Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Spíš bych dala Anita Julia… přijde mi to zvukomalebnější. Jinak, kombinace jmen je moc pěkná.
Anita
To je moje srdcovka a souhlasím s předchozím, dala bych spíše Julia ![]()
Anita se mi líbí
druhé jméno Julie mi k tomu tolik nepasuje, spíše Julia, Anita Julia zní líp, ale chtělo by to asi ještě něco jiného
, ale druhé jméno bych asi už nevolila ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jak se vám líbí tato kombinace? Pripadne jakou jinou byste zvolily? Prosím ale, aby alespon jedno jmeno bylo zachovano. Vsechny tri nase deti maji dve jmena, takze nechceme trhat partu, dekuji za pochopeni![]()
Líbí se mi to spolu, i když my máme tedy vždy jenom jedno jméno u dětí. Ale Anita Julie mi zní hezky =)
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jak se vám líbí tato kombinace? Pripadne jakou jinou byste zvolily? Prosím ale, aby alespon jedno jmeno bylo zachovano. Vsechny tri nase deti maji dve jmena, takze nechceme trhat partu, dekuji za pochopeni![]()
Dejte to, co se líbí vám ne?
Nelibi se mi Anita. Je to takovy diblikovsky jako by to kricelo: jsem roztomila. A ted si vemte, ze se treba muze stat, ze bude mit chut k jidlu a bude jednou obezni. Nebo bude moc vysoka. V tom pripade by to pusobilo smesne. Hezci by bylo Anna Julie nebo obracene
@Burj Chalifa píše:
S těmi více jmény - znáte?
https://www.youtube.com/watch?…
Mne pripada Anita Julie dobra volba. Lepsi nez ty vysumely jmena. Bude vsude jen jedna a neni to zase prilisna extravagance.
Já bych dala Aneta Julie, Anita Julie - ty dvě i mi tam nějak nezní..Líbí se mi dvě jména, obě vnučky je také mají a spokojenost.
Ahoj holky, jak se vám líbí tato kombinace? Pripadne jakou jinou byste zvolily? Prosím ale, aby alespon jedno jmeno bylo zachovano. Vsechny tri nase deti maji dve jmena, takze nechceme trhat partu, dekuji za pochopeni