Jaké máte očkování?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16953
15.4.19 19:10
@Anonymní píše:
Ahoj, dnes mi volala lékařka, že mi končí platnost očkování ke klistove encefalitide. A já přemýšlím, zda jít na přeockovani. To bych se musela dát preockovat na vše, nedávno mi vyšlo, že nemám protilátky ani na spalničky. Je mi 25.
Jaky mate postoj k přeockovani a jaké očkování mate, zda se vám jako nutné?

Ahoj,

neočkuju se proti ničemu. Naposledy na střední kvuli praxi jsem musela jit na zloutenku :nevim: Vždy mě pak hodně boli cela ruka, je mi špatně, bolí me hlava - mám migreny s aurou :zed:
I dětem dávám jen povinná očkování.

Ale asi si nechám zjistit protilátky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
15.4.19 19:19

Je „fajn“ číst, jak perfektně funguje Priorix v dospělosti, když v 25 letech nejsou protilátky… Báchorky o kolektivní imunitě berou rychle za své. Já fakt nevím, čím ti nahoře rozhodují o tom očkovacím kalendáři, to je vážně takový problém odsunout tu druhou várku na nejméně mladší školní věk, aby ty protilátky vydržely alespoň o kousek dál v produktivním věku, kdy jsou tyto nemoci nejnebezpečnější?
Btw, pro tu předsunutou hlídku tady, nejsem antivax, ale trocha rozumu by tomu systému neuškodila. Děti očkované mám, i když v trochu jiném schématu než je nám přikazováno.
A abych odpověděla zakladatelce, nemám v dospělosti žádná očkování, kromě tetanu, ale nyní už se přeočkovat nenechám, nevidím důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
15.4.19 20:49

To co jsem dostala jako děcko a loni tetanovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
15.4.19 23:36
@Bábrdl píše:
Vážně nevím, o čem to mluvíš. :think:A teď mimo téma. Víte, jak vzniklo úsloví, potrefená husa nejvíc kejhá? :think:

Aha, tak to jsem se ozvala zbytečně.
Jsem ráda, že souhlasíš s mým názorem. Protože většina pro-očko bohužel jakékoliv přemýšlení nad vakcínami neuznává.

Koho jsi tedy myslela tím antivaxem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek