palec:

@Ann-Sylvie U nás je zase nadávka Vojta, Rebeka, Matěj, Pepa apod.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence