Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Kamarádka má malého Karla a je to boží
Na Adama mám alergii, není to tak dávno, kdy to bylo velmi populární jméno ![]()
I malemu miminku bude jednou 50, tedy pokud se dozije.
To jen ke komentu, ze Karel je nad 50 let ![]()
Adamovi zase seberete oslavu svatku.
Karel se snad dnes chlapečkům nedává, ne? Neznám jediného malého kluka, který by se jmenoval Karel.
Adamu je moc a Karel je takovy obstarozni.
Hledala bych dal, protoze bych si nevybrala.
Karel je fajn jméno, nevím proč by ho měli nosit jen dědečkové.
Já radši jména, která nemá každý pátý, což Karel v nejmladší generaci splňuje. Navíc je to vznešené, královské jméno, které se dá i skvěle zdrobňovat.
@SlečnaQ píše:
Karel se snad dnes chlapečkům nedává, ne? Neznám jediného malého kluka, který by se jmenoval Karel.
Aha, tak když ty žádného neznáš, tak žádný neexistuje a mělo by to tak zůstat.
@Jogrr píše:
I malemu miminku bude jednou 50, tedy pokud se dozije.
To jen ke komentu, ze Karel je nad 50 letAdamovi zase seberete oslavu svatku.
jn, ale to odpovídá současným padesátníkům! Takže malý bude žít se jménem, které za něj nosí převážně starší pánové
Ale to není hlavní mínus - to jméno se mi poslechově nelíbí ![]()
Ale nikomu svůj názor necpu, jen chápu, že zakladatelka není manželovým tipem nadšená!
Karel je krasné jméno, syn je Luděk, taky se lidi divili, ptali se jak mu říkáme
je to krasné české jméno a nebude jich ve třídě a na hřišti 10
čekáme druhého chlapečka a líbí se mi Jáchym, Štěpánek. Adam nemá svátek -teda každý na něj zapomene ![]()
Samo, že se ale musíte shodnout a musí se jméno líbit tobě i manželovi. chlap chtěl Jindřicha
to jsem byla zásadně proti,máme už 2 v rodině a prostě se mi nelíbilo, tak jsme vybírali dál ![]()
Ja jsem chtela kluka Karlika
u nas to bylo i tim,ze se tak jmenoval manzeluv tata,ktery necely rok pred narozenim dcerky zemrel
ale manzel to nakonec nechtel a vybrali jsme pro kluka jmeno Dominik
nakonec mame holcicku,ale kdybychom meli dalsi,tak si prosadim pro kluka toho Karla ![]()
Já byla nedávno s dcerou na hřišti a byl tam takovej malej roztomilej, cca rok a půl starej chlapeček a mamka na něj volala Karle
Říkala jsem si chudák kluk ![]()
Mne se teda Karel nelibi vubec ![]()
A Adama mame, cetnost jmen vubec neresim.. Libi/nelibi vic me nezajima
starsi je David a ve skolce je jedinej a adama tam taky zadnyho nemaj..
Ja mam mnohem cetnejsi jmeno nez jsou tyhle dve, na prvnich mistech uz pomalu 30let
a nikdy mi to nevadilo a i ted ho mam celkem rada, jsem s nim spokojena a kdybych si mohla vybrat tohle nebo jakykoli jiny nemenila bych..
Tak moc nechapu ty vecny argumenty je jich moc.. Pokud se mi jmeno libi proste ho dam.. Nedam treba toho karla jen proto, ze jich ji min nez adamu.. Sice se mi vic libi adam ale dam karla at neni jeden z mnoha.. To fakt ne..
Ahoj holky, jaké jméno pro kluka jste dali vy? Manžel chce stále jméno Karel, nejsem si moc jistá, co si o tomto jméně myslíte? Já bych chtěla Adama.