Jaké klasické chodítko pro vysoké dítě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
488
27.7.12 15:16

Jaké klasické chodítko pro vysoké dítě?

Jaké máte doma klasické (čtyřkolové) chodítko? Měla jsem aktivní Chicco Jogging, ale bylo úplně k ničemu. Dcera je hodně vysoká a bojím se, aby to nebylo nízké. Koukala jsem se na Chicco DJ, ale ještě jsem jej neviděla ve skutečnosti.

Nepište názory, že chodítko nedoporučujete. To mě opravdu nezajímá. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1505
27.7.12 15:26

Známá přesně tohle měla a je úžasný!!! Její syn taky nebyl žádný prcek, měl lehce přes 84cm v roce. Je moc pěkné… my jsme měli baby ono, ale dcerka je maličká… a navíc jiné stejně neměly :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
27.7.12 15:30
@klara123 píše:
Známá přesně tohle měla a je úžasný!!! Její syn taky nebyl žádný prcek, měl lehce přes 84cm v roce. Je moc pěkné… my jsme měli baby ono, ale dcerka je maličká… a navíc jiné stejně neměly :D

Které měla? To Chicco DJ nebo to druhé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
27.7.12 16:17

Já nevím. Syn je na svůj věk taky vysoký a my jsme měli vypůjčené to klasické plastové chodítko s tím kulaým spodkem jak jsou na něm kolečka, jak se teď všude prodávají a dobrý. Aspoň mě nevisel za rozkrok ve vzduchu. My jsme ho měli stejně jen chvíli v období kdy se stavěl a hodně padal. Pak už ho nechtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
27.7.12 18:06

My meli taky chicco DJ tech poloh je tam hodne..vydrzelo by dlouho..ovsem jak se mala zacala pohybovat svepomoci tak ji to nebavilo…ale v 10 mesicich to jeste nejvys nemela..takze myslim ze ok i pro vysoky dite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
27.7.12 19:03

@amanda1979 to DJ chicco :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
24.9.12 21:33

Tak jsme to vyzkoušeli a i to Chicco bylo malé. Dneska je bohužel všechno jen pro malé děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí