Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Sen mého partner: Koupit roubenku na Šumavě a tam si dožít (já se trochu obávám o logistickou stránku věci, jak třeba na nákup, když budeme půl zimy někde zapadaní - na druhou stranu, bůh ví, jaké za třicet let budou zimy, že…)
Má vidina důchodu je poněkud přízemnější - vidím se na prahu našeho domku s vnoučaty okolo sebe a jak jednou týdně s bábama kamarádkama chodíme na kafíčko a dortík ![]()
Už se mluvilo i o prodeji všeho, krom poloviny pozemku (aby měl malej kde postavit), koupit karavan a cestovat… ![]()
Tak uvidíme…
@kouřící králík píše:
pojď na mou hruď![]()
povídej, jaké to je
já ti to moc přeju a tiše závidím, to je hnusná vlastnost, já vím, ale já bych šla hned zítra do důchodu
Pokud má člověk to štěstí a je zdravý, je to paráda. Jenže spousta lidí s odchodem do důchodu sice cestuje, ale po doktorech. Nebudeš mi to věřit, ale těch kteří jsou zdravý je dost málo a žádného takového osobně neznám. Přeju vám všem, aby se vaše sny splnily.
@neumisa píše:
kolem 60? srandistko… mám dvě děti a momentálně mám důchodový věk bez dvou měsíců 67 let…
Vyhrávat seniorské kategorie v běhu a procestovat všechny světové maratony
@bamba
věřím ti každé písmenko, oni cestují i mladí
Přeji ti pěkné dny, užívej si klidu a zdraví ![]()
@kouřící králík píše:![]()
jak to plánuješ? Ty jo 67 to tě tam budou vnoučata vozit elektromobilem
to bych jim to příliš usnadnila… pěkně postaru, vozejk bez motoru a tlačit budou, milánkové. Bič už mám, ještě to chce zásoby cukru.
@neumisa píše:
to bych jim to příliš usnadnila… pěkně postaru, vozejk bez motoru a tlačit budou, milánkové. Bič už mám, ještě to chce zásoby cukru.
počkej cukr
oni to nebudou znát, cukr nebud, zásoby dojdou, buď ráda, že máš ten bič
@kouřící králík píše:
počkej cukroni to nebudou znát, cukr nebud, zásoby dojdou, buď ráda, že máš ten bič
proto si ty zásoby musím udělat včas
biče se nevzdám, ten je věčný. Odkážu ho tomu nejhodnějšímu. ![]()
@kouřící králík píše:
@bamba
věřím ti každé písmenko, oni cestují i mladíPřeji ti pěkné dny, užívej si klidu a zdraví
Díky, užívám si vnoučat, pokud necestuju.Ale jinak je fajn nikam nespěchat.
@bamba Moji prarodice jsou tak napul. Sem tam doktor, nejaka operace, a kdyz se vzpamatuji, tak vylety, kolo (elektrokolo), chalupa. Pak se zas neco pokazi, zasi doktori, vzpamatji se a zase vyletuji. Je to super, prala bych si byt na tom jednou podobne, jako moje babicka s dedou!
My si na starý kolena pořídili domek na malé vesnici, koupili bazén, dětem trampošku…Je tu fajn až na to pokažený zdraví. Co už, když nejde o život jde o…
Až já půjdu do důchodu, budu žít ze svých úspor…co budu dělat druhý den, to netuším… ![]()
@gabi.fol píše:
Až já půjdu do důchodu, budu žít ze svých úspor…co budu dělat druhý den, to netuším…