Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prosím o radu, mám 19m dceru a dnes se nám spustila rýma, taková ta vodová. Vzhledem k tomu že ji měla naposeldy někdy před rokem, tak nevím jaké kapky popřípadně spray je nejlepší.
Ráda bych něco opravdu šetrného, co by nám od té rýmy pomohlo,děkuji
Ale teď koukám,že je až od 2 let ![]()
Může tedy tyhle…
Otrivin 0,05%
Nasivin 0,025%
Ahojky.Tak já dávala vždy olinth(který se smí jen 5dní),ale rýma se vracela.Až mi sestřčka poradila-Stérimar(nosík náchylný k infekcím) s CU(mědí) a jsem nadmíru spokejená.Je to mořská voda s přídavkem mědi.Sice stojí okolo 2set,ale my máme(ťuk ťuk) půl roku klid.Můžeš je kapat kdykoli a fungujeto!! My je s manžou už používáme taky ![]()
olyntu bych se docela asi bála, sama na něj mám alergii…
zítra ji něco koupím, snad ji to zabere a nebude to boj
Tak nám mořskou vodu doporučovala dr. když je rýma hustá aby se uvolnila
Tak nevím
Je i olynth pro nejmenší,myslím že od 3.měsíců jestli se nepletu,ale nám nijak moc nepomohl a rýma se vracela.
Také zrovna bojujeme s rýmou (syn 18měs), dávám přes den Otrivin baby care (mořská voda s dexpanthenolem) a na noc Nasivin Sensitive pro děti od 1roku - obojí mikrosprej.
lucias27 píše:
Ahojky.Tak já dávala vždy olinth(který se smí jen 5dní),ale rýma se vracela.Až mi sestřčka poradila-Stérimar(nosík náchylný k infekcím) s CU(mědí) a jsem nadmíru spokejená.Je to mořská voda s přídavkem mědi.Sice stojí okolo 2set,ale my máme(ťuk ťuk) půl roku klid.Můžeš je kapat kdykoli a fungujeto!! My je s manžou už používáme taky
sterimar tens mědí a nebo bebe já jen aby to mohla víš.
http://www.docsimon.cz/…henolem-20ml
tak jak jsem to prošla tak bych ti doporučila tohle.Je to sprej,což já si nemůžu vynachválit,kapátko je zrádný,dítě se ti cekne a má ho zaražený až někde.Sprej je rychlý ![]()
lucias27 píše:
Je i olynth pro nejmenší,myslím že od 3.měsíců jestli se nepletu,ale nám nijak moc nepomohl a rýma se vracela.
už to vidím je od novorozence
nám doktorka taky doporučila stérimar a když měl malej rýmu jen trochu tak říkala že můžem nakapat na „uchošťour“ a nosánek jen trochu vytřít......jinak dávám při velké rýmě nasivin
mame taky od vcerejska vodovou rymu, davam vincentku, na noc kapicku nasivinu (ten nam predepsali v nemocnici pred rokem, to mela mala 3 mesice)
alenagernatova; píše:lucias27 píše:sterimar tens mědí a nebo bebe já jen aby to mohla víš.
Ahojky.Tak já dávala vždy olinth(který se smí jen 5dní),ale rýma se vracela.Až mi sestřčka poradila-Stérimar(nosík náchylný k infekcím) s CU(mědí) a jsem nadmíru spokejená.Je to mořská voda s přídavkem mědi.Sice stojí okolo 2set,ale my máme(ťuk ťuk) půl roku klid.Můžeš je kapat kdykoli a fungujeto!! My je s manžou už používáme taky
A kolik má malá? Já je koupila v necelém roce malého a teď máme druhé.Je to sprej a vydrží dlouho.Nám to pomohlo.Sestřička tvrdila ,že je tam důležitá ta měď.Jinak jsem zkusila moř.vod víc a taky žádný zázrak,ale pořád lepší než olynth.
holky, tak nasivin máme doma, ale klasický pro dospělé a mm vůbec nepomáhá