Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jestli se vám líbí klidně ho dejte. Mě by vnučka Klementýna nevadila.
Jeste predchvilkou jsem si myslela ze neexistuje jmeno od K tery by se me nelibilo. Ale ted jsi na to kapla. Za me ne, nezni me to hezky
Mne prijde normalni, libi se mi vice Clementine, ale ceska verze zni take hezky.
Je to moc.
Na druhou stranu - taky záleží, zda se hodí k příjmení.
Mně se také líbí. Také záleží na příjmení, jak k tomu jde. Ale asi se jí bude říkat Týnka ![]()
@BloomingGorgeous píše:
Mne prijde normalni, libi se mi vice Clementine, ale ceska verze zni take hezky.
Nebo Klementina…
Mmchd jsem si šla zjistit a zjistila že máme v ČR dvě Kunigundy a jednu Kunhutu, zajímavé ![]()
Má praprateta byla Klemča, Týnka. Pro mě je to hezčí jméno než Tamara, Vanesa, Timea… Reakce dětí bude záležet na její povaze.
Ja bych ho diteti nedala a detem bych ho jako jmeno pro jejich deti rozmlouvala…
@Doe_Jane píše:
Nejsi od Klusa? ti mají taky šílené nápady na jména
Mají Jenovéfu viď? Jenůvka, nádherný jméno.
Ahoj, přijde vám jméno Klementýna už příliš, nebo ho berete v pohodě? Ani se tak neptám na to, jestli se vám líbí nebo ne, každý máme jiný vkus. Ale zajímá mě spíš, jak byste reagovali, kdyby toto jméno dal někdo ve vašem blízkém okolí, případně kdyby třeba jednou v budoucnu jste měli mít vnučku Klementýnu, vadilo by vám to, nebo to berete jako jiná jména? My jsme s mužem možná moc velké konzervy na tohle jméno, ale hrozně se nám líbí, jenom máme strach ho dát…