Broncho-vaxom a koutek

10.10.10 20:57

Broncho-vaxom a koutek

Dobrý den,

jsem tu nová - nestačila jsem projít všechna témata - chtěla jsem se zeptat, zda někdo máte zkušenost s léky Broncho-vaxom - Honzík se po 14 denním užíváním (týden denně, druhý týden obden) ošklivě osypal. Tak jsme vysadili, fenistilové kapky pomohly odstranit kopřivku, ale kašel je tu zpátky:(

a pak jsem se chtěla zeptat na babskou radu - na koutek, co takovému 16měsíčnímu svišťovi dát na koutek?

Díky za rady,
Heda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
175
11.10.10 10:15

Ahoj, my jsme Broncho Vaxom brali vloni, ale nastesti se Tomas neosypal, takze jsme ho brali ty 3 mesice (uz si to presne nepamatuju). Nijak vyrazne nam ale nepomohl, Tomas byl stejne hodne nemocny :-(

Jinak na koutek si mazu trosku pasty na zuby (vetsinou pres noc) a pomaha mi to, ale detem jsme to jeste nezkousela, protoze na koutky netrpi. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.10 12:10

moc díky ! :) a přeji pěkný den,
Heda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
11.10.10 15:28

na koutky je dobrý vit. B, už si přesně nepamatuju od kdy se co může jíst, ale když má malý koutky tak dělám kvasnicovou polívku nebo ovesné vločky, to má hodně vit. B, většinou je to do dvou dnů OK.

Jinak broncho-vaxom náš malý bral taky, ale potíže jsem s tím neměla, a celkem to pomohlo, normálně měl co měsíc ATB, teď vydržel 5 měsíců bez nemoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí