Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma úplně nevážné… jaké máte plány na důchod? Budete cestovat kolem světa, vrtat se v záhonků, nebo vymetat televizní soutěže? Pokud se Teda toho důchodu vůbec dožijeme.
Pište reálné plány i nereálné sny ![]()
@pomeranca
sen: s manželem si koupíme malý domek v jižní Francii nebo Itálii, a zbytek života strávíme popíjením kvalitního vína a pojídáním kvalitních sýrů a šunky…
reální plány: zůstaneme bydlet poblíž našich dětí a budeme pomáhat s vnoučaty
Trávit hodně času s vnoučaty, a procestovat celý svět…hlalvně to druhý moc reálný není, budu ráda, když bude na mouku a droždí, a upeču si rohlíky ![]()
Prodame vse, co vlastnime - koupime karavan a budeme cestovat po Evrope… Zatim si myslime, ze je naprosto realny:-)
@kuklisek my bychom s manželem taky rádi pro cestovali Evropu ![]()
@J_Doe píše:
@pomeranca
sen: s manželem si koupíme malý domek v jižní Francii nebo Itálii, a zbytek života strávíme popíjením kvalitního vína a pojídáním kvalitních sýrů a šunky…reální plány: zůstaneme bydlet poblíž našich dětí a budeme pomáhat s vnoučaty
mám to podobně. Takový ten sen je být na „starý kolena“ někde v teplíčku a při dobrém jídle. Já bych k tvému menu přidala ještě celoročně čerstvou zeleninku a saláty
. Ale realita bude asi jiná, stesk po dětech by byl veliký a vnoučat budeme mít nejspíš kupu ![]()
@slavuska1 píše:
Trávit hodně času s vnoučaty, a procestovat celý svět…hlalvně to druhý moc reálný není, budu ráda, když bude na mouku a droždí, a upeču si rohlíky
myslíš, že rohlíky už v krámě nebudou? Nebo že budou drahý?
![]()
žádné, neboť se ho nejspíš nedožiju. Při současném vývoji odchodu do důchodu mě vyvezou z pracoviště nohama napřed.
@pe-terka píše:
myslíš, že rohlíky už v krámě nebudou? Nebo že budou drahý?![]()
drahý, a důchod žádnej
domácí mě velkej 80g vyjde tak na korunu, s elektřinou to bude víc.
Sedět na lavičce s manželem před naším domečkem, házet zrní slepičkám, společně snídat, obědvat i večeřet, sledovat televizní soutěže
hodně číst a moře času hlídat vnoučata, snad to vyjde podle plánu
![]()
@lukresia píše:
Sedět na lavičce s manželem před naším domečkem, házet zrní slepičkám, společně snídat, obědvat i večeřet, sledovat televizní soutěžehodně číst a moře času hlídat vnoučata, snad to vyjde podle plánu
![]()
kde vezmeš na zrní ![]()