Jaké jste měli prázdniny?

3011
24.8.12 13:26

Jaké jste měli prázdniny?

Pojďme si na závěr prázdnin zavzpomínat, jaké jste měli prázdniny, co jste zažily, co byste ještě chtěli stihnout atd. :?: ;) A jak se těšíte na nový školní rok, ať už ve škole či školce :?:

My toho stihli tyto prázdniny hodně a jsem spokojená, jak s prožitím prázdnin, tak s počasím, které letos přálo :palec:
Stihli jsme 14-ti denní dovolenou u moře, 1 týden na chalupě + víkendy, spoustu výšlapů do hor, sbírání hub, nějaké to ZOO, prohlídku zámku, muzea a hlavně syn poprvé letos jezdil s námi sám na kole, nejdelší túrku zvládl 25 km a jsem na něj moc pyšná :oops: ;) Dcerka snad příští rok. Kupodivu se taky oba těší do školky 8) A taky máme z prázdnin nový přírůstek do rodiny, našli jsme opuštěnou kočičku, tak jsme jí z chalupy odvezli domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64
24.8.12 13:28

To zní báječně :) U moříčka v Itálii, bezpočet výletů. Taky jsme byli hodně u bazénkz, na kolech a prostě paráda. A ted zase do normálního koloběhu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
24.8.12 13:30

@Katrinka
2× moře, jednou děti a manžel, jednou děti a rodiče a pak ještě děti a tcháni, my s manželem sice pak v práci, ale skoro denně na Rabyni koupat, super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
24.8.12 13:31

Já 2× moře, napsala jsem to zmateně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
24.8.12 13:41

My jsme u nás založili novou tradici - máme na zahradě veřejné promítání filmů, prostě letňák - a lidí nám sem chodí skoro víc než do letňáku do města!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
24.8.12 13:45

Báječně, koupili jsme chalupu, splněný sen, tak se kocháme a makáme :mrgreen:

Děti se do školy netěší, já jo, to bude zase klídek, ticho, paráda :pankac: :pankac:

Mrzí mě že nebylo moře, už třetí rok :( ale tak třeba v zimě :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3011
24.8.12 13:48

@Emilie To musí být fajn :pankac: Vybíráte i vstupné :mrgreen:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
24.8.12 13:49
@Katrinka píše:
@Emilie To musí být fajn :pankac: Vybíráte i vstupné :mrgreen:?

no fuj, to je votázka!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
24.8.12 13:51

@NiKina Samozřejmě myšleno s nadsázkou, proto ten smajlík 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
24.8.12 13:52

@Katrinka @NiKina

Ne, vstupné je zdarma. A to nikoli proto, že bychom byli takoví dobráci, nýbrž proto, že pak by se muselo vést účetnictví a hlásit to finančáku, a já jaksi růžový věci nerada, ani ten canc podepisovanej v únoru ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
24.8.12 13:54

My teda na začátku prázdnin dovolená u moře, potom ZOO a výlety westernové městečko a hrak Bouzov moc hezké, jinak také máme teď asi 3 týdny doma přírustek štěňátko Rhodéského ridgebacka, takže je sranda. Ještě holka byla na soustředění s moder. gymnastikou a syn na soustředění s házenou a také chodíl po brigádkách. Za chvíli to začne, učení a mučení :mrgreen: abych ještě nezapoměla, tak superv těch vedrech bylo na zahrádce chlazené pivko a 2kg nahoře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
24.8.12 13:55

@NiKina Lidi jsou různí, známá má známou a ta je taková držgrešle, že vybírá vstupné do jejich bazénu na zahradě, prostě tam má pověšený pytlík, a každý kdo se přijde vykoupat musí vhodit 20 Kč :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.12 14:01

Ježiš holky to zní parádně!! Já jsem pracovala, pracovala a pracovala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
24.8.12 14:04
@Emilie píše:
My jsme u nás založili novou tradici - máme na zahradě veřejné promítání filmů, prostě letňák - a lidí nám sem chodí skoro víc než do letňáku do města!

To je super, byla by to parada, mit neco takoveho na zahrade, aby k nam chodila cela nase ulice.My zatim poradame jen kazdorocni grilovacky.
Jsme tu druhym rokem, takze toto leto byla II. :)
Jinak cele leto furt nekde po vlastech ceskych, skoro jsem rada, ze uz leto konci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
24.8.12 14:06

Parádní, měli jsme pronajatý baráček v Chorvatsku na měsíc :) Takže nej, nej, nej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová