Máte zkušenosti? Předváděčka doma

3478
23.8.12 20:27

máte zkušenosti,předváděčka doma...

Ahoj holky, nedavno jsem odpovidala na otezky okolo zdravého životního stylu, jedná se o firmu Michala a. s…máte s tím někdo zkušenost??udajně jsem byla vylosovaná a vyhrála dárek, ale za těchto podmínek, viz email níže…šly by jste do toho??ja mam z takovych věcí bobky a jsem nedůvěřivá, tak nevím…
OFICIÁLNÍ POTVRZENÍ PRÉMIE

Vážená paní, vážený pane,

Jak už jsme Vás telefonicky informovali, byl(-a) jste vybrán(-a) v naší anketě a získáváte ZDARMA prémii „Zdravý spánek“. Předání této prémie se uskuteční ve Vaší domácnosti:
dne 29.8.2012 v 16:00 hod.
Jedná se o dvoudílnou sadu lůžkovin a odborné poradenství „O zdravém spánku“. Tato přikrývka a polštář splňuje ty nejvyšší nároky na užívání. Vzhledem k technologii zpracování v rámci našeho vlastního výrobního programu je tato sada lůžkovin velmi příjemná na dotyk, je schopná účinně regulovat správnou teplotu těla během spánku a je hypoalergenní.

Jedinou podmínkou pro předání kompletní výše popsané prémie „Zdravý spánek“ je účast celkem 6 osob ve věku 25 - 75-ti let, a to včetně Vás. Pokud v tomto počtu 6 osob budou 3 páry (manželské či partnerské), hostitel získává zdarma sadu bylinných detoxikačních náplastí Herbacur s jedinečným složením - proti únavě, či prevenci s překvapivě mocným efektem!

Jako poděkování za účast na této akci obdrží každý pozvaný host od odborného poradce naší firmy malý dárek.

Vaše prémie a dárky pro Vaše přátele jsou samozřejmě ZDARMA!
Velice se těšíme na naše společné setkání!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35775
23.8.12 20:31

No tak pokud si s rodinkou chcete udelat odpoledne s predvadeckou, tak proc ne.
Ja na tohle teda nejsem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
23.8.12 20:33

Není to fa. Machala? Na nich jsme byli u babi :roll: klasika nalejvárna, srdceryvná historka o dceři s rakovinou a jak už si nedovolí spát nekvalitně, že je to důležité, blablablabla
ty lůžkoviny babča fakt dostala - ze superhustě tkané bavlny, aby tím neprolezli mikrobi (100%polyester na cedulce).
Já už bych se jim na to vyprdla. Pokud si nechceš koupit supervýhodnou sadu matrace a vyhřívací podložky a superpolštáře z kosmické pěny za 13 litrů nebo kolik… (vůbec nechápe, jak majitel může takovou cenu nabízet, to snad ani nepokryje náklady, je TAK štědrý a vstřícný, aby si to mohlo pořídit víc lidí a všichni zdravě spát!)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
23.8.12 20:35

Brigádně, když jsem studovala jsem dělala v podobné firmě…přesně to byl zdravý životní styl…ten dárek ti dají nějakou blbost..my dávali deku, kterou někdy šily i samy holky, co telefonovaly…vím to, že když k tobě příjdou, tak pokud si nic nekoupíte, tak na vás budou vyvíjet psychický nátlak, protože jsou placeni od toho kolik prodají…takže asi tak ;) já bych do toho nikdy nešla…a vím, že když jsme čísla volali znova, lidi nám prásklali s telefonama, protože měli špatnou zkušenost ;)

• Citovat
  • Upravit
6806
23.8.12 20:35

Jednou jsem taky cosi takto „vyhrála“, no ani omylem, ještě do nějaké trapné předváděčky tlačit kamarády, aby si pak nejlépe koupili něco předraženého, co ani nepotřebují… Poslala jsem je i s „výhrou“ rovnou kamsi… oni totiž vyhrajou všichni, co nějakou anketu vyplní, prodejce se jen potřebuje kamsi upíchnout, aby pak X hodin mlel to svoje - a mmch, vzhledem k tomu, že ho pozvete domů, tak tuším není nárok na odstoupení od smlouvy pokud někdo něco koupí, doma prozře a bude to chtít vrátit… Bacha na to, jsou fakt školení a málokdo je umí odmítnout…
Dobře to zvaž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
23.8.12 20:36

