Kolik dětských botiček máme mít na zimu?

836
13.10.10 10:44

Boty na zimu.Kolik?

Holky..rady sem :-) .Nemám ponětí kolik botiček bych měla mít na zimu.
Rozum velí dvoje,ale není to málo nebo moc?A jaké?
Pak ještě jeden dotaz ohledně botiček :-) .Malý má botičky od Bati(podzimní-buble gummers) a dnes jsem v nich objevila plíseň 8-o .Botičky normálně větrám a čistím vlhkým hadříkem.Plíseň je pouze na vložce.Co s tím?Používané denně,ale od toho botičky snad jsou.Jinak staré necelé dva měsíce..kupované nové.
Děkuji všem za rady a zkušenosti :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12154
13.10.10 10:46

Plesnivé bych reklamovala. A boty máme dvoje - pro sichr, když jedny budou od sněhu, druhé jsou rezerva - než ty první uschnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
13.10.10 10:49

Taky máme dvoje :palec:
A s plísní neporadím, ale myslím, že by se to reklamovat dalo, když jsou 2 měsíce používané. Otázkou je, jestli ti neřeknou, že malému se potí nožičky a že to botkami není :nevim: Ale za zkoušku nic nedáš. Levný určitě nebyly, tak přece je nevyhodíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
13.10.10 10:54

Já teď vyndala vložku..která není vyndavací 8-o a vyprala jsem ji.Je kožená,tak snad jedině koupit novou a dát do botičky.
Reklamovat bych ráda,ale…Budu muset koupit ještě jedny podzimní a reklamace je na měsíc a nemusí mi to uznat.
Nožičky se malému potí(myslím,že všem dětem)..jenže ty botičky mají gumovou podrážku..tak nevím :nevim:

A ty zimní..máte sněhule nebo takové ty kožíškové?Malému je 18m :-) a ráda bych aby měl ještě stabilní nožičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
13.10.10 11:04

mi máme na zimu troje,chodíme dost často ven,takže raději více,aby stíhaly uschnout,jedny máme Tchibo boty,druhé baťovky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
13.10.10 11:14

Tak to my kupujeme boty jen jedny. Ale kupujeme dvoje za zimu, protože mu hrozně rychle roste noha. A když jedny boty zimní příjdou na 800,– , tak si neumím představit, že by sme měli kupovat čtvery za zimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
13.10.10 11:17

Jo a zapoměla jsem napsat, že sněhule nekupuji. A je rozdíl kupovat zimní boty na holku a nebo na kluka. Kamarádka má o pět měsíců starší holčičku a má pro ní zimní boty vel. 24 z minulý zimy. A já teď kupovala vel. 29.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
13.10.10 11:20

My kupujeme jen jedny, Superfitky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
13.10.10 11:25

Tak na zimu určitě alespoň dvoje aby jedna nebo druhá bota stačila uschnout. S botami kupovanými u nás moc neporadím. Já boty na malou kupuji zásadně v Německu, nedá se to srovnat jak cenově tak kvalitou.
Teď na zimu jsem kupovala jedny kožené s kožíškem a druhé takové ty sněhule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
13.10.10 11:30

Tak taky hodně záleží, kde bydlíte a kolik malému je. My jsme od Prahy máme pro každého troje, jedny nižší na běžné nošení a dvoje vyšší do sněhu a většího mrazu. Ale tady v nížině by nám stačily dvoje. Ty další využíváme na horách. A pokud jste z hor, tak určitě potřebujete vícero bot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
13.10.10 11:32

Já měla pro malou vloni jen jedny boty na zimu. Byly zhora šusťákové a ve vnitř kožíšek. Zapínání na 3 suché zipy a krásně nám stačily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
13.10.10 11:42

Jedny. Nejezdíme na hory, v zimě chodíme ven většinou jen 1× denně (cesty do obchodu nepočítám). Boty stíhaly loni uschnout, tak letos budou muset taky.
Něco jiného je, když má člověk barák a zahradu - a dítě je tam furt. To je jich určo potřeba víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.10.10 11:47

Kupuji vždy troje botičky.Jedny hodně teplé s kožichem.Druhé zimní ale méně teplé a pak jedny sněhule přímo do velkého sněhu.Zatim sem letos nekoupila ještě žádné :lol: ale myslím že budu muset koupit 4 proto že jedny bude muset mít určitě do školky navíc na výměnu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
13.10.10 11:57

no taky jsem si myslela že vystačíme s jedněma ale asi ne jak koukám.máme barák se zahradou a ještě se chystáme i na hory.holky a myslíte že bude vadit když ty druhý botky nebudou vyloženě aby tam měl ten kotník pevný.protože chci koupit superfitky ty jsou docela drahý.Tak druhý by mohly být o něco levnější.nemáte nějaké tipy?děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
13.10.10 12:21

Máme dvoje superfity, jedny vyšší na tři sucháče a jedny nižší (ale nad kotník) na zip, k tomu jedny starší (poděděné) pro sichr (loni jsem taky měla dvoje pro každé dítě, stačilo to, rezervní jsme vůbec nevytáhli).
Plesnivé boty jsou i podle mě na reklamaci, ale přesně jak píše zakladatelka, co pak bude dítě nosit? A kupovat na dva tři týdny další boty je nesmysl. Ovšem pokud by se tam po vyprání vložky udělala plíseň znovu, šla bych to zkusit a dítěti už obouvala lehčí zimní botky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí