Jaké jméno se vám líbí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5837
3.5.17 11:42
@EmmaAnna píše:
@Matylda2 Norbert?

ano :lol: Norberta jsme měli v úzkém výběru :pankac: malý Noro, Nori, Norik…Norbert je supr.
Na L bych dala Leopold, ale to proto že by se to jménu hodilo k mému přijmení. Malý Poldík, Leo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
3.5.17 11:43
@Agneth píše:
Nikolas je hrozný… znám teda jednoho gaye s tímhle jménem. :lol: Ale třeba česká verze Mikuláš je jedno z mých nejoblíbenějších jmen.

Hele :cert: :lol: A co takovy Nicolas Cage, hmmm?  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
@EmmaAnna píše:
@Matylda2 tak běru zpět, asi nikdo neví, kde to vzniklo https://en.wikipedia.org/wiki/Lena_(name)

No právě :lol: já už po doložení jména Leana patram hodně dlouho, ale nemohu najít. :roll: takže nám ho asi matrika neuzná :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
@Agneth píše:
Nikolas je hrozný… znám teda jednoho gaye s tímhle jménem. :lol: Ale třeba česká verze Mikuláš je jedno z mých nejoblíbenějších jmen.

Nikolas je pekne, hrozny je Jan, Vojta, Matej atd. Pro kazdeho je hrozne neco jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681

Jména pro kluka na L: Ladislav, Libor, Luděk, Luboš, Lumír, Lukáš, Ludvík, Lubomír
Měli jsme v práci Libora, Luboše a Luďka a mně se to vždycky pletlo :)
Od N to bude složitější, napadl mě jen Norbert, Nikola(s),Noe, Neklan, Nathan (nedávno jsem potkala kluka s tímto jménem)…ale to už jsou docela výstřelky (hlavně poslední 3) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
3.5.17 11:44

@tessa2323 Kdyby jen děti. U nás by byli největší prznitelé babičky a dědečci. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
3.5.17 11:45
@Kelsey píše:
Nikolas je pekne, hrozny je Jan, Vojta, Matej atd. Pro kazdeho je hrozne neco jineho.

Matěj se mi také nelíbí. Ale třeba proti Janovi a Vojtěchovi vůbec nic nemám. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
3.5.17 11:50
@Agneth píše:
@tessa2323 Kdyby jen děti. U nás by byli největší prznitelé babičky a dědečci. :lol:
:pankac: máme Herberta a jak babička řekne Herbertku, tak ná s berou mory, to je jak pojmenování nové sexuální pomůcky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
3.5.17 11:51
@axlpol píše: :pankac: máme Herberta a jak babička řekne Herbertku, tak ná s berou mory, to je jak pojmenování nové sexuální pomůcky.
:lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
3.5.17 11:52
@tessa2323 píše:
Hele :cert: :lol: A co takovy Nicolas Cage, hmmm? :mrgreen:

Hmmmm…to je světlá výjimka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.17 12:13

My máme doma Adélku a Ivana

• Citovat
  • Upravit
3.5.17 12:16

Máme Natálii, Nelly, Noemi.
Dnes bych si už možná zase vybrala tradiční česká jména

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
3.5.17 12:22

Já mám Adrianu už je jí 14 let a jsme se jménem naprosto spokojeni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
3.5.17 12:25

@Agneth Pepík neříkáme vůbec:-) PraBabička říká Pepánku, druhá babička Pepčo, jeho ségra mu říká Pepo a my Pepane :D A ostatní členové rodiny Pepíčku. Mě osobně se nejvíc líbí Pepan :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
3.5.17 12:29

Z holčičích se mi líbí už přes 10 let Emma, bohužel dnešní trend Em už tolik ne. Pak se mi líbí: Zoe, Beáta, Meda, Tonička, Terezka, Tamara, Nina.

Z klučičích: Toník, Martin, Tomáš, Radovan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko