Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jaké máte doma klasické (čtyřkolové) chodítko? Měla jsem aktivní Chicco Jogging, ale bylo úplně k ničemu. Dcera je hodně vysoká a bojím se, aby to nebylo nízké. Koukala jsem se na Chicco DJ, ale ještě jsem jej neviděla ve skutečnosti.
Nepište názory, že chodítko nedoporučujete. To mě opravdu nezajímá. ![]()
Známá přesně tohle měla a je úžasný!!! Její syn taky nebyl žádný prcek, měl lehce přes 84cm v roce. Je moc pěkné… my jsme měli baby ono, ale dcerka je maličká… a navíc jiné stejně neměly ![]()
@klara123 píše:
Známá přesně tohle měla a je úžasný!!! Její syn taky nebyl žádný prcek, měl lehce přes 84cm v roce. Je moc pěkné… my jsme měli baby ono, ale dcerka je maličká… a navíc jiné stejně neměly
Které měla? To Chicco DJ nebo to druhé?
Já nevím. Syn je na svůj věk taky vysoký a my jsme měli vypůjčené to klasické plastové chodítko s tím kulaým spodkem jak jsou na něm kolečka, jak se teď všude prodávají a dobrý. Aspoň mě nevisel za rozkrok ve vzduchu. My jsme ho měli stejně jen chvíli v období kdy se stavěl a hodně padal. Pak už ho nechtěl.
My meli taky chicco DJ tech poloh je tam hodne..vydrzelo by dlouho..ovsem jak se mala zacala pohybovat svepomoci tak ji to nebavilo…ale v 10 mesicich to jeste nejvys nemela..takze myslim ze ok i pro vysoky dite
Tak jsme to vyzkoušeli a i to Chicco bylo malé. Dneska je bohužel všechno jen pro malé děti.