Jméno Eleanor

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11154
20.10.18 07:08

Krásné jméno, zní mi tak trochu královský a vznešeně. Líbí se mi i Eleonora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
20.10.18 07:12

Eleanor jsme měli vybrané pro holčičku, ale narodil se chlapeček :) Snad do budoucna, bude další nositelka tohoto jména :) Nádherné jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
20.10.18 07:20

Jmeno je pekny, ale prijde mi to trochu jazykolam. A odhaduju, ze celym jmenem ji bude rikat malokdo, spis zkracene, jak uz tu padlo- Ela, Nora… coz se mi uz moc nelibi, ztraci to na vyznamu. Ale jen muj nazor :) Rozhodnout se musis sama :) A jinak v mem okoli taky originalni, zadnou neznam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4022
20.10.18 07:21

Rekla bych spis neobvykle a moc krasne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.18 07:56

Kamarádi ho měli ve výběru u prvního dítka - za mě je to naštěstí syn, za mě ne, ale tak každý má jiný vkus :)
Ti stejní kamarády pak u holčičky vybraly za mě ještě horší jméno, ale to už je jedno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
20.10.18 08:30
@Andymo píše:
Jmeno je pekny, ale prijde mi to trochu jazykolam. A odhaduju, ze celym jmenem ji bude rikat malokdo, spis zkracene, jak uz tu padlo- Ela, Nora… coz se mi uz moc nelibi, ztraci to na vyznamu. Ale jen muj nazor :) Rozhodnout se musis sama :) A jinak v mem okoli taky originalni, zadnou neznam.

Přesně, měli jsme Eleonoru učitelku na střední a jednou na to pŕišla řeč, říkali jsme jí, jak má krásné a zvláštní jméno a ona jen mávla rukou a řekla „stejně mi všichni říkají Lenko.“ Takže asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35325
20.10.18 08:52

Je to jmeno vcelku pekne, ale uplne neprakticke, s jakymkoli prijmenim to bude jazykolam. Stejne ji budou rikat jinak, takze pak takove jmeno nema vyznam davat. Mne osobne se navic nelibi zenska jmena koncici na souhlasku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12566
20.10.18 11:03
@Nyana píše:
Zdravim vsechny, rada bych znala Vas nazor na jmeno Eleanor.. Prijde vam tak neobvykle? Dekuji :andel:

Pekne, hodne zdrobnelin..Eleanora je v nejake povidce od E.A.Poea..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.10.18 11:13

Jo, mi se libi. Oslovovala bych El, Ela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
20.10.18 14:15

Nepraktické a obtížně vyslovitelné jméno. 99% lidí si při oslovení zlomí jazyk, pravděpodobně jí budou říkat nějakou zkomoleninou. Potom pozbývá smysl dávat takové jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
20.10.18 15:38

Nelibi, nedala bych. Takovy jazykolam a neprakticke jmeno, stejne ji tak nikdo rikat nebude.

A mausoleum me pobavilo :mrgreen: s tim jmenem se mi vybavuje doba, kdy se nosily krajkove destnicky a rukavicky, chlapi nosili fraky cylindry :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
20.10.18 15:50

A co jméno Grace 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
21.10.18 00:00
@xammy
@xammy píše:
Mne se líbí. Ale tvar Eleonor víc. Znám i dvě nositelky, jedná mě učila na gymplu, druhou máme ve skolce :)

no mě se víc líbí Eleanor :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
21.10.18 08:00

Nelíbí se mi.. Těžko se vyslovuje a podle mě ji nikdo zakladnim tvarem nerekne..Bude to Eli, Nora nebo Lenka… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.18 12:52

Mě se líbí. Ale možná to budou třeba ve škole zkracovat na Ela atd.A i ta Ela zkráceně je hezká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze