Plenky Huggies Premium - novější verze

7512
8.5.12 21:35

Plenky Huggies Premium - novější verze

Ahoj holky! Prosím o radu, jestli někdo má zkušenost. Kupujeme modré Huggies Premium, vel. 4. Před časem mi rodiče jeden balík přivezli a plenky byly jiné. Více měkké, působily i víc prodyšně, trochu jiný obrázek médi Pú, žádné „nehody“ se neděly. :dance: Jenže když jsem minulý týden koupila balík s tím, že je to ta inovovaná verze, tak bohužel, je to zase ta stará. :( Nevíte některá, jak to rozeznat? Jestli je to nějaká jiná šarže nebo tak. Obal byl stejný. Naši je brali v Globusu, já potom taky. :nevim: Nechce se mi hledat jiné plenky, ale z toho maxibalíku mám ještě třetinu a dneska jsem kluka 3× převlíkala! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Billi
8.5.12 22:07

Ahoj, koukni na nápis, jestli tam je Premium. Teď jsem právě na ně někde narazila a divila jsem se. Vypadaly stejně, ale bylo tam něco jiného (Super Dry, Soft Skin… Už opravdu nevím). Měla jsem s nimi špatnou zkušenost, tak jsem je nevzala, tak nevím…

• Citovat
  • Upravit
22793
8.5.12 22:16

Nevím, jestli je to ono - ale používáme Huggies, měli jsme tu poslední balík a v Globusu byla akce, tak jsem zaúkolovala rodiče, co jeli kolem… Přivezli a koukám, že jich je tam místo 70 jenom 68 a místo Premium se jmenujou Super Dry nebo tak nějak. A uvnitř vypadaj jinak - ty obrázky jsou ostřejší a na plenkách jsou vytištěný jakoby „švy“ a kapsičky, prostě takovej jako vtipnej design :lol: Ale zvenku ten balík vypadá skoro úplně stejně - jak „najdi pět rozdílů“ :mrgreen: (a to si nejsem jistá, jestli by se tam těch 5 rozdílů vůbec našlo :lol:). Rozdílu v kvalitě jsem si teda mo nevšimla, malá je častějš pročůraná, ale ona taky teď víc pije, jak je teplo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
9.5.12 07:05

já vždycky koukala na balík tak dlouho, než jsem rozeznala obrázek, ptž to o čem píšeš se mi stalo x-krát :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
9.5.12 09:02

Na obale bylo normálně napsáno Premium, tak nevim. :think: Pěkně mě to štve, už jsme s nima chtěli skončit, pak narazíme na výborný plenky a najednou zase nic. :evil: Zkusím ještě tu hypnózu balení a uvidíme. :mrgreen: Moc díky!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3012
10.5.12 13:46

Koukni se ze strany v místě bílé folie prosvítá vždy obrázek. Když je tam velký , tak ber, jsou to ty lepší a když tam je těch zvířátek víc a malinkých, to neber. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3012
10.5.12 14:01

A maxi 88 a maxi+ 80 :dance: , tam vyrazíme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
10.5.12 17:07

:kytka: dík moc za rady a tip na nákup!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
12.5.12 16:12

Ahoj holky! Tak jsme byli v tom Kaufladnu. Pečlivě jsem prohlížela balení a nakonec jsme koupili ty Super Dry. Teď jsem je rozbalila a kvalita je ta, kterou jsem požadovala :dance: ale obrázky uplně jiný. :nevim: No nevim, jak to vyráběji, ale teď už snad nebudeme řešit tolik nehod za den. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
12.5.12 17:26

S Haggies jsem spokojená nebyla jak jsou tvrdé tak protékají.Pak jsem si přečetla tuhle diskuzi a zkusila.A jsou lepší,paráda.Ale jak vypadal obal to nevim,jsem ho pořadně omáčkala a byl měkoučkej tak jsem ho vzala a jsou to oni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
12.5.12 20:41

Já se fakt bála to koupit, aby to zase nebyly ty špatný. Minule jak mi je kupovali naši, tak po telefonické konzultaci a určitě tam bylo Premium, takže asi se vloudil obsah jinam. :) Ale tohle vypadá na dobrý plínky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
11.6.12 19:54

Holky hledala jsem diskusi az jsem nasla, ale jsem z toho trosku jelen :oops: Zacla jsem od ctyrek kupovat Huggies Premium, naramne nam sedely a i kdyz se v nich dcera po narozeni procuravala, ted jsem byla velice s kvalitou a savosti spokojena. Jenze ted jsem v akci koupila ctyri baliky a uz druhy je uplne jinych plen, nez co znam :cert: :cert: :cert: jsou tenke a mala se v nich procurava, kdyz je pocura, jsou napite a vytvori „bombu“ jako Pampers (proto uz Pampers nekupuji). Tak ted mi poradte, ktere jsou ty nove a ktere stare? To jsem z diskuse moc nepochopila :oops: ty hrubsi totiz byly lepsi, pevnejsi a vice saly :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
13.6.12 14:11
@vodaziva píše:
Holky hledala jsem diskusi az jsem nasla, ale jsem z toho trosku jelen :oops: Zacla jsem od ctyrek kupovat Huggies Premium, naramne nam sedely a i kdyz se v nich dcera po narozeni procuravala, ted jsem byla velice s kvalitou a savosti spokojena. Jenze ted jsem v akci koupila ctyri baliky a uz druhy je uplne jinych plen, nez co znam :cert: :cert: :cert: jsou tenke a mala se v nich procurava, kdyz je pocura, jsou napite a vytvori „bombu“ jako Pampers (proto uz Pampers nekupuji). Tak ted mi poradte, ktere jsou ty nove a ktere stare? To jsem z diskuse moc nepochopila :oops: ty hrubsi totiz byly lepsi, pevnejsi a vice saly :palec: :palec: :palec:

Starší Huggies premium - teď jsou v akci v Tescu (285,–), novější Huggies super dry - akce v HyperAlbertu (207, 50) - pokud se nepletu :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
13.6.12 14:40

Já mám doma čtyři balíky Premium, ale ten obsah je jiný než dřív :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
13.6.12 15:15

@vodaziva Já jsem právě byla teda spokojená s tim novějším obsahem a to jsou ty super dry. Tenčí, měkkčí a pokud jde o savost, tak u nás stejný. Jen u těch premium se mi často pročural. Takže teď bereme ty super dry a dobrý. Ale právě taky jsem měla ty premium jiný a podle všeho to byly ty, co jsou teď v obale super dry. Je to zamotaný, ale snad z toho něco pochopíš. No závěr bohužel pro tebe bude, že ty premium asi fakt inovovaly a ty pevnější, jak myslíš ty se asi dělat nebudou. :think: Nebo nevim. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí