Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Obvykle neni, zadnou Eleanor jsem osobne zatim nepoznala, ale nepozastavila bych se nad nim. Libi se mi.
Vyhodou je variabilita prezdivek, Ela, Lea, Nora…
Příspěvek upraven 19.10.18 v 23:06
obvyklé není a mě se moc nelíbí
Koncovka -nor mu dodává jakousi těžkopádnost ![]()
Jako není jedno z mých top, ale přijde mi v pohodě. A ani mi nepřijde nijak neobvyklé, normální jméno, i když verze Eleonora je asi častější.
Znám Eleonoru (hodně podobný tvar jmena), starou bezdetnou paní s kočkou, takovou trochu čarodějnici. Jméno k ni sedi naprosto dokonale, nikoho jiného si pod nim nedokáži představit. A ano, jak už tu padlo, zni tezkopadne, trochu jako z mausolea.
Znám toto jméno ve tvaru Eleonora. A klidně bych ho dceři dala. Tak se totiž jmenovala moje milovaná prababička ![]()
@Nyana nikoho v okolí s tímto jménem nemám. Ale naše dcera, která se má narodit letos v listopadu bude Eleonora. Líbí se nám možnost spouty zdrobnělin a taky to, že není žádná kolem.
@Nyana je hodně neobvyklé, ale proč ne, ještě si zkus, jestli se to hodí k příjmení
@Nyana píše:
Zdravim vsechny, rada bych znala Vas nazor na jmeno Eleanor.. Prijde vam tak neobvykle? Dekuji
Pro mě hodně neobvyklé a nikdy by mě nenapadlo o něm uvažovat.
Krasne jmeno, me se moc libi ![]()
mam moc rada amena Elena, Elen, Elisabeta, Evelina a teda Eleonor ci Eleanor je zatim z tech vsech pro me nejpeknejsi a ne tolik davane jako Elena.
Za mě moc hezké, neobvyklé. Pokud sedí k příjmení,šla bych do něj. Alespoň bude mezi všemi Terezkami a Adélkami trochu odlišná ![]()
Znám Eleonoru, to se mi líbí. Eleanor je už taková placanina. Hlavně se musí hodit k příjmení, jinak je to trapas.
Ano je neobvyklé, líbí se mi, přijde mi vznešené. Já bych měla asociac na anglickou šlechtičnu. A taky se mi líbí ohebnost jména.
Mne se líbí. Ale tvar Eleonor víc. Znám i dvě nositelky, jedná mě učila na gymplu, druhou máme ve skolce ![]()
Krásné jméno, zní mi tak trochu královský a vznešeně. Líbí se mi i Eleonora.