Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj ![]()
Synek jde zítra poprvé do školky, co mu mám dát sebou za kalhoty na ven?? Díky Monika ![]()
My mame takove zateplene flisove kalhoty nepromokave
dobre se oblikaji a kdyz by upadla tak nebude mokra
nejsou to uplne oteplovaky ale takove na mirnejsi zimu, na mmb je jich plno
Na ven jsem dávala normálně tepláčky. Ted asi oteplené. Já nedávala nic extra, byl vždy jako čuně. Tak hodně šteští na zítřejší den ![]()
Ne růžový, fialový, žlutý a podobný v dívčích barvách. Jinak bych volila kalhoty přiměřeně počasí, který bude panovat venku… Takže asi ne kraťasy (bavíme-li se o počasí v ČR), ne šortky…
Pokud jsi z Moravy nebo z míst, kde je sníh a bude pod nulou, volila bych oteplováky, nebo aspoň pod kalhoty punčošky…
![]()
Taky máme doma zateplené nepromokavé, ale ne úplně oteplovačky. Nicméně do skříně ti nevidíme, tak nevíme, co máš na výběr. Ale dala bych něco nepromokavého, kdyby sebou dítě prásklo, ten vítr je fakt nepříjemný a v mokrých gatích by byl určitě ještě víc
Cokoliv nepromokavýho, v čem nebude zima + punčocháče nebo takový ty termolegýny (jégrovky
)a co ti nebude vadit, když ušpiní…protože to ušpiní… ![]()
@Jitka1976 píše:
Cokoliv nepromokavýho, v čem nebude zima + punčocháče nebo takový ty termolegýny (jégrovky)a co ti nebude vadit, když ušpiní…protože to ušpiní…
tak ho snad učitelky ohlídají ne? třeba to bude NExt ![]()
hele tak sepis co mate doma za gate..my vam naky vyberem…nebo to nafot rovou!! slipy ponozky tricko zvladas? aby ti to ladilo pak rozumis ![]()
@K.Black píše:
tak ho snad učitelky ohlídají ne? třeba to bude NExt
@mikitaa píše:hele tak sepis co mate doma za gate..my vam naky vyberem…nebo to nafot rovou!! slipy ponozky tricko zvladas? aby ti to ladilo pak rozumis
to není špatný nápad, ještě bych udělala teplejší a chladnější variantu
pro jistotu ![]()
Já vím, že teď vypadám jak trubka, ale tak nějak koukám do jeho šatníčku a přemýšlím, co mu mám na zítra připravit. Tak si říkám, že se optám zde, co nosí Vaše ratolesti
omlouvám se, ale mám ze zítřka trochu bobky, tak asi proto ![]()