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jako že by sis dobrovolně pozvala domů nějakýho otravnýho obchoďáka, co se vám stůj co stůj bude snažit nacpat nějakou běžně neprodejnou peřinu a polštář, ještě navíc sezvala 4 sousedy, aby tomu přihlíželi a nechali si taky valit klíny do hlavy… a za to dostala nějaký pochybný náplasti?!? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
23.8.12 20:36

Je to klasická předváděčka, jakou třeba dělají pro důchodce v kulturácích, jen doma. Je tam ale rozdíl - tím, že člověk něco podepíše doma, tak se nějak krátí (nebo úplně ruší?) možnost výrobek vrátit. Budou na vás zkoušet stejné triky - hraní na city, vydírání (nic nechcete? víte, že jsem teď mohl být jinde a prodat to někomu, kdo by opravdu měl zájem a pomohlo by mu to?) a podobné vály. Vždy volají, že to člověk vyhrál - ale jak, když nikde nesoutěžil? Babička něco takového měla doma a její jediné štěstí bylo, že si tam pozvala i mamku s taťkou a ty dali velký poyor, aby si ty deky za patnáct litrů nekoupila. Vlastně za deset - během prezentace měl předvádějící důležitý telefon, během něhož mu kolegyně sdělila, že babička vyhrála ještě super slevu dalších pět tisic!!! No nekup to!

Doporučuji toto video: http://www.stream.cz/…aliri-smejdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
23.8.12 20:37

@Brambůrka10 Jo, ty náplasti mají naši doma taky. Vyzkoušeli je a hádejte, jestli je záda přestala bolet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
23.8.12 20:38

Jo a jsme pěkně hnusné děti a vnoučata, že jsme to babči nekoupili my, když ona má malý důchod :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
23.8.12 20:38

Ale když o tom tak přemýšlím, mohla by to být docela prča :lol: Bych si pozvala nějaký kamarády a dělali bychom si z něj celou dobu srandu - schválně, jak dlouho by vydržel omílat ty naučený argumety :mrgreen:
hele, pošli ho k nám 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
23.8.12 20:39

@Pipet Nějaký komplet ze super kosmické pěny a navíc vyhřívaný si koupila tchýně, je to asi 5 let (ještěže jsou mi její peníze ukradený, jinak bych jí musela zabít). Ležela v tom jednou a zpotila se. No a co udělá elektrika a voda? Ano, dostala pecku, že se ještě po hodině prý klepala. Takže celý komplet dala do skříně a tam se na něj občas koukne. Krásná vyhlídka za skoro 15tisíc, což?
A jen dodám - u tchýně byl teď nějaký známý nějakého souseda či co a tchýně nelenila a zakoupila vysavač za 80tisíc. Musím dodat, že má doma 2 koberce velikosti předložky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
23.8.12 20:40
@jessikka píše:
během prezentace měl předvádějící důležitý telefon, během něhož mu kolegyně sdělila, že babička vyhrála ještě super slevu dalších pět tisic!!!
:mrgreen:

Na téhle konkrétní jsem nebyla, ale nechala jsem si pozvat firmu na vysavače. Ale jen proto, že mi to dohodila kamarádka, prý díky tomu měla nějaký díl k tomu vysavači zdarma. Já ale odolala a nekoupila jsem nic. Jako dárek jsme dostali kuchyňské nože, máme je už asi 5 let a jsou fakt výborný, takže za to to stálo (krom té kamarádky, která měla radost ;) ). Já jsem ale hodně šetřivý typ, takže mě hnedtak někdo na něco (nakoupit) nenachytá.

Příspěvek upraven 23.08.12 v 20:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
23.8.12 20:40

Kašli na to, je to blbost a ztráta času. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
23.8.12 20:42

Tempur se jmenuje ten matroš na polštáře :idea: když tak mrkněte na netu, chlap na tom ležel :mrgreen: a jako říkal, že fakt je to příjemné… Ale na na netu se dají koupit levněji a bez vyhřívací podložky, že :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
23.8.12 20:47

Já jsem typ, který jen tak někomu nevěří, takže i když jsem, kvůli známé, absolvovala 3 předváděčky na nejrůznější kraviny, nikdy mě ani ve snu nenapadlo něco koupit…
Než jsem otěhotněla, dělala jsem hostesku (cigarety, drogerie, atd.) a je až k nevíře, jak jsou lidi důvěřiví. Většinou si něco koupili, aniž by věděli o výrobku všechno, ale hlavně, že dostali nějakou kravinu zdarma a nebo akce typu 1+1 - ty jsou velmi oblíbené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová