Jaké kolo vel.16

379
9.7.10 12:56

Jaké kolo vel.16"

Přeji všem krásný den :kytka:
Chtěli bychom koupit pro syna kolo vel. 16". Koukala jsem na Author Orbit, Dema a Intrea Pidapi v Alu provedení…Chtěla bych se zeptat, zda někdo tato kola nemáte, vaše zkušenosti s nimi, popř. tipy na jiná kola v této velikosti 8-)

Předem moc díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11408
9.7.10 14:59

mamka jezdi na Author reflex - trekingove, a je moc spokojena, ja na tom taky parkrat jela.. ja mam kellys axis a jsem nejspokojenejsi (teda v ramu 17")

-- joo sorry asi jsem to nejak nepochopila :-)

Příspěvek upraven 09.07.10 v 15:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
9.7.10 15:20

Zakladatelka asi myslela velikost kola/plášťů „16“. Taky jsem na Vaši diskuzi zvědavá, pro syna na příští rok. A jezdili jste na „tyči“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
9.7.10 20:03

Ahoj tyto kola neznám my měli 12tku a pak rovnou 20 a na tyči z obouma u té dvacítky mi to přijde lepší na dvanactce jí ujížděl zadek dozadu.Kamarádi maj orbita i cosmic a jsou spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
9.7.10 20:29

Zatím s kolem zkušenosti nemáme, Adámek jezdí na klasické tříkolce s řetězem a moc ho to baví…jen na delší trasy se dost nadře. Poroto bychom chtěli kolo, 16 mu pasuje hezky, ušlápne ji, ale zatím jen s kolečky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
9.7.10 21:03

Ahoj, my kupovali holce ke 4. narozeninám kolo odsud: http://www.kolafavorit.cz/ Ale normálně v kamenném obchodě.
Když si klikneš na Akce, dostaneš se na aktuální leták. My máme to třetí na druhý stránce, takový modrý. Jinou barvu bohužel tenkrát neměli, ale holce se líbí. :lol: Akorát jsme zrovna chytli nějakou lepší akci, stálo asi 1890 Kč a dostali jsme k tomu dětský rukavice na kolo.
Kolo má holka od podzimu a zatím si na něj nemůžeme stěžovat, nic se na něm nerozbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
12.8.12 21:52

Práve shanim kolo vel 16, na co hledet, co má mít a co ne? jaké vybrat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
12.8.12 23:22

A nekoukala jsi na Scott?

http://kolokolo.cz/…a-kola-2012/

My jsme letos kupovali dcerce 20 a je z něj unešená. Jezdíváme ale denně, vydrží na něm šlapat v kuse pul odpoledne.
Má už ale odpruženou vidlici a přehazovačku se 6 převody.

16 to ještě nemá, jedinou výhodu co na něm Vidim je kryt na řetěz, to už ty vetsi kola nemají. Do kopečka se tedy asi nadre tak Ci tak, ne? Zkoušel tu 16 i v terénu?

Záleží samozřejmě, kolik chcete investovat a pokud se má projíždět někde mezi baraky na sídlišti, tak je to zbytečně draha investice.

Snad někdo poradí lépe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
13.8.12 07:53

My máme pro syna toto http://www.kolazwebu.cz/…hlapecke-82/

a synovec má trošku dražšího authora

obě kola jsou pěkná a zatím žádný problém s nimi nemáme

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek