Jaké kapky na rýmu

3542
14.10.10 19:51

jaké kapky na rýmu

Prosím o radu, mám 19m dceru a dnes se nám spustila rýma, taková ta vodová. Vzhledem k tomu že ji měla naposeldy někdy před rokem, tak nevím jaké kapky popřípadně spray je nejlepší.
Ráda bych něco opravdu šetrného, co by nám od té rýmy pomohlo,děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
14.10.10 19:53

Určitě bych doporučila Olynth HA,nějak zvlčuje sliznici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
14.10.10 19:55

Ale teď koukám,že je až od 2 let :nevim:
Může tedy tyhle…

Otrivin 0,05%

Nasivin 0,025%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
14.10.10 19:56

Ahojky.Tak já dávala vždy olinth(který se smí jen 5dní),ale rýma se vracela.Až mi sestřčka poradila-Stérimar(nosík náchylný k infekcím) s CU(mědí) a jsem nadmíru spokejená.Je to mořská voda s přídavkem mědi.Sice stojí okolo 2set,ale my máme(ťuk ťuk) půl roku klid.Můžeš je kapat kdykoli a fungujeto!! My je s manžou už používáme taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
14.10.10 19:57

olyntu bych se docela asi bála, sama na něj mám alergii…

zítra ji něco koupím, snad ji to zabere a nebude to boj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
14.10.10 19:58

Tak nám mořskou vodu doporučovala dr. když je rýma hustá aby se uvolnila :nevim: Tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
14.10.10 19:58

Je i olynth pro nejmenší,myslím že od 3.měsíců jestli se nepletu,ale nám nijak moc nepomohl a rýma se vracela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
14.10.10 19:59

Také zrovna bojujeme s rýmou (syn 18měs), dávám přes den Otrivin baby care (mořská voda s dexpanthenolem) a na noc Nasivin Sensitive pro děti od 1roku - obojí mikrosprej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
14.10.10 19:59
lucias27 píše:
Ahojky.Tak já dávala vždy olinth(který se smí jen 5dní),ale rýma se vracela.Až mi sestřčka poradila-Stérimar(nosík náchylný k infekcím) s CU(mědí) a jsem nadmíru spokejená.Je to mořská voda s přídavkem mědi.Sice stojí okolo 2set,ale my máme(ťuk ťuk) půl roku klid.Můžeš je kapat kdykoli a fungujeto!! My je s manžou už používáme taky :palec:

sterimar tens mědí a nebo bebe já jen aby to mohla víš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
14.10.10 20:00

http://www.docsimon.cz/…henolem-20ml

tak jak jsem to prošla tak bych ti doporučila tohle.Je to sprej,což já si nemůžu vynachválit,kapátko je zrádný,dítě se ti cekne a má ho zaražený až někde.Sprej je rychlý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
14.10.10 20:00
lucias27 píše:
Je i olynth pro nejmenší,myslím že od 3.měsíců jestli se nepletu,ale nám nijak moc nepomohl a rýma se vracela.

už to vidím je od novorozence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
14.10.10 20:01

nám doktorka taky doporučila stérimar a když měl malej rýmu jen trochu tak říkala že můžem nakapat na „uchošťour“ a nosánek jen trochu vytřít......jinak dávám při velké rýmě nasivin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
14.10.10 20:03

mame taky od vcerejska vodovou rymu, davam vincentku, na noc kapicku nasivinu (ten nam predepsali v nemocnici pred rokem, to mela mala 3 mesice)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
14.10.10 20:05
alenagernatova; píše:
lucias27 píše:
Ahojky.Tak já dávala vždy olinth(který se smí jen 5dní),ale rýma se vracela.Až mi sestřčka poradila-Stérimar(nosík náchylný k infekcím) s CU(mědí) a jsem nadmíru spokejená.Je to mořská voda s přídavkem mědi.Sice stojí okolo 2set,ale my máme(ťuk ťuk) půl roku klid.Můžeš je kapat kdykoli a fungujeto!! My je s manžou už používáme taky :palec:
sterimar tens mědí a nebo bebe já jen aby to mohla víš.

A kolik má malá? Já je koupila v necelém roce malého a teď máme druhé.Je to sprej a vydrží dlouho.Nám to pomohlo.Sestřička tvrdila ,že je tam důležitá ta měď.Jinak jsem zkusila moř.vod víc a taky žádný zázrak,ale pořád lepší než olynth.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
14.10.10 20:05

holky, tak nasivin máme doma, ale klasický pro dospělé a mm vůbec nepomáhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie