Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahojte maminky, ráda bych věděla, co dáváte za koření do segedínu? Děkuji moc za rady ![]()
Ahoj špetku mletého kmínu
3-5 bobkové listy
5-10 kuliček černého pepře v celku
mletá červená paprika
sůl
ahoj Verun, dávám celý pepř, nové koření, bobkový list, červenou papriku, snad jsem na nic nezapomněla ![]()
Dávám v podstatě to samé co vy.. jen kmín jsem nedávala. Ale pořád mi přišlo, že mě tam něco chybí ![]()
Do segetinu dávám masox, mletou papriku, 3 kuličky nového koření, 1-2 bobkové listy, majoránku a 2 stručky česneku- dodá skvělou chuť.
Vlastičko - s těma stručkama jsi mě dostala. Ta ostravština je tak nádhernááá..... ![]()
Tež mame doma stručky
![]()
Holky prosím poraďte mi. Dělala jsem dneska plný kotel segedínu (čekáme rodinu zítra) a on je naprosto hořký. Co teď? Papriku jsem nepřipálila 100%, dávám ji tam vždy s trochou vody abych ji nepřismahla
Ani nebylo nic prošlé.
Dá se to ještě nějak zachránit? ![]()
Hořký - to nevím..kdyby byl kyselý, tak bych tam přidala trochu cukru, zakys. smetanu a tak..zkusit to můžeš ![]()
@Maculinka nedala jsi tam moc noveho koreni?…nebo lak ze zeli…jestli je hodne horky, tak to asi nejak moc nezachranis ![]()
@Maculinka to bude asi zelí, nedávno tak 14 dní zpět jsem koupila zelí, tu značku kupuju úpořád a bylo hořký jako prase
rozdělala jsem druhý sáček a to bylo v pořádku. Dělala jsem ho jen k masu a knedlíku, ty to máš blbý že už v tom máš maso
poradit nevím co ![]()
Jo a zelí to bylo „Dobrovodské“
Příspěvek upraven 03.01.14 v 22:05
Jj, jedině smetanou.. nebo pokud zahušťuješ tak ještě máslovou jíšku…
Mě už se to stalo taky, kupuju radši lahůdkovou papriku, ale stane se mi to, když ji dám moc nebo když to déle vařím, řekla bych…zkus zjemnit smetanou, ale ať to neztratí výraznou chuť…možná ještě trochu okyselit šťávou ze zelí? ![]()