Jake jmeno se hodi vice?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
7.9.17 00:29

Jake jmeno se hodi vice?

Ahoj potrebovala bych poradit s vyberem jmena pro holcicku mame 3 favority porod za dvermi a ja se nemuzu rozhodnout ktere dat prijmeni bude Macháčková doma uz mame Elišku a ted premyslime zda dat Anežku, Beatu nebo Emily puvodne jsem chtela jeste Theu ale to mi vzhledem k prijmeni a jmenu prvni dcery nebylo schvaleno Anežka se nam libi proto ze je to stejne nezne jmeno jako Eliška a hodilo by se to k sobe Beatka se mi libi a libi se mi i zdrobnelina jmena Bea coz je dost podobne Thee co jsem chtela puvodne a Emily se mi libi ze je to takove neobvykle jmeno coz se mi moc libi vzdy jsem chtela nejake cizi nebo neobvykle jmeno ???? a meli by holky stejny monogram tak prosim o radu nejradsi bych dala vsecjny tri pro ktere by jste se rozhodli vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
7.9.17 01:10

Znám sourozeneckou dvojici Eliška-Anežka, a líbí se mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.17 04:45

Me se taky libi cizi jmena..naštěstí mam muže s cizim prijmenim tak to jde…

Osobne mi prijde divne mit ceske příjmení a k tomu cizi jmeno…

Z tech jmen co navrhujes..mi k tomu prijmeni sedi nejvic Anezka no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44181
7.9.17 06:20

Eliška ani Anežka se mi nelíbí, tento typ jmen, zdrobnělých už v základním tvaru, není můj šálek kávy. Ale pokud už máte Elišku, tak ta Anežka je jí typově nejpodobnější.
Jinak já netrvám, aby jména sourozenců k sobě „ladila“,na to má každý jiné parametry.Ale aby každé to jméno ladilo s příjmením a počítalo se s tím, že ho dítě bude nosit celý život, i u holek podstatnou část života, protože brzké svatby v dnešní době nehrají prim.

Vzhledem k příjmení v cizích vodách moc lovit nemůžete, bohužel. K vašemu příjmení se hodí hlavně běžně dávaná jména.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
7.9.17 06:35

@žanela dala bych Anežku. Stylově se hodí nejvíc, ostatní mi nezní sourodě s Eliškou. Emily je pěkné, ale měli byste v podstatě Elu a Emu, mohlo by se to i plést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
7.9.17 07:02

@žanela Rozhodně Anežka. Beáta mi přijde tvrdé a Emily Macháčková je jak Jessica Vopičková, jako že „frikulínský západní jméno“ a obyč české příjmení: když už, tak třeba Ema nebo Emilie (i když těch je milion, takže já bych to nedala tak ani tak).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
7.9.17 07:07

K Elišce Anežka :lol:

• Citovat
  • Upravit
10680
7.9.17 07:12

Taky bych dala Anezku, na me je to sice s prijmenim dohromada takovy usislany, ale kdyz uz to ma tak segra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
7.9.17 07:55

Anežka. Sice se mi moc nelíbí, ale emily je k vašemu příjmení jak pěst na oko. Beata je jen o chlup lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
7.9.17 07:57

Taky hlasuju pro Anežku,, zaprvé se to hodé k Elišce, zadruhý Beáta Macháčková je fakt strašný a Emily mi přijde spíš jméno pro psa (bez urážky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
7.9.17 08:03

K vašemu příjmení Anežka. Ale jméno se mi nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
7.9.17 08:27

Pokud bych hodnotila libozvučnost jména Anežka s příjmením Macháčková, tak to ž a č dohromady moc libozvučné není. Ale u holky stejně člověk neví, jaké bude mít nakonec příjmení, takže netřeba to moc řešit. Emily k příjmení zní hrozně, ale už jsem zažila Charlotte Tržilová, Sophie Tržilová či dokonce Elisabeth Jedličková…, takže lidé mají různý vkus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29532
7.9.17 08:27

Z vybraných jmen bych dala k Elišce Anežku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
7.9.17 08:40

Z vybraných bych dala Anežku. Jen mi obě - Eliška a Anežka Macháčková přijdou moc měkký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
7.9.17 09:15

Za mě také Anežka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie