Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@damia
Takže je potřeba si dopředu ve školce vysondovat, jak to tam mají.
@K.Black píše:
Myslím, že nejlepší je dávat dítě do školky jen v létě, uštří se tím spousta nervů a stresů.
jooo…to běhaj nahatý po zahradě a já je mučím sprchováním z hadice…to se mi líbí…učitel-sadista
![]()
@K.Black píše:
Myslím, že nejlepší je dávat dítě do školky jen v létě, uštří se tím spousta nervů a stresů.
To jsou ale taky prazdniny. ![]()
Ja davam pogumovane gate, jsou trochu zateplene fleesem, pod to ma puncochy, jinak pokud je sucho ma kalhoty ve kterych tam prijde…dziny nebo manzestraky.
Kalhoty na zahradu do skolky davam podle pocasi, v zime i ted chodi denne bobovat takze davam nepromokave a bundu a jak se otepli tak uz jen teplaky klasika.
Hlavne nedavam na zahradu zadny modni hit, ale obyc.veci ze ty decka tam tak radi, ze kolikrat beru denne dom prat venkovni veci, protoze to ma jak prasatko spinave
a ted tam maji zas snih ![]()
@kochaa píše:
Ahoj
Synek jde zítra poprvé do školky, co mu mám dát sebou za kalhoty na ven?? Díky Monika
Ahojky, nepromokavé, vyteplená. A na cestu domů jiné
.
@kochaa Zateplené kalhoty na šráky, nejlépe černé aspon trochu voděodolné(když se trochu zašpiní jde to dobře očistit ubrouskama).Kombinézy nemají učitelky moc rády, ale mají smůlu, když jsem mu ji koupila, tak ji přece nevyhodím. ![]()
@zikado
Nevím, co mají učitelky proti kombinézám-vždyť je to lepší než oteplováky se šráky…člověk než rozepne bundu, šráky…u kombinézy stačí jeden zip…No, výhoda je, dítko co umí čurat samo i venku v zimě…:-)
@BoDaViDoVe Já to taky nepochopila, prý mu to oblíkání dlouho trvá a kvůli čůrání(drží to do poslední chvíle)má ty šráky na suchý zip jen škubne a jsou dole.
@zikado
To bych ji přála moji malou-to by ty kombinézy začala milovat!!!
Zkusím oživit diskuzi… Chtěla bych se zeptat, jaký kalhoty dáváte prckům do školky na ven?
Starší prcek měl (a má)„šusťákový“ kalhoty podšitý fleecem, přijdou mi super… ALE mladší mrňous je bohužel nesnese, osypává se pod nima, paní ředitelka řešila, jestli není nemocnej, manžel ho pro jistotu vzal k doktorce a ta se shodla s tím, co jsem si myslela já… Prostě mu vadí ty kalhoty… ![]()
Jenže teď řeším problém, do čeho ho vlastně oblíknout ven? Na normální tepláky mi už přijde zima a docela vlhko (a prcek má problémy s ledvinama, takže nesmí prochladnout
), ale jaký jiný kalhoty mu dát?
Nemáte někdo nějakej tip? ![]()
Moc díky za odpověďi. ![]()