Jméno Eduard ano/ne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
3.5.23 12:54
@LiduNe píše:
@LiduNe Eduard je take mezinarodni, pochazi z Anglie. :mrgreen:
Jo? Já mám za to, že Eduard vychází z původního anglosaského Edward.

Ale jestli nemá cizí příjmení, bude znít Edward Konopník nebo Zalabák docela směšně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6665
3.5.23 12:58

Jak se mi líbí Eduard, tak Edward naopak vůbec. Zní mi to jinak, tvrději, navíc Eduard je trojslabičný, kdežto Edward dvojslabičný, takže to zase každé spolu s příjmením bude působit odlišně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
3.5.23 12:58
@Mgree píše:
Ahoj holky, mate nebo znate nektera chlapecka s timto jmenem? Jsem rozhodnuta ho dat. S timto jmenem neznam nikoho ani v okoli. Ve skolce neni ani jeden a nechci pro kluka jmeno, ktere frci.Jak mu rikate? Nechci mu rikat Edo, tak spis Edy, Ediku? :mrgreen:

To jméno bych nedala, nelíbí se mi, pod ním si představím starce nižšího iq. Edik zní stejně hrozně jako Eda…Edie z toho asi nejlepší, ale i tak, nedala bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
3.5.23 13:01

Eduardu znam dost a klidne bych svemu diteti dala, libi se mi. Ale neni pro me uplne top, volila jsem jmena, kde zni R i ve zdrobnele podobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.5.23 13:01

Znám jednoho Eduarda, má mezi 55-60 let. Jemu to jméno prostě sluší. Myslím si, že je to hezké jméno pro malého kluka i dospělého chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6665
3.5.23 13:06

Jinak, taky mám dojem, že jde teď celkem do módy, tak abys pak nebyla zklamaná, že jsi chtěla něco unikátního a přitom jich bude v ročníku hromada. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2963
3.5.23 13:08

Nad Edvardem jsem take premyslela, ale do Ceska se vic hodi Eduard. Prijmeni mame neutralni, tak se jmeno hodi dobre. :mrgreen: Tak snad se bude synkovi dobre nosit. :mrgreen: Moje top jmeno byl Erik, jenze mam dceru Eriku, takze nic. :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2963
3.5.23 13:09

@klamonožka No sleduju zpravodaj a zatim ani jeden Edik. Ve skolce z 80 deti take ne. :mrgreen: Ani v okoli zadneho nepoznam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6665
3.5.23 13:13
@Mgree píše:
@klamonožka No sleduju zpravodaj a zatim ani jeden Edik. Ve skolce z 80 deti take ne. :mrgreen: Ani v okoli zadneho nepoznam.

Jasně, Matyáš ani Honza z toho nebude, já jsem si toho asi jen víc všímala, jak to bylo jméno, nad kterým jsme taky uvažovali - že jsem najednou ty různé malé Edy začala kolem sebe vnímat. Ale není to časté jméno, to ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67484
3.5.23 13:17

Tak ja znam Edu Edvarda s jednoduchym V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67484
3.5.23 13:22
@klamonožka píše:
Jasně, Matyáš ani Honza z toho nebude, já jsem si toho asi jen víc všímala, jak to bylo jméno, nad kterým jsme taky uvažovali - že jsem najednou ty různé malé Edy začala kolem sebe vnímat. Ale není to časté jméno, to ne.

Ja znam mozna vic Edu nez Matyasu :mrgreen:
To byl boom, ale ted mne prijde, ze se prestal tak davat. To spis Tobiasu mam kolem hodne.
Ten Matyas, je casto zamenen za Mikulase, Mateje apod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
3.5.23 13:26

Jééé, to je naprostá dceřina srdcovka :srdce: Všechno doma se jmenuje Eda, i ona sama :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
3.5.23 13:34
@Marcicek84 píše:
To jméno bych nedala, nelíbí se mi, pod ním si představím starce nižšího iq. Edik zní stejně hrozně jako Eda…Edie z toho asi nejlepší, ale i tak, nedala bych.

Tak přesně to si představuju při jméně Karel :lol:

• Citovat
  • Upravit
LiduNe
3.5.23 13:36
@Nnaud2 píše:
Eda se jmenuje můj pes :nevim:

Můj pes byl Barča, to si nevybereš

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...