Jaké levné a lehké golfky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
323
7.4.14 13:43

Jaké levné a lehké golfky?

Ahoj všem, vím, že toto téma je tu neustále v oběhu, ale nemůžu nějak najít novější diskuze ohl. golfek, tak zakládám novou diskuzi.
Holky, přemýšlíme nad koupí golfek (nějaké lehké, ne drahé - limit 3 tis.)
Chceme ho na výlet např. do Zoo, kratší procházku s babičkou atd.

Ale těch golfáčů je tolik, navíc potřebujeme nějaký dobře skladný, aby se vlezl do našeho auta (malá Fabie - starý typ), ne combi.
Je to pro 1,5 leté dítě…

Jaké máte a s kterými jste spokojené?
Které mají co nejméně reklamací? Který se dá dobře utáhnout bez naloženého dítěte, když jde dítko např. za ruku a táhnete golfáč před sebou. Chtěla bych, abych ho utáhla jednou rukou, což nevím, jestli třeba u těch s berany jde…
Moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Billi
7.4.14 13:47

@Sasanecka mám pro syna Cam Flip. Zvládl s námi dovolenou, je polohovací, uvezu jednou rukou a druhou koriguju dítě, je lehký (unesla jsem po schodech do metra i s dítětem), vejde se do Clia. Na žádné dlouhé ježdění to není, ale jako druhý kočár je fajn. Synovi je skoro 2,5 roku, má cca 95 cm a ještě se v něm celkem v pohodě vyspí.

• Citovat
  • Upravit
29436
7.4.14 13:54

No s berany to jde hodně blbě. Pokud chceš kočár vézt jednou rukou, tak jdi rozhodně do spojené rukojeti. Měla jsem Cybex Topaz 2011, golfky s beranama a né zrovna úplně nejlevnější a po roce občasného ježdění jsem je poslala dál. S 16 kg 2-leťákem jednou rukou naprosto neříditelné.

Teď jsem pro druhé na cestování koupila Graco Mirage +. Kočár má 7kg, takže lehounký, člověk si ho vynese do MHD sám a je po složení opravdu kompaktní, zabere plochu jen 0,15 m3. Polohování zad do tří poloh, od úplného lehu do úplného sedu, velká stříška, pultík pro dítě i rodiče, velký košík. Nemá ale zase polohování nožek, což může být pro někoho samozřejmě zase mínus. Kdybych si měla ovšem zase vybrat mezi Topazem a Mirage, beru Graco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4430
7.4.14 13:58

Mám Liru a jsem moc spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
716
7.4.14 14:11

My máme caretero spacer, vlezeš se do 2 tisíc, jsou skladné, váží 7,5kg, nemají ty škaredé mini plast. kolečka, nedělají takový hrachot jako některé golfáče, jdou dát do lehu a je tam hodně místa. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
7.4.14 15:26

Děkuji za tipy.
Podívám se na všechny detailněji.
A ta lira - to je přímo Euro Cart Lira 4 nebo 3 nebo jiné?
Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
7.4.14 20:38

V teto cenove relaci bych volila golfky Chicco Multiway, napr. na www.slune-cz.cz je nyni maji za 2.690,–. Myslim, ze by ti mohly vyhovovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
7.4.14 22:48

@Kristiána
Díky za tip, ale Multiway vím, že je velký golfáč, to se nám do auta nevleze. Potřebuji nějaký menší, skladnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí