Jaké kalhoty na ven?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
259
1.4.13 20:53

jaké kalhoty na ven?

Ahoj ;-)
Synek jde zítra poprvé do školky, co mu mám dát sebou za kalhoty na ven?? Díky Monika :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
K.Black
1.4.13 20:57

@kochaa to co nosí normálně ne? 8o

• Citovat
  • Upravit
7199
1.4.13 20:59

Žádný, ať vynikne ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1115
1.4.13 21:00

My mame takove zateplene flisove kalhoty nepromokave :pankac: dobre se oblikaji a kdyz by upadla tak nebude mokra :kytka: nejsou to uplne oteplovaky ale takove na mirnejsi zimu, na mmb je jich plno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
1.4.13 21:02

Na ven jsem dávala normálně tepláčky. Ted asi oteplené. Já nedávala nic extra, byl vždy jako čuně. Tak hodně šteští na zítřejší den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
1.4.13 21:03

Ne růžový, fialový, žlutý a podobný v dívčích barvách. Jinak bych volila kalhoty přiměřeně počasí, který bude panovat venku… Takže asi ne kraťasy (bavíme-li se o počasí v ČR), ne šortky… :nevim: Pokud jsi z Moravy nebo z míst, kde je sníh a bude pod nulou, volila bych oteplováky, nebo aspoň pod kalhoty punčošky… :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577

Bych mu dala sukni. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594

Taky máme doma zateplené nepromokavé, ale ne úplně oteplovačky. Nicméně do skříně ti nevidíme, tak nevíme, co máš na výběr. Ale dala bych něco nepromokavého, kdyby sebou dítě prásklo, ten vítr je fakt nepříjemný a v mokrých gatích by byl určitě ještě víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976

Cokoliv nepromokavýho, v čem nebude zima + punčocháče nebo takový ty termolegýny (jégrovky :mrgreen: )a co ti nebude vadit, když ušpiní…protože to ušpiní… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
1.4.13 21:04
@berry4 píše:
Bych mu dala sukni. :nevim:

8o Skotskou??? :D

• Citovat
  • Upravit
K.Black
1.4.13 21:05
@Jitka1976 píše:
Cokoliv nepromokavýho, v čem nebude zima + punčocháče nebo takový ty termolegýny (jégrovky :mrgreen: )a co ti nebude vadit, když ušpiní…protože to ušpiní… :mrgreen:

tak ho snad učitelky ohlídají ne? třeba to bude NExt 8o

• Citovat
  • Upravit
9454
1.4.13 21:06

:mrgreen: hele tak sepis co mate doma za gate..my vam naky vyberem…nebo to nafot rovou!! slipy ponozky tricko zvladas? aby ti to ladilo pak rozumis :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
1.4.13 21:07
@K.Black píše:
tak ho snad učitelky ohlídají ne? třeba to bude NExt 8o
:mrgreen: já ne…já děti zásadně špiním…my chodíme do lesa…a záměrně špiníme kolínka…a když maj NEXT, tak i zadečky… :jazyk:
  • Citovat
  • Upravit
K.Black
@mikitaa píše: :mrgreen: hele tak sepis co mate doma za gate..my vam naky vyberem…nebo to nafot rovou!! slipy ponozky tricko zvladas? aby ti to ladilo pak rozumis :mrgreen:

to není špatný nápad, ještě bych udělala teplejší a chladnější variantu :think: pro jistotu ;)

• Citovat
  • Upravit
259

Já vím, že teď vypadám jak trubka, ale tak nějak koukám do jeho šatníčku a přemýšlím, co mu mám na zítra připravit. Tak si říkám, že se optám zde, co nosí Vaše ratolesti ;-) omlouvám se, ale mám ze zítřka trochu bobky, tak asi proto :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková