Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
My loni meli jen jedny,s tim,ze pokud bude potreba,dokoupim.Byly od Bati a nikdy v nich nebylo vlhko,nepromacely se.Nahradni boty fakt nebyly treba.Letos mam v planu poridit kozene kotnickovky s kozichem a snehule.
Tak jsem koukala na ceny těch superfit co kupujete
. Popravdě jsou docela drahý. A to si říkám, že na botech nešetřím
. Za zimní dávám 800,– a málokdo to kolem nás dělá taky tak. Ostatní většinou zajedou k rákosníkům a nebo do Polska. Ale je fakt, že je tady chudej kraj, Orlické hory.
My máme taky Superfity, pokud koupíte kvalitní boty s goretexem, tak není třeba kupovat další, nepromáčí se, je v nich teplo, sucho… Cena je sice vysoká, ale zase máte jedny boty na celou zimu, ve kterých může dítě chodit v plískanici i sáňkovat. Když koupíte dvoje, tak za ně dáte stejně tolik peněz, jako za jedny kvalitní.
Holky a jak ty Superfity kupujete? Koukala jsem že mají obchod jen ve Zlíně a pak e-shop. To kupujete přes e-shop nebo jak? U bot si to neumím představit… ![]()
suvik, superfity se dají sehnat ve většině obchodů s dětskou (většinou atestovanou) obuví ..
zaju píše:
suvik, superfity se dají sehnat ve většině obchodů s dětskou (většinou atestovanou) obuví ..
Tak u nás teda fakt ne
Asi věděj, že tu na to nikdo nemá ![]()
Taky se desne bojim koupit botu pres e-shop.Ale letos s tou myslenkou vazne koketuju.Mam v planu Fare s membranou.A o Fareckach se vi,ze jejich cislovani je o dost vetsi,nez u ostatnich bot.
Prosim,jak to delate,zmerite diteti delku nozky,prictete k te delce zhruba 1,5 cm a objednate botu?Stalo se nekomu,ze bota nesedela?
Zaju aha, dík, tak se zeptám, abych mohla na ně aspoň kouknout. My chdoíme hodně do terénu, taak by to asi stálo za to.
Tak koukám,že asi vedou dvoje
.kouknu ještě na ty superfitky
.Je pravda,že raději jedny ,ale pořádné než dvoje jen tak
.Měla jsem v plánu Pegres a nebo Elefanten.
Co vy na ně? ![]()
Peg resky jsou super,teda meli jsme od nich kotnickovky a sandalky,zimni ne.Kvalitni kozena bota za super cenu.
Eemii píše:
Taky se desne bojim koupit botu pres e-shop.Ale letos s tou myslenkou vazne koketuju.Mam v planu Fare s membranou.A o Fareckach se vi,ze jejich cislovani je o dost vetsi,nez u ostatnich bot.Prosim,jak to delate,zmerite diteti delku nozky,prictete k te delce zhruba 1,5 cm a objednate botu?Stalo se nekomu,ze bota nesedela?
Stává se mi to běžně, nebo i když boty přijdou a mně se nelíbí, tak je posílám zpátky. Nikdy jsem s tím neměla problém, vrátili mi obratem vždy ty, o které jsem si zažádala. V eshopech mají uvedenou velikost stélky, k tomu připočteš nadměrek a máš to. Nevidím v tom problém. Kupuju většinou na www.detskeboty.cz, snad to není reklama.
Jinak Fare boty s memránou jsou taky fajn, měla jsem je pro děti loni a byly super!
Ahoj, malá (5 let) má sněhule, dvoje zimní a kozačky. Zimní teď mají v Tchibu, jsou perfektní, kvalitní, teplý, zkrátka super, stály 599,–, takže i cena super. Myslím, že je maj i na e-shopu, samo i pro kluky
.
E.
My loni měli jedny, to malý jezdil většinou v kočáře, letos budeme kupovat dvoje, jedny zimní a jedny klasické sněhule. Zatím teda ale nemáme ani na jedny.. ![]()
Koukněte ![]()
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
http://eshop.babybest.cz/…21-22-24.htm
http://eshop.babybest.cz/…22-23-24.htm
Sunnyside píše:Eemii píše:
Taky se desne bojim koupit botu pres e-shop.Ale letos s tou myslenkou vazne koketuju.Mam v planu Fare s membranou.A o Fareckach se vi,ze jejich cislovani je o dost vetsi,nez u ostatnich bot.Prosim,jak to delate,zmerite diteti delku nozky,prictete k te delce zhruba 1,5 cm a objednate botu?Stalo se nekomu,ze bota nesedela?Stává se mi to běžně, nebo i když boty přijdou a mně se nelíbí, tak je posílám zpátky. Nikdy jsem s tím neměla problém, vrátili mi obratem vždy ty, o které jsem si zažádala. V eshopech mají uvedenou velikost stélky, k tomu připočteš nadměrek a máš to. Nevidím v tom problém. Kupuju většinou na www.detskeboty.cz, snad to není reklama.
Jinak Fare boty s memránou jsou taky fajn, měla jsem je pro děti loni a byly super!
No a jak to,ze se to tedy stava,kdyz nozku pekne zmeris,pripoctes nadmerek a podle velikosti stelky objednas?
To by prece melo sedet,ne?
Me se prave posilat zpet nechce,cely ten proces koupe bot bude trvat tak tyden,nez boty dorazi domu,pak nebudou sedet,takze poslat zpet a zas cekat X dni,nez mi poslou spravne.
Asi to budu muset risknout,no ![]()