Nosící bunda, či kapsa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4742
26.2.13 20:06

Nosící bunda, či kapsa

Ahojek.
Ráda bych uvítala nějaké tipy pro vyzkoušené bundy či mikiny vhodné pro nošení. Které jsou pro vás pohodlné a hlavně v nich nevypadáte jako v pytli… Nebo není třeba a stačí jen kapsa na nošení?
Díky za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17565
26.2.13 20:32

Já nosím celoročně bundu Suses Kinder (je to větrovka a fleecovka, co se na zimu spojí dohromady na megateplou bundu) a nemůžu si ji vynachválit. Ale možná v ní vypadám jako v pytli :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
26.2.13 20:49

Mám Angelwings fleecovou mikinu i bundu a naprostá spokojenost, jako v pytli si nepřipadám :) Nosím denně, kočárek nepoužívám, takže u mě se ta investice opravdu vyplatí, kapsa je spíš na méně chladnější počasí, pokud nosíš jen občas - nebo třeba vzít si ji s sebou na výlet, kam nechceš tahat bundu, pro případ, že by se ochladilo. Jinak na podzim mi úplně stačila jen ta Angelwings fleecovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
26.2.13 20:53

Mám kapsu MaM a jsem spokojená, ale já nosím spíš občasně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
26.2.13 21:03
@aiko24 píše:
Mám Angelwings fleecovou mikinu i bundu a naprostá spokojenost, jako v pytli si nepřipadám :) Nosím denně, kočárek nepoužívám, takže u mě se ta investice opravdu vyplatí, kapsa je spíš na méně chladnější počasí, pokud nosíš jen občas - nebo třeba vzít si ji s sebou na výlet, kam nechceš tahat bundu, pro případ, že by se ochladilo. Jinak na podzim mi úplně stačila jen ta Angelwings fleecovka.

Tu jsem nedávno okukovala, vypadá dobře. A jakou máš barvičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
26.2.13 21:18
@Mahja píše:
Tu jsem nedávno okukovala, vypadá dobře. A jakou máš barvičku?

Mám fialovou a je krásná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
26.2.13 21:44

Asi takhle: pokud plánuješ nosit často a případně víc dětí, tak bunda. Pokud jen občas, tak kapsa.

Já měla první zimu kapsu a na další zimu jsem koupila bundu, to hlavně kvůli nošení na zádech, protože s kapsou mi to přišlo značně nepraktické (pokud to vůbec jde, nezkoušela jsem)

Takže pokud hodláš nosit víc a nemáš problém vysolit 5 tisíc za bundu, radím koupit bundu. (Já mám AW bundu a mikinu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karolínka12
26.2.13 21:51

Já mám bundu LenyLamb

• Citovat
  • Upravit
13943
27.2.13 08:31

Já jsem si nechala ušít od mamky vsadku na svoji zimní bundu. Poradily mi holky tady. Vyšlo to na pár šušňů a je to super!!! Jen se s ní dá nosit jen vepředu..http://www.nosenideti.cz/clanek.php?clanek_id=93 Pokud by sis ji náhodou nechávala šít, napiš mi SZ, musely jsme to trochu upravit, protože toto je asi na objemnější maminku a větší dítě. Já mám 9m a v některých detailech to nesedělo, tak bych ti kdyžtak napsala, co s tím bylo potřeba udělat, kdybys měla zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
13.12.15 23:27

Bunda ADOM

Ahoj holky, zrovna jsem pořídila nosící bundu ADOM - je to česká firma z Liberce. Sama nosím jž třetí děťátko, 2 předchozí jsem odnosila v nosící kapse a mojí membránové bundě (koupila jsem si špatnou, větší velikost a teď se mi hodila :-)… teď miminko nosím z praktických důvodů, abych měla volné ruce, když jdeme se všema ven do lesa, táhnu je do kopce na provazech atd…a myslím si o tého bundě toto: Naprosto úžasná bunda pro nosící maminky nebo tatínky! Je výborně dlouhá, velikostně sedí perfektně, lze nosit na břiše i na zádech, kapucka pro miminko je propracovaná, výborné je i možnost odepnutí kapuci dospělého (praktické při nošení na zádech). Při srovnání bund na trhu - je tato za nejlepší cenu, dle mého soudu i nejlepší kvality a propracovanosti a např. ve srovníní s bundou Angelwings i skvěle padne (na zmiňovaného konkurenta si zákaznice často stěžují, že nesedí a musí prodat dál). Nemohu nehodnotit ještě zpracovatele - jednání bylo více než vstřícné, mohla jsem si vybrat i z nabídnutých vzorku softshellu a dokonce si i zvolit jinou barevnou kombinaci, než byla v nabídce! Proto firmu ADOM musím jen a jen doporučit! A to s nimi nejsem nikterak zpřízněná :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková