Jaké máte plány na důchod?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31289
7.5.16 19:57

Sen mého partner: Koupit roubenku na Šumavě a tam si dožít (já se trochu obávám o logistickou stránku věci, jak třeba na nákup, když budeme půl zimy někde zapadaní - na druhou stranu, bůh ví, jaké za třicet let budou zimy, že…)
Má vidina důchodu je poněkud přízemnější - vidím se na prahu našeho domku s vnoučaty okolo sebe a jak jednou týdně s bábama kamarádkama chodíme na kafíčko a dortík :mrgreen:

Už se mluvilo i o prodeji všeho, krom poloviny pozemku (aby měl malej kde postavit), koupit karavan a cestovat… :lol:

Tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
7.5.16 19:57

@neumisa si to hlavně budeme opakovat, až počůráme židli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
7.5.16 20:00
@kouřící králík píše:
pojď na mou hruď :hug: :hug: povídej, jaké to je :think: já ti to moc přeju a tiše závidím, to je hnusná vlastnost, já vím, ale já bych šla hned zítra do důchodu :*

Pokud má člověk to štěstí a je zdravý, je to paráda. Jenže spousta lidí s odchodem do důchodu sice cestuje, ale po doktorech. Nebudeš mi to věřit, ale těch kteří jsou zdravý je dost málo a žádného takového osobně neznám. Přeju vám všem, aby se vaše sny splnily.

• Citovat
  • Upravit
7.5.16 20:00

jak do práce

@neumisa píše:
kolem 60? srandistko… mám dvě děti a momentálně mám důchodový věk bez dvou měsíců 67 let…
:mrgreen: :mrgreen: jak to plánuješ? Ty jo 67 to tě tam budou vnoučata vozit elektromobilem
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
7.5.16 20:01

Vyhrávat seniorské kategorie v běhu a procestovat všechny světové maratony

• Citovat
  • Upravit
7.5.16 20:02

@bamba
věřím ti každé písmenko, oni cestují i mladí :kytka: Přeji ti pěkné dny, užívej si klidu a zdraví :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26250
7.5.16 20:02
@kouřící králík píše: :mrgreen: :mrgreen: jak to plánuješ? Ty jo 67 to tě tam budou vnoučata vozit elektromobilem

to bych jim to příliš usnadnila… pěkně postaru, vozejk bez motoru a tlačit budou, milánkové. Bič už mám, ještě to chce zásoby cukru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.16 20:04

@Mar__tanka1983

Koupit roubenku na Šumavě a tam si dožít to půjde asi rychle :think: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.16 20:06
@neumisa píše:
to bych jim to příliš usnadnila… pěkně postaru, vozejk bez motoru a tlačit budou, milánkové. Bič už mám, ještě to chce zásoby cukru.

počkej cukr :think: oni to nebudou znát, cukr nebud, zásoby dojdou, buď ráda, že máš ten bič

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26250
7.5.16 20:07
@kouřící králík píše:
počkej cukr :think: oni to nebudou znát, cukr nebud, zásoby dojdou, buď ráda, že máš ten bič

proto si ty zásoby musím udělat včas :mrgreen: biče se nevzdám, ten je věčný. Odkážu ho tomu nejhodnějšímu. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
7.5.16 20:16
@kouřící králík píše:
@bamba
věřím ti každé písmenko, oni cestují i mladí :kytka: Přeji ti pěkné dny, užívej si klidu a zdraví :srdce:

Díky, užívám si vnoučat, pokud necestuju.Ale jinak je fajn nikam nespěchat.

• Citovat
  • Upravit
10425
7.5.16 20:21

@bamba Moji prarodice jsou tak napul. Sem tam doktor, nejaka operace, a kdyz se vzpamatuji, tak vylety, kolo (elektrokolo), chalupa. Pak se zas neco pokazi, zasi doktori, vzpamatji se a zase vyletuji. Je to super, prala bych si byt na tom jednou podobne, jako moje babicka s dedou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
7.5.16 20:26

My si na starý kolena pořídili domek na malé vesnici, koupili bazén, dětem trampošku…Je tu fajn až na to pokažený zdraví. Co už, když nejde o život jde o…

• Citovat
  • Upravit
25
7.5.16 20:34

Až já půjdu do důchodu, budu žít ze svých úspor…co budu dělat druhý den, to netuším… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
7.5.16 20:36
@gabi.fol píše:
Až já půjdu do důchodu, budu žít ze svých úspor…co budu dělat druhý den, to netuším… :D
:palec:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí