Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@EmmaAnna píše:
@Matylda2 Norbert?
ano
Norberta jsme měli v úzkém výběru
malý Noro, Nori, Norik…Norbert je supr.
Na L bych dala Leopold, ale to proto že by se to jménu hodilo k mému přijmení. Malý Poldík, Leo.
@Agneth píše:
Nikolas je hrozný… znám teda jednoho gaye s tímhle jménem.Ale třeba česká verze Mikuláš je jedno z mých nejoblíbenějších jmen.
Hele
A co takovy Nicolas Cage, hmmm? ![]()
@EmmaAnna píše:
@Matylda2 tak běru zpět, asi nikdo neví, kde to vzniklo https://en.wikipedia.org/wiki/Lena_(name)
No právě
já už po doložení jména Leana patram hodně dlouho, ale nemohu najít.
takže nám ho asi matrika neuzná ![]()
@Agneth píše:
Nikolas je hrozný… znám teda jednoho gaye s tímhle jménem.Ale třeba česká verze Mikuláš je jedno z mých nejoblíbenějších jmen.
Nikolas je pekne, hrozny je Jan, Vojta, Matej atd. Pro kazdeho je hrozne neco jineho.
Jména pro kluka na L: Ladislav, Libor, Luděk, Luboš, Lumír, Lukáš, Ludvík, Lubomír
Měli jsme v práci Libora, Luboše a Luďka a mně se to vždycky pletlo ![]()
Od N to bude složitější, napadl mě jen Norbert, Nikola(s),Noe, Neklan, Nathan (nedávno jsem potkala kluka s tímto jménem)…ale to už jsou docela výstřelky (hlavně poslední 3) ![]()
@tessa2323 Kdyby jen děti. U nás by byli největší prznitelé babičky a dědečci. ![]()
@Kelsey píše:
Nikolas je pekne, hrozny je Jan, Vojta, Matej atd. Pro kazdeho je hrozne neco jineho.
Matěj se mi také nelíbí. Ale třeba proti Janovi a Vojtěchovi vůbec nic nemám. ![]()
@Agneth píše:
@tessa2323 Kdyby jen děti. U nás by byli největší prznitelé babičky a dědečci.
@axlpol píše:máme Herberta a jak babička řekne Herbertku, tak ná s berou mory, to je jak pojmenování nové sexuální pomůcky.
@tessa2323 píše:
Hele![]()
A co takovy Nicolas Cage, hmmm?
Hmmmm…to je světlá výjimka. ![]()
Máme Natálii, Nelly, Noemi.
Dnes bych si už možná zase vybrala tradiční česká jména
Já mám Adrianu už je jí 14 let a jsme se jménem naprosto spokojeni ![]()
@Agneth Pepík neříkáme vůbec:-) PraBabička říká Pepánku, druhá babička Pepčo, jeho ségra mu říká Pepo a my Pepane
A ostatní členové rodiny Pepíčku. Mě osobně se nejvíc líbí Pepan ![]()
Z holčičích se mi líbí už přes 10 let Emma, bohužel dnešní trend Em už tolik ne. Pak se mi líbí: Zoe, Beáta, Meda, Tonička, Terezka, Tamara, Nina.
Z klučičích: Toník, Martin, Tomáš, Radovan