Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jinak, libi se mi treba i Anna, je to krasne jmeno, ale vadi mi ze je to automaticky Anca
.. Treba Ani, Anino, Aninko, Anuzko, je krasne, ale ta Anca to je des. Treba moje teta je Marie a kazdy ji od narozeni rika zrobnele Marienko. To se mi libi rozhodne vic nez Marko, Marenko
@EmmaAnna píše:
@Matylda2 Leana zní zajímavě, já se setkávám spíš s Leaale ani jedno není staročeské jméno
Leana je snad skotského původu moc o ní nikde nepíší. ja se do toho jména zamilovala protože není nijak extrémně extrémní a přitom hezké jednoduché a zní mi vznesene. ovsem nevím zda to matrika uzná. neni totiž nikde vedené. spise Leona nebo Lea, ale mě se líbí Leana
![]()
Mě se z těch méně tradičních líbí Klaudie a syn chodí do školky se Zoe, líbí se mi jak vypráví, že Zoe zlobila
Jinak se mi líbí Eliška, Veronika a Magda. U kluků je to Lukáš, Honza a Tomáš. Já mam doma Aničku a Pepíka a jsem spokojená
Anička po babičce a Pepík po tatínkovi ![]()
@Matylda2 píše:
Pro kluka by jsme chtěli něco na L a nebo na N. nemate nějaký tip?
Nikolas je pekne ![]()
@Kskaja píše:
Lukáš, Libor, Lubor,.. na N mě nic moc nenapadá
Lukášek je moc hezké jméno, ale bohužel hodně časté. na N leda Nikolas ale to nám nejde k příjmení ![]()
@Matylda2 tak běru zpět, asi nikdo neví, kde to vzniklo https://en.wikipedia.org/wiki/Lena_(name)
@ančapepča Jé, Josef se mi hrozně líbí. Ale kdybych ho měla, musela bych povraždit všechny, co by mu řekli Pepíku. ![]()
Mi se libi ty pro nektere moderni, vic pouzivane v zahranici.
Nelibi se mi temer zadne v nasem kalendari, ohrane jmena, kterych je vsude moc. Neco se mi libi na druhych detech, ale nedala bych.
Kazdy at si voli co se mu libi.
@tessa2323 píše:
Nikolas je pekne
Nikolas je hrozný… znám teda jednoho gaye s tímhle jménem.
Ale třeba česká verze Mikuláš je jedno z mých nejoblíbenějších jmen.
@EmmaAnna píše:
@Matylda2 je to hebrejské jméno
Opravdu? A dá se vyhledat v hebrejském kalendáři jako důkaz existence pro zápis do matriky?
@Agneth píše:
@ančapepča Jé, Josef se mi hrozně líbí. Ale kdybych ho měla, musela bych povraždit všechny, co by mu řekli Pepíku.
Asi tak
I kdyz deti dokazi zprznit skoro kazdy jmeno
Malej je Oliver a par kluku ze skolky na nej pokrikuje Oliku rohliku.. Nastesti se tomu smeje s nimi ![]()