Jméno a příjmení dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12870
21.10.18 09:48

Ty nějak počítáš s tím, že se k sobě můžete vrátit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65027
21.10.18 09:49

Pokud spolu nehodláte žít, tak bych rozhodně dala příjmení po sobě a jméno bych vybrala taky sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
21.10.18 09:51

Nedala bych jeho prijmeni ani za nic, co z toho budes mit? Jen problemy, bud silna a nenech se od nej zlomit… co se tyce jmena, tam zalezi taky na tobe… kdyby jste nakonec byli spolu (ocemz z jeho chovani pochybuju), jmeno muzes po svatbe zmenit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
21.10.18 09:52

Dala bych podle sebe, schovávala uctenky a chtěla alimenty na dite i na sebe.
Z toho by me fakt trefilo, zacit se zajímat kvůli jmenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45688
21.10.18 09:52

Určitě vše vyber sama. On se vykašle na těhotnou a ty po něm budeš dávat jméno! To si asi děla legraci. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
21.10.18 09:54

V každém případě jméno po tobě. On nechce být jeho otcem a tak proč chce, aby měl malý po něm příjmení?! I když budeš mít různé nálady, nechtěj se mu tím zavděčit, budeš toho litovat a už to nepůjde vzít zpět. Moje kamarádky, co nejsou vdané a jmenují se jinak než jejich dítě, to pěkně štve a to mají vztahy v pohodě a tatínky doma. Neumím si vůbec představit, že uspokojím ego chlapovi, co zdrhne od těhotné. Lepší otec z něj tím opravdu nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
21.10.18 09:54
@Sany80s píše:
Ty nějak počítáš s tím, že se k sobě můžete vrátit?

V srdci ho mám pořád ráda, i když mi všichni neříkají že jsem blbá, za co ho mám ráda. V hlavě vím, že s takovým člověkem být nechci, jsou určitě lepší chlapi na světě. Je to strašně těžké, když se má to malé narodit a určitě mi pracují i hormony :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
21.10.18 09:55
@veria píše:
Určitě vše vyber sama. On se vykašle na těhotnou a ty po něm budeš dávat jméno! To si asi děla legraci. :cert:

Přesně. To už je vrchol, co si někteří ubožáci myslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
21.10.18 09:59

@Dzaky vse si udelej podle sebe a schovavej si účtenky od vybavicky a věci pro sebe v průběhu těhotenství. A až se dítě narodí požadej o výživné na sebe a dítě. Do RL bych ho zapsat nechala, může se to ještě hodit u soudu. Kontakt s dítětem bych nechala na něm, ať se sám projeví. Jen si vše pečlivě dojumentuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
21.10.18 09:59

Samozrejme tvoje příjmení. To snad ani nemůžeš myslet vazne, ze premyslis nad jeho? Jinak souhlas - od všeho schovat uctenky, chtit uhradit polovinu výbavy a dohodnout výživné na tebe a dítě. Nechala bych potvrdit vse soudně, protože je to peknej blbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
21.10.18 10:00

Holky, díky, kdybyste jen věděly, jaké to je chodit sama na všechny ultrazvuky, vše na malého zařizovat sama, do toho jsem se stěhovala. Díky Bohu že mám práci, jakou mám a tak nějak jsem to finančně splácala, neumím si představit, co by bylo, kdybych měla menší plat. Chodila jsem do práce do poslední chvíle, na čas jsem tam vzala i úklid… Ten pohár jsem si vypila opravdu až do dna a on si myslí, že teď přijde jako king a bude se chlubit jakého má syna. Tedy vlastně až ho vypiplam z miminka, protože co taky s miminem, které jen spí, jí a brečí… V životě mě žádný chlap takhle neponížil, vždycky jsem mohla mít koho jsem chtěla a já narazím na takovýho idiota! Já mu tak věřila :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
21.10.18 10:03

Jméno si vyber ty. Příjmení samozřejmě po tobě. A dobře si rozmysli ten rodnej list. On má jakou představu o tom, jak to bude vypadat dal? Jako udělat dite, opustit holku, vsechny finance nechat na ni a pak se hlásit už k hotovymu, to je vrchol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12870
21.10.18 10:08
@Dzaky píše:
V srdci ho mám pořád ráda, i když mi všichni neříkají že jsem blbá, za co ho mám ráda. V hlavě vím, že s takovým člověkem být nechci, jsou určitě lepší chlapi na světě. Je to strašně těžké, když se má to malé narodit a určitě mi pracují i hormony :-(

Srdce poslouchej jen pokud souhlasí i rozum.
Pokud nebudeš souhlasit s jeho názorem, tak on ti to předhodí jako důvod, proč se rozmyslel pro ne. I kdyby to nebyla pravda.
Já bych za daných okolností trvala na příjmení po sobě, i kdyby mělo dojít na soud. Na jménu bych se snažila dohodnout.
Pokud jde celkově o jeho chování, tak na tento přístup nemá dospělý člověk v takové situaci morální právo a dělá to z něj špatného člověka.
Schovávej si účtenky, máš nárok na proplacení čísti výbavičky a kromě výživného na syna i na výživné na tebe do dvou let dítěte.
Jedna kamarádka vysoudila výživné na sebe od okamžiku, kdy odešla na mateřskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
21.10.18 10:09
@Dzaky píše:
Holky, díky, kdybyste jen věděly, jaké to je chodit sama na všechny ultrazvuky, vše na malého zařizovat sama, do toho jsem se stěhovala. Díky Bohu že mám práci, jakou mám a tak nějak jsem to finančně splácala, neumím si představit, co by bylo, kdybych měla menší plat. Chodila jsem do práce do poslední chvíle, na čas jsem tam vzala i úklid… Ten pohár jsem si vypila opravdu až do dna a on si myslí, že teď přijde jako king a bude se chlubit jakého má syna. Tedy vlastně až ho vypiplam z miminka, protože co taky s miminem, které jen spí, jí a brečí… V životě mě žádný chlap takhle neponížil, vždycky jsem mohla mít koho jsem chtěla a já narazím na takovýho idiota! Já mu tak věřila :,(

Vím a proto nechápu, že byť jen uvažuješ, že bys dala jeho jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
21.10.18 10:13

Dala bych ho do RL jen kvuli alimentum ale jmeno a prijmeni nechala na vyberu dle tebe. Prijmeni urcite tve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze