Jaké kalhoty na ven?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29577
1.4.13 21:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
1.4.13 21:17

@damia :think: Takže je potřeba si dopředu ve školce vysondovat, jak to tam mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
1.4.13 21:19
@K.Black píše:
Myslím, že nejlepší je dávat dítě do školky jen v létě, uštří se tím spousta nervů a stresů.

jooo…to běhaj nahatý po zahradě a já je mučím sprchováním z hadice…to se mi líbí…učitel-sadista :twisted: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10867
1.4.13 21:20
@K.Black píše:
Myslím, že nejlepší je dávat dítě do školky jen v létě, uštří se tím spousta nervů a stresů.

To jsou ale taky prazdniny. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
1.4.13 21:20

@berry4 Bledá závist… :potlesk: Ještě, že je ze mě vidět akorát ta hlava :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
K.Black
1.4.13 21:26

@berry4 jako paní :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
14856
1.4.13 21:27

Ja davam pogumovane gate, jsou trochu zateplene fleesem, pod to ma puncochy, jinak pokud je sucho ma kalhoty ve kterych tam prijde…dziny nebo manzestraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
1.4.13 21:27

@Jitka1976 makám na sobě na léto do plavek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.4.13 21:33

Kalhoty na zahradu do skolky davam podle pocasi, v zime i ted chodi denne bobovat takze davam nepromokave a bundu a jak se otepli tak uz jen teplaky klasika.
Hlavne nedavam na zahradu zadny modni hit, ale obyc.veci ze ty decka tam tak radi, ze kolikrat beru denne dom prat venkovni veci, protoze to ma jak prasatko spinave :pankac: a ted tam maji zas snih :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
1.4.13 21:40
@kochaa píše:
Ahoj ;-)
Synek jde zítra poprvé do školky, co mu mám dát sebou za kalhoty na ven?? Díky Monika :mavam:

Ahojky, nepromokavé, vyteplená. A na cestu domů jiné ;) ;) ;).

• Citovat
  • Upravit
2528
1.4.13 22:13

@kochaa Zateplené kalhoty na šráky, nejlépe černé aspon trochu voděodolné(když se trochu zašpiní jde to dobře očistit ubrouskama).Kombinézy nemají učitelky moc rády, ale mají smůlu, když jsem mu ji koupila, tak ji přece nevyhodím. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
1.4.13 22:50

@zikado
Nevím, co mají učitelky proti kombinézám-vždyť je to lepší než oteplováky se šráky…člověk než rozepne bundu, šráky…u kombinézy stačí jeden zip…No, výhoda je, dítko co umí čurat samo i venku v zimě…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
1.4.13 22:56

@BoDaViDoVe Já to taky nepochopila, prý mu to oblíkání dlouho trvá a kvůli čůrání(drží to do poslední chvíle)má ty šráky na suchý zip jen škubne a jsou dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
1.4.13 22:58

@zikado
To bych ji přála moji malou-to by ty kombinézy začala milovat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
11.11.14 21:28

Zkusím oživit diskuzi… Chtěla bych se zeptat, jaký kalhoty dáváte prckům do školky na ven?

Starší prcek měl (a má)„šusťákový“ kalhoty podšitý fleecem, přijdou mi super… ALE mladší mrňous je bohužel nesnese, osypává se pod nima, paní ředitelka řešila, jestli není nemocnej, manžel ho pro jistotu vzal k doktorce a ta se shodla s tím, co jsem si myslela já… Prostě mu vadí ty kalhoty… :roll:

Jenže teď řeším problém, do čeho ho vlastně oblíknout ven? Na normální tepláky mi už přijde zima a docela vlhko (a prcek má problémy s ledvinama, takže nesmí prochladnout :zed: ), ale jaký jiný kalhoty mu dát? :think: Nemáte někdo nějakej tip? :think:

Moc díky za odpověďi. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková