Jaké laktobacílky pro batole

2969
22.5.12 13:58

Jaké laktobacílky pro batole

Ahojky,

sháníme laktobacílky pro našeho 22 měs. bobka Manžel prošel několik lékáren a všechny mu nabízeli od 3 let. Máme dobrou zkušenost pro dcerku s Méďou,ale ten je taky od 3 let. Doktorka mi je doporučila,když jsem ji dnes volala,že máme průjem,bohužel i já :oops: . Chytli jsme to od sousedčinýho syna,který to chytl ve školce a skončil z toho v nemocnici. Prý je to virové,takže hygiena jako taková je nejspíš na prd. Máte nějakou zkušenost s nějakými,které by byly vhodné pro tak malé dítko.
Díky za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7576
22.5.12 14:02

Dávám Lactobacílky od Swissu, tobolku vysypu do jogurtu a je to. Jsou vhodné od narození. Nechápu, proč vám je v lékárně nenabídli, jsou to snad nejlepší lacto kvalitou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
22.5.12 14:03

My jsme dávali ještě před prvním rokem Laktobacilíky Baby od Swiss. Sypali jsme jí je do pití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
22.5.12 14:04

jasně :

Swiss LAKTOBACÍLKY BABY

Biopron junior

Nutrolin B :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22006
22.5.12 14:05

A víš, proč je většina probiotik od tří let? Protože jsou zabalené v těch želatinových kapslích, které jsou pro malé děti nebezpečné… ;)

Kup Lacidofil nebo cokoli podobného … před použitím kapsli otevři, vysyp na lžičku (nebo třeba do přesnídávky, do jogurtu, apod.) a máš vystaráno.

Naše děti jsou nejradši, když jim prášek nasypu přímo do pusinek - pak cucají a mají to jako dobrotu… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
22.5.12 14:07

davam male ty „cokoladove“ medvidku cca od roku a pul…neni v nich nic spatnyho..spis to bude proto aby se tim neudusili..ale kdyz uz normalne dlabe tak si myslim ze ten meda tak malej neni…nikdy s nim problem nemela.

Příspěvek upraven 22.05.12 v 14:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
22.5.12 14:10

Holky a ty laktobacílky dáváte každý den i když třeba není žádný problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
22.5.12 14:12

No já si říkala že v něčem ten pes zakopaný bude, ten náš by toho tzv.čoko medvídka zhltnul místo rozplynutí v pusině a bylo by po meducínce. Holky díky,dala jsem manžovi seznam,že musí přijít s nějakým přípravkem,jinak ho nechci doma ani vidět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22006
22.5.12 14:14
@MarkyM píše:

Já probiotika (Lacidofil) dávám pokaždé, když je JAKÝKOLI problém - nejen střevní. Když začne nachlazení, rýma, kašel - šup, už je mají.

Ale jen tak, když jsou zdraví, to ne. Jedí jogurty, pijí zakysané nápoje a tak, to považuju za dostatečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
22.5.12 14:16
@mikitaa píše:
davam male ty „cokoladove“ medvidku cca od roku a pul…neni v nich nic spatnyho..spis to bude proto aby se tim neudusili..ale kdyz uz normalne dlabe tak si myslim ze ten meda tak malej neni…nikdy s nim problem nemela.Příspěvek upraven 22.05.12 v 14:08

Tak to máš dobré. Náš jak se výjimečně dostane ke kokinu-tak to zhltne a řve koko da. Jako dát kokino. Se mu pak smějeme,že dělá kokodák a on chudák kouká a neví co se děje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
22.5.12 14:17
@BohunkaP píše:
Já probiotika (Lacidofil) dávám pokaždé, když je JAKÝKOLI problém - nejen střevní. Když začne nachlazení, rýma, kašel - šup, už je mají.Ale jen tak, když jsou zdraví, to ne. Jedí jogurty, pijí zakysané nápoje a tak, to považuju za dostatečné.

Ono je to i na posílení imunity,že. Ale přesně jak píšeš mají denně „snad kvalitní“ jogurt,tak u nás jen v nouzových režimech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
22.5.12 14:19

@MarkyM
Dávám, oběma dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
22.5.12 14:20

My taky dáváme laktobacílky baby od Swiss. Jsou to kapsle pro děti 0-36měsíců. U nás stojí 1krabička (30kapslí) okolo 170kč. Já je dávám kůli zácpě, ale už asi brzo přestanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
22.5.12 14:26
@MarkyM píše:

porad ne…jen narazove..vetsinou kdyz je akce v lekarne :mrgreen: mivaji 1 baleni + jedno zdarma..ona ty „cokomedvedy“ bere jako kokyna..tak to ma vecer pred spanim jak odmenu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22006
22.5.12 14:28

@mikitaa , 8o 8o co jsou čokomedvědi, prosím? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie