Jaké lehátko pro miminko?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
55
2.5.18 11:23

Jaké lehátko pro miminko?

Zdravím, sháníme lehátko/sedátko pro miminko. Chtěla bych nějaké, které se dá dát do úplného lehu kvůli zadickum a aby mělo velkou nosnost (aby nám dlouho vydrželo), nemáte prosím nějaké typy? Já zatím našla Tiny Love rocker napper, nemáte s ním zkušenosti? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8460
2.5.18 11:49
@MishellW píše:
Zdravím, sháníme lehátko/sedátko pro miminko. Chtěla bych nějaké, které se dá dát do úplného lehu kvůli zadickum a aby mělo velkou nosnost (aby nám dlouho vydrželo), nemáte prosím nějaké typy? Já zatím našla Tiny Love rocker napper, nemáte s ním zkušenosti? Děkuji :)

My mame Caretero Astral, je levne, jde do uplneho lehu. Tech, co jsou opravdu do lehu, je minimum.

Nevyhodou Caretera je pouze tribodovy pas, ale nenasla jsem zadne do lehu, ktere by melo petibodovy.

U prvniho ditete jsem take mela pozadavky na nosnost, ale je to naprosto zbytecne. Jakmile dite zacne lezt (tak cca od 8. mesice), tak uz v lehatku nebude chtit byt a budes ho pouzivat maximalne na krmeni, a to jen do doby, kdy se dite nauci sedet. Takze nosnost 9kg by mela byt dostacujici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8460
2.5.18 11:50

Jo a ten Rocker Napper bych nekupovala, neuvidi z toho ven, tak ho to tam nebude take moc bavit. To leda jako ze by to melo suplovat postylku.

Edit: aha, asi se to i v lehu da udelat tak, aby mimi videlo ven. Takze klidne i ten Rocker Napper. Za me je zbytecne drahy a ma take jen 3 bodovy pas. Ten zacne byt nedostacujici tak v 5, 6 mesicich, dite bude v polosedu prepadavat dopredu. Ale jak jsem rikala, take jsem zadne do lehu s 5 bodovym neobjevila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3587
2.5.18 12:34

@MishellW Mám doma Tiny love a je super! Dcerku tam dávám vlastně od narození a teď jsou jí 3.5 měs. a stále jí to tam moc baví. :) Už jí to trochu polohuji, aby viděla ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
2.5.18 12:44

V lehatku by melo dite travit malo casu, pokud jde o polohu v leze, tak takovou sluzbu by udelala postylka nebo kos na koleckach.
Tak jestli to neni zbytecna investice :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8460
2.5.18 12:51
@Káťa19 píše:
V lehatku by melo dite travit malo casu, pokud jde o polohu v leze, tak takovou sluzbu by udelala postylka nebo kos na koleckach.
Tak jestli to neni zbytecna investice :nevim:

Nene, neni zbytecna, syn je obcas v lehatku radeji, nez v postylce, ma zase jiny vyhled, i kdyz je to do lehu a hlavne se da to lehatko houpat, kdyz treba jis, nohou. Takze se v klidu clovek naji, v postylce by syn brecel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
3.5.18 15:18

Děkuji za názory, ještě jsem koukala na to caretero a došla jsem kna tomuhle:
 https://www.bestprices.cz/…tko-sedatko/

To taky vypadá moc hezky :) co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8460
3.5.18 23:05

S tím nemám zkušenosti, zda jde do úplného lehu?

Jen k tomu Careteru ještě jedna informace - co mi trošku vadí, je, že při zapínání toho pásu musíš ten pásek pokaždé provlékat tím „očkem“ mezi nohama. U lehátka, které jsem měla předtím se to zapínalo podobně jako u autosedačky - vajíčka a bylo to pohodlnější. Ale není to nic strašného… jen otrava, pokud to děláš několikrát za den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
4.5.18 05:50

Jde do úplného lehu a má 5ti bodovye pase, navice se dá časem. použít i na krmení, protože lze sundavat ten tacek :) jak je to s tím očkem to ale nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8460
4.5.18 10:01
@MishellW píše:
Jde do úplného lehu a má 5ti bodovye pase, navice se dá časem. použít i na krmení, protože lze sundavat ten tacek :) jak je to s tím očkem to ale nevím :nevim:

Tak to je parada, skoda, ze jsem si ho nevsimla driv :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
4.5.18 10:06

Ahoj, my máme lehátko Jané Fold a je úžasné. Hodně stabilní, kvalitní. Malá ho má ráda. Není vibrační ani hrající, ale vůbec nám to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí