Vyndat špricli z postýlky?

328
11.10.10 09:56

vyndat šprycli z postýlky?

Ahoj, vyndavali jste někdo špricli z postýlky, aby mohl váš prcek vylézt sám z postýlky? Našemu malýmu je 14 měsíců a přemýšlím o tom. Kdy jste to udělali, jestli jste to udělali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2480
11.10.10 10:07

Ahoj!

Když měl asi 21 měsíců, tak se snažil vylézt ven z postýlky a spadl po hlavě. To byl popud pro to, vytáhnout šprušle.

Ale vzhledem k tomu, že máme tu nejlevnější postýlku z Ikey, která nemá vyndávací šprušle, musel je manžel vykroutit a násilím vytrhnout. Nicméně povedlo se, postýlka přežila a mladík nemusel skákat vrchem. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
11.10.10 10:34

no ja jsem celkem rada, ze je v postylce uveznen - zatim :-) mam dojem, ze by asi jinak v noci vylezl a spal nekde v rohu zamotanej do zavesu :-)
takze az prijde na to, ze bude prelezat vrchem, tak stahneme postranici. Vyndat tycku by se mi libilo vic, ale ta postylka je rodinna, spal v ni i manzel, takze to asi neprojde.

ale do ikeove postylky v plnam celem, co mame v obyvaku jako domecek, tatka vyrizl otvor, takze muze nalezat a vylezat sam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
11.10.10 10:52

Vyndali jsme, ale až teď krátce před druhými narozeninami, kdy dcera z postýlky prostě vylezla - přelezla postranici. Jinak mi to taky vyhovovalo, protože když mi odpoledne spí, jdu třeba pověsit na dvůr prádlo apod.

Staršímu jsem to vyndala kolem roku a půl, protože ten byl na rozdíl od desetikilové dcerky pěkný pořízek, já jsem bylo těhotná a nemohla jsem ho moc zvedat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.10.10 11:02

Já jsem zatím taky nevyndala a nechystám se. Když už ho dám do postýlky, tak proto, aby mi neprchl. Přelézt zatím neumí ani nezkouší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
11.10.10 13:15

Náš má dva a čtvrt a zatí jsem nevyndala, i když už jsem měla parkrát nutkání :-) Zatím ho totiž naštěstí nenapadlo, aby se snažil vylézt sám (i když dovnitř leze, naopak na to ještě nepřišel). Takže jsem ráda, že je tam svým způsobem uvězněný a nemůže ven, kdy se mu zachce. Bo třeba po obědě bych ho tam neudržela, kdyby měl možnost utéct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
11.10.10 13:40

Zatím jsem nevytáhla.
:mavam:
J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
14.10.10 11:38

18m a místo vyndání jsme převrtali dírky na rošt,aby byl ještě níž 8-) .
Kamarádky radili nevyndavat,protože pak už nezůstane v postýlce když vy chcete :-).Oni vyndali a pak měli potomky v noci v posteli u sebe.A je pravda,že zatím si neumím představit,že by malý spinkal celou noc v postýlce,když by měl možnost zdrhat :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
21.4.12 20:11

Tak koukám, že jsem asi dost odvážná, že jsem je vynadala dnes (dcerka má 12m). Hned pochopila k čemu to je, děsně se jí to zalíbilo, lezla sem a tam… Po půl hodině jsem ji pod pohružkou násilí zahnala dovnitř, odešla jsem, vrátím se za deset minut a byla tuhá a v postýlce :pankac: Tak jsem zvědavá, jestli ráno přijde, nebo si bude v pokojíku hrát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí