Jaké jsou nejlepší plenky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
50
10.5.12 14:55

jaké jsou nejlepší plenky?

ahoj,
mám skoro 2týdenního chlapečka a chtěla bych se zeptat jaké plenky vašemu dítěti nejvíc vyhovují :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
10.5.12 14:56

Dceři nejvíc vyhovovaly huggies nebo babylove z DM.

• Citovat
  • Upravit
14090
10.5.12 14:57

Já používám pampers acvive baby, ale ze začátku jsem zkoušela různé než jsem se u některých usadila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
10.5.12 14:58

Z jednorázovek babylove, euroshoper, softino, z látkových pro takto malý miminko byl asi nejlepší sklad na novorozence ze čtvercovky, i nějaké ty kalhotkovky jako velurová babylucy, totsbots organic, anavy, sijemdetem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
10.5.12 14:59

Tak když byla dcera nejmenší tak huggies pak když se malinko začala hýbat tak jsem prubla pampers activ baby-super ale dost drahé. Nakonec jsem zkončila na plenkách z Albertu-Euroshoper (ne červený ale zelený balík) a jsem spokojená (troufám si tvrdit že se vyrovnaj pamperskám)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
10.5.12 15:00

Bella Happy a Babylove z DM

• Citovat
  • Upravit
5732
10.5.12 15:00

u nás dřív tesco,babylove a ted lidlácký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
10.5.12 15:01

Za me Pampers

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
10.5.12 15:03

plenky babydream z rosmanna nebo z Dm, koukala jsem i na cenu/kvalita a jsem moc spokojena.

@Gladys @Uju euroshoper vam vyhovoaly? Ja je koupila jednou a nikdy vic, strasne moc se z toho sypaly ty gelovy savy kulicky. mela jsem teda tusim cerveny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
10.5.12 15:04

Tak my sme zo začiatku používali pampers sleep and play alebo huggies newborn a od 3.mesiaca používame pampers active baby a sme velmi-velmi spokojní :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
10.5.12 15:07

Tak nejspokojenější jsem momentálně s Huggies premium…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
10.5.12 15:07
@suik píše:
plenky babydream z rosmanna nebo z Dm, koukala jsem i na cenu/kvalita a jsem moc spokojena.@Gladys @Uju euroshoper vam vyhovoaly? Ja je koupila jednou a nikdy vic, strasne moc se z toho sypaly ty gelovy savy kulicky. mela jsem teda tusim cerveny.

No, jo, používáme je běžně. Nejdřív jsem měla ty červené sice dobré ale nejsou pružné a dceři to bránilo v lezení atd…tak jsem prubla ty zelené a teda fakt super,jsou měké pružné a řekla bych, že i tenčí. Takže teď máme červené na noc a zelené přes den. A fakt si nemohu stěžovat. Ještě se mi z nich nic nevysypalo (používám cca 5měsíců)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
10.5.12 15:08

ze začátku bella happy, babylove. Teď tesco, gaga, u našich i clever z billy.

• Citovat
  • Upravit
31594
10.5.12 15:10

@suik já měla jeden balík, byly fajn :lol: Blbý mi přišli tesco, měli místo suchých lepítek izolepu a celkově takový šíleně umělý :roll:
Ale uznávám, že těch jednorázovek se u nás spotřebuje asi zlomek toho, co v běžných domácnostech :lol: Momentálně žádné :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
10.5.12 15:15

tak to sem mela asi nejakej kazovej balik…jeste jsem ho nesdelala.

@Gladys mno, u nas se to zvrhlo, ja byla taky zarytej latkar a ted jsem za ty umely docela rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí