Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, nedavno jsem odpovidala na otezky okolo zdravého životního stylu, jedná se o firmu Michala a. s…máte s tím někdo zkušenost??udajně jsem byla vylosovaná a vyhrála dárek, ale za těchto podmínek, viz email níže…šly by jste do toho??ja mam z takovych věcí bobky a jsem nedůvěřivá, tak nevím…
OFICIÁLNÍ POTVRZENÍ PRÉMIE
Vážená paní, vážený pane,
Jak už jsme Vás telefonicky informovali, byl(-a) jste vybrán(-a) v naší anketě a získáváte ZDARMA prémii „Zdravý spánek“. Předání této prémie se uskuteční ve Vaší domácnosti:
dne 29.8.2012 v 16:00 hod.
Jedná se o dvoudílnou sadu lůžkovin a odborné poradenství „O zdravém spánku“. Tato přikrývka a polštář splňuje ty nejvyšší nároky na užívání. Vzhledem k technologii zpracování v rámci našeho vlastního výrobního programu je tato sada lůžkovin velmi příjemná na dotyk, je schopná účinně regulovat správnou teplotu těla během spánku a je hypoalergenní.
Jedinou podmínkou pro předání kompletní výše popsané prémie „Zdravý spánek“ je účast celkem 6 osob ve věku 25 - 75-ti let, a to včetně Vás. Pokud v tomto počtu 6 osob budou 3 páry (manželské či partnerské), hostitel získává zdarma sadu bylinných detoxikačních náplastí Herbacur s jedinečným složením - proti únavě, či prevenci s překvapivě mocným efektem!
Jako poděkování za účast na této akci obdrží každý pozvaný host od odborného poradce naší firmy malý dárek.
Vaše prémie a dárky pro Vaše přátele jsou samozřejmě ZDARMA!
Velice se těšíme na naše společné setkání!
No tak pokud si s rodinkou chcete udelat odpoledne s predvadeckou, tak proc ne.
Ja na tohle teda nejsem ![]()
Není to fa. Machala? Na nich jsme byli u babi
klasika nalejvárna, srdceryvná historka o dceři s rakovinou a jak už si nedovolí spát nekvalitně, že je to důležité, blablablabla
ty lůžkoviny babča fakt dostala - ze superhustě tkané bavlny, aby tím neprolezli mikrobi (100%polyester na cedulce).
Já už bych se jim na to vyprdla. Pokud si nechceš koupit supervýhodnou sadu matrace a vyhřívací podložky a superpolštáře z kosmické pěny za 13 litrů nebo kolik… (vůbec nechápe, jak majitel může takovou cenu nabízet, to snad ani nepokryje náklady, je TAK štědrý a vstřícný, aby si to mohlo pořídit víc lidí a všichni zdravě spát!)
Brigádně, když jsem studovala jsem dělala v podobné firmě…přesně to byl zdravý životní styl…ten dárek ti dají nějakou blbost..my dávali deku, kterou někdy šily i samy holky, co telefonovaly…vím to, že když k tobě příjdou, tak pokud si nic nekoupíte, tak na vás budou vyvíjet psychický nátlak, protože jsou placeni od toho kolik prodají…takže asi tak
já bych do toho nikdy nešla…a vím, že když jsme čísla volali znova, lidi nám prásklali s telefonama, protože měli špatnou zkušenost ![]()
Jednou jsem taky cosi takto „vyhrála“, no ani omylem, ještě do nějaké trapné předváděčky tlačit kamarády, aby si pak nejlépe koupili něco předraženého, co ani nepotřebují… Poslala jsem je i s „výhrou“ rovnou kamsi… oni totiž vyhrajou všichni, co nějakou anketu vyplní, prodejce se jen potřebuje kamsi upíchnout, aby pak X hodin mlel to svoje - a mmch, vzhledem k tomu, že ho pozvete domů, tak tuším není nárok na odstoupení od smlouvy pokud někdo něco koupí, doma prozře a bude to chtít vrátit… Bacha na to, jsou fakt školení a málokdo je umí odmítnout…
Dobře to zvaž.
![]()
jako že by sis dobrovolně pozvala domů nějakýho otravnýho obchoďáka, co se vám stůj co stůj bude snažit nacpat nějakou běžně neprodejnou peřinu a polštář, ještě navíc sezvala 4 sousedy, aby tomu přihlíželi a nechali si taky valit klíny do hlavy… a za to dostala nějaký pochybný náplasti?!? ![]()
Je to klasická předváděčka, jakou třeba dělají pro důchodce v kulturácích, jen doma. Je tam ale rozdíl - tím, že člověk něco podepíše doma, tak se nějak krátí (nebo úplně ruší?) možnost výrobek vrátit. Budou na vás zkoušet stejné triky - hraní na city, vydírání (nic nechcete? víte, že jsem teď mohl být jinde a prodat to někomu, kdo by opravdu měl zájem a pomohlo by mu to?) a podobné vály. Vždy volají, že to člověk vyhrál - ale jak, když nikde nesoutěžil? Babička něco takového měla doma a její jediné štěstí bylo, že si tam pozvala i mamku s taťkou a ty dali velký poyor, aby si ty deky za patnáct litrů nekoupila. Vlastně za deset - během prezentace měl předvádějící důležitý telefon, během něhož mu kolegyně sdělila, že babička vyhrála ještě super slevu dalších pět tisic!!! No nekup to!
Doporučuji toto video: http://www.stream.cz/…aliri-smejdi
@Brambůrka10 Jo, ty náplasti mají naši doma taky. Vyzkoušeli je a hádejte, jestli je záda přestala bolet ![]()
Jo a jsme pěkně hnusné děti a vnoučata, že jsme to babči nekoupili my, když ona má malý důchod ![]()
Ale když o tom tak přemýšlím, mohla by to být docela prča
Bych si pozvala nějaký kamarády a dělali bychom si z něj celou dobu srandu - schválně, jak dlouho by vydržel omílat ty naučený argumety ![]()
hele, pošli ho k nám ![]()
@Pipet Nějaký komplet ze super kosmické pěny a navíc vyhřívaný si koupila tchýně, je to asi 5 let (ještěže jsou mi její peníze ukradený, jinak bych jí musela zabít). Ležela v tom jednou a zpotila se. No a co udělá elektrika a voda? Ano, dostala pecku, že se ještě po hodině prý klepala. Takže celý komplet dala do skříně a tam se na něj občas koukne. Krásná vyhlídka za skoro 15tisíc, což?
A jen dodám - u tchýně byl teď nějaký známý nějakého souseda či co a tchýně nelenila a zakoupila vysavač za 80tisíc. Musím dodat, že má doma 2 koberce velikosti předložky ![]()
@jessikka píše:
během prezentace měl předvádějící důležitý telefon, během něhož mu kolegyně sdělila, že babička vyhrála ještě super slevu dalších pět tisic!!!
Na téhle konkrétní jsem nebyla, ale nechala jsem si pozvat firmu na vysavače. Ale jen proto, že mi to dohodila kamarádka, prý díky tomu měla nějaký díl k tomu vysavači zdarma. Já ale odolala a nekoupila jsem nic. Jako dárek jsme dostali kuchyňské nože, máme je už asi 5 let a jsou fakt výborný, takže za to to stálo (krom té kamarádky, která měla radost
). Já jsem ale hodně šetřivý typ, takže mě hnedtak někdo na něco (nakoupit) nenachytá.
Příspěvek upraven 23.08.12 v 20:41
Tempur se jmenuje ten matroš na polštáře
když tak mrkněte na netu, chlap na tom ležel
a jako říkal, že fakt je to příjemné… Ale na na netu se dají koupit levněji a bez vyhřívací podložky, že ![]()
Já jsem typ, který jen tak někomu nevěří, takže i když jsem, kvůli známé, absolvovala 3 předváděčky na nejrůznější kraviny, nikdy mě ani ve snu nenapadlo něco koupit…
Než jsem otěhotněla, dělala jsem hostesku (cigarety, drogerie, atd.) a je až k nevíře, jak jsou lidi důvěřiví. Většinou si něco koupili, aniž by věděli o výrobku všechno, ale hlavně, že dostali nějakou kravinu zdarma a nebo akce typu 1+1 - ty jsou velmi oblíbené.