Od kdy na noc od mámy?

15043
11.10.10 17:57

Od kdy na noc od mámy?

Ahoj.
Mam dotaz…
Mama by si rada vzala oba nase kluky na jednu noc k sobe. Starsi 3,5r v pohode. Resim mladsiho. Je mu 10mes. Nikdy bez nas rodicu na noc nebyl (vecerni koupani, uspavani, atd…) Kdyz uz, odchazime az usne, rodice hlidaji v podstate spici dite.
Davca je na mamu zvyklej, vidi ho cca 1×tydne. Zvlada s ni v pohode hlidani pres den. Jen ten vecer… ja proste nevim. :nevim: Vylozene mamanek Davidek taky neni, ovsem vecer ho uspavam ja nebo manzel. Jiny pokus zatim nebyl. :-)

Takze v kolika mesicich jste dali deti prvne na noc mimo domov? Myslim tim sobota rano k babi, v nedeli po obede domu.

Diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
11.10.10 18:02

v 5mesicich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
11.10.10 18:04

Kubíka si naši brávali pravidelně 1krát měsíčně na jednu noc od 9 měs. (možná i o něco dřív) no a naše Karolínka na noc u našich ještě nebyla :roll:

Naši se pořád chystají, ale ona je živel (no a v kombinaci s Kubíkem, to je nezřízená střela, ona je daleko divočejší než kluk :roll: ) a mamináč k tomu tak tam ještě nespala :think:

Ty dvě děti jsou i pro „dědáčky“ náročnější :nevim:

Kubíka si naši někdy vezmou na celý víkend, přijedou si pro něho v pátek a v neděli ho přivezou nebo si pro něho jedu - s ním je to pohoda, ale mazanék pořád potřebuje plno pozornosti a musí se moc hlídat :think:

Příspěvek upraven 11.10.10 v 18:08

• Citovat
  • Upravit
14598
11.10.10 18:07

Starší jsem dávala asi od roku,a el ona byla šílený mamánek. U Kačky to už mám pomalu v plánu… ale čekám na nějakou vhodnou příležitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
11.10.10 18:12

Od pátého měsíce, když jsem přišla o mléko a malá přešla na UM. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4267
11.10.10 18:29

Naše malá byla poprvé u babičky a dědy dokonce tři noci bez maminky a tatínka v 8 měsících a to je taky zvyklá,že ji koupe tatínek a odcházíme až usne, i když jsme se báli, že se budem muset vrátit dopadlo to naprosto v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.10.10 18:32

Já ještě ne, ještě nejsem připravena :mrgreen: No, možná teď bych to už zvládla, kdyby to bylo potřeba, ale jenom tak pro srandu by se mi nechtělo… Samík by to zvládl určitě dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
11.10.10 18:36

Tak v 10ti měsících,dřív bych nedala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
11.10.10 18:38

Nedám, nedám a nedám :hug: :hug: :hug:
Nezvládla bych to, i když uznávám, že by to někdy bylo už sakra potřeba :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
11.10.10 18:46

V roce. Prvně tedy v 11ti měsících jen na noc s tím, že jsem já uložila, ráno se probudil a byly tam naši. Předem vyzkoušeno na nečisto u naši, já spala vedle v pokoji a ráno ke klukovi přišli oni. V pohodě. Pak v roce tak jak píšeš od rána soboty a nedělního poledne.

Záleží na matce, dítěti, prarodičích a vztahu mezi Vámi. My byli u našich téměř celé léto, s klukem jsou v pohodě a on s nimi. Je kojený, takže to mám trochu komplikovanější, ale už jen ráno a večer.

• Citovat
  • Upravit
10052
11.10.10 18:59

tchýně měla poprvé Klárku ve 4 měsících, ale to bylo je jen ze zdrav důvodů, ale jinak s tím nemá problémy, jezdila jednou za pár měsíců od půl roka, já jsem odpočinula a babička rozmazlovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
11.10.10 19:02

Luci - Vojta už spal u našich asi 2×, poprvé myslím v srpnu takže asi ve 14ti měsících,ale myslím, že by klidně zvládl i dřív. Ale my teda neuspáváme, dám pusu, položím do postýlky, pohladím a jdu. A co to někdy zkusit že byste třeba na tu dobu ukládání odešli „na pivo“ a zkusili dát spát vaši,ale byli po ruce kdyby to nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
11.10.10 19:06

Vzhledem k tomu, že má syn od narození vlastní pokojíček, tak myslím, že určitě před 6-tým měsícem to bylo. Ale to jsem ho uložila a pak teprve jsem někam šla. A sám i s ukládáním a ráno se vstáváním to bylo myslím v tom půl roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
11.10.10 19:14

Ve 4 mesicich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
11.10.10 19:20

Moc dekuju za odpovedi.