Kolik dětských botiček máme mít na zimu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21911
13.10.10 12:24

My loni meli jen jedny,s tim,ze pokud bude potreba,dokoupim.Byly od Bati a nikdy v nich nebylo vlhko,nepromacely se.Nahradni boty fakt nebyly treba.Letos mam v planu poridit kozene kotnickovky s kozichem a snehule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
13.10.10 12:30

Tak jsem koukala na ceny těch superfit co kupujete 8-o . Popravdě jsou docela drahý. A to si říkám, že na botech nešetřím :think: . Za zimní dávám 800,– a málokdo to kolem nás dělá taky tak. Ostatní většinou zajedou k rákosníkům a nebo do Polska. Ale je fakt, že je tady chudej kraj, Orlické hory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
13.10.10 12:44

My máme taky Superfity, pokud koupíte kvalitní boty s goretexem, tak není třeba kupovat další, nepromáčí se, je v nich teplo, sucho… Cena je sice vysoká, ale zase máte jedny boty na celou zimu, ve kterých může dítě chodit v plískanici i sáňkovat. Když koupíte dvoje, tak za ně dáte stejně tolik peněz, jako za jedny kvalitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
13.10.10 12:48

Holky a jak ty Superfity kupujete? Koukala jsem že mají obchod jen ve Zlíně a pak e-shop. To kupujete přes e-shop nebo jak? U bot si to neumím představit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
13.10.10 12:50

suvik, superfity se dají sehnat ve většině obchodů s dětskou (většinou atestovanou) obuví ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
13.10.10 12:51
zaju píše:
suvik, superfity se dají sehnat ve většině obchodů s dětskou (většinou atestovanou) obuví ..

Tak u nás teda fakt ne :nevim: Asi věděj, že tu na to nikdo nemá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
13.10.10 12:54

Taky se desne bojim koupit botu pres e-shop.Ale letos s tou myslenkou vazne koketuju.Mam v planu Fare s membranou.A o Fareckach se vi,ze jejich cislovani je o dost vetsi,nez u ostatnich bot.

Prosim,jak to delate,zmerite diteti delku nozky,prictete k te delce zhruba 1,5 cm a objednate botu?Stalo se nekomu,ze bota nesedela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
13.10.10 12:54

Zaju aha, dík, tak se zeptám, abych mohla na ně aspoň kouknout. My chdoíme hodně do terénu, taak by to asi stálo za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
13.10.10 13:00

Tak koukám,že asi vedou dvoje :-) .kouknu ještě na ty superfitky :-) .Je pravda,že raději jedny ,ale pořádné než dvoje jen tak :-) .Měla jsem v plánu Pegres a nebo Elefanten.
Co vy na ně? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
13.10.10 13:06

Peg resky jsou super,teda meli jsme od nich kotnickovky a sandalky,zimni ne.Kvalitni kozena bota za super cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
13.10.10 13:08
Eemii píše:
Taky se desne bojim koupit botu pres e-shop.Ale letos s tou myslenkou vazne koketuju.Mam v planu Fare s membranou.A o Fareckach se vi,ze jejich cislovani je o dost vetsi,nez u ostatnich bot.Prosim,jak to delate,zmerite diteti delku nozky,prictete k te delce zhruba 1,5 cm a objednate botu?Stalo se nekomu,ze bota nesedela?

Stává se mi to běžně, nebo i když boty přijdou a mně se nelíbí, tak je posílám zpátky. Nikdy jsem s tím neměla problém, vrátili mi obratem vždy ty, o které jsem si zažádala. V eshopech mají uvedenou velikost stélky, k tomu připočteš nadměrek a máš to. Nevidím v tom problém. Kupuju většinou na www.detskeboty.cz, snad to není reklama.

Jinak Fare boty s memránou jsou taky fajn, měla jsem je pro děti loni a byly super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Edi
152
13.10.10 13:08

Ahoj, malá (5 let) má sněhule, dvoje zimní a kozačky. Zimní teď mají v Tchibu, jsou perfektní, kvalitní, teplý, zkrátka super, stály 599,–, takže i cena super. Myslím, že je maj i na e-shopu, samo i pro kluky :-).
 E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
13.10.10 13:15

My loni měli jedny, to malý jezdil většinou v kočáře, letos budeme kupovat dvoje, jedny zimní a jedny klasické sněhule. Zatím teda ale nemáme ani na jedny.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
13.10.10 13:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
13.10.10 13:20
Sunnyside píše:
Eemii píše:
Taky se desne bojim koupit botu pres e-shop.Ale letos s tou myslenkou vazne koketuju.Mam v planu Fare s membranou.A o Fareckach se vi,ze jejich cislovani je o dost vetsi,nez u ostatnich bot.Prosim,jak to delate,zmerite diteti delku nozky,prictete k te delce zhruba 1,5 cm a objednate botu?Stalo se nekomu,ze bota nesedela?

Stává se mi to běžně, nebo i když boty přijdou a mně se nelíbí, tak je posílám zpátky. Nikdy jsem s tím neměla problém, vrátili mi obratem vždy ty, o které jsem si zažádala. V eshopech mají uvedenou velikost stélky, k tomu připočteš nadměrek a máš to. Nevidím v tom problém. Kupuju většinou na www.detskeboty.cz, snad to není reklama.

Jinak Fare boty s memránou jsou taky fajn, měla jsem je pro děti loni a byly super!

No a jak to,ze se to tedy stava,kdyz nozku pekne zmeris,pripoctes nadmerek a podle velikosti stelky objednas? :mrgreen: To by prece melo sedet,ne? :lol: Me se prave posilat zpet nechce,cely ten proces koupe bot bude trvat tak tyden,nez boty dorazi domu,pak nebudou sedet,takze poslat zpet a zas cekat X dni,nez mi poslou spravne.
Asi to budu muset risknout,no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect