Jaké matrace na dospěláckou postel?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
350
12.1.11 22:04

Jaké matrace na dvoulůžko ???

Ahoj, vybírám matraci na dvoulůžko. Vůbec, ale vůbec se v nich nevyznám, proto prosím vás, holky, jaké máte? Vím jen, že bychom nechtěli nějaké nejlevnější nejobyčejnější. A co se týče roštů - polohovací nebo nepolohovací? Popřípadě, jestli víte o nějakém obchodě (Praha a okolí), kde dobře poradí??? Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7421
12.1.11 22:17

Ahoj,
my máme matraci od firmy Purtex a jsme s ní spokojeni. Vyrábí se mj. kousek za Prahou -m ají podnikovou prodejnu ve Zdibech.
Jen si nejsem jistá, jak moc umí lidi na této prodejně poradit, ale možná je to o tom na koho se zrovna trefí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
12.1.11 22:19

Máme matrace od Jelínka, konkrétně Sáru a jsme moc spokojeni,ted mají tuším dokonce slevu 15%. Před dvěmi lety jsme si koupili perdormire dream easy a po roce jsme je dali dětem, byly pro nás nepohodlné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
13.1.11 09:40

my máme matraci v celku od dřevočalu a můžu vřele doporučit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
13.1.11 11:56

ahoj, my mame z matex.cz a sme maximalne spokojni. brali sme nejake drahsie (dohromady nas vysli asi na 8000), ale fakt dobre. ja som vzdy trpela na bolesti krcnej patere a s tymito matracmi to nepoznam. maju predajnu v revolucni ul., ochotny personal. povodne sme mali od nich vybrane ine, no ked sme tam prisli, tak nam poradili tie, co mame a nelutujeme.

este jedna rada. osobne som pre 2 matrace, nez 1. mali sme kedysi a strasne mi to vadilo, pretoze ked sa manzel v noci otacal, tak to lomcovalo celou matracou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
13.1.11 14:22

…já jsem teda pro matraci vcelku. Oddělené jsme měli a muž je těžší, tak byl níž a já výš, mezi náma díra :nevim: Ale každému vyhovuje něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
13.1.11 15:15

Ahoj,
já jsem pro matrace pro každého zvlášť. Lépe se dělá údržba potahů. (Ty naše bych z velké matrace do pračky nedostala…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
15.1.11 08:27

My máme 100% latexovou matraci Purtex, jsme s ní oba moc spokojení. Objednali jsme jí a když jí přivezli, datum výroby na matraci bylo mezi naším objednáním a dodáním, měla jsem radost, že je „čerstvá“ a neležela nikde ve skladu. Ale jinak fajn matrace dělá spousta firem.
Před tím mě hodně boleli záda a chodila jsem s tím stále na rehabilitace. S novou postelí je už cítím málokdy. Jenže já před tím měla oleželou postel s odklápěcím úložným prostorem :roll:.
Ale chce to vybrat i dobrý rošt, to ale nemusí znamenat ten nejdražší. Mně nejvíc vyhovoval jeden z nejlevnějších lamelových roštů Ahorn Duoflex. Kompletní postel jsme koupili v jejich krámě.
Zkuste nějakou prodejnu, kde vás v klidu nechají vyzkoušet všechny postele i rošty, které budete chtít. Klidně si několikrát lehnout. Já se nakonec nechala přemluvit na dražší rošt… a pak jsme to předělávali, teď jsem spokojená.
Obchodů se „zdravým spaním“ je všude dnes spousta, doporučuji zkoušet a zkoušet… Přece jen, ta postel je na dlouhou dobu. Hlavně aby vyhovovala tobě i partnerovi :kytka: .

Jinak jsem moc ráda, že máme matraci každý zvlášť, přesně jak píše Brontík. Údržba potahů a naše pračka. Jsem ráda i kvůli prostěradlům. Ale i společná matrace má svoje výhody :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
19.8.15 09:06

Stalo se vám někomu, že vás z postele bolely klouby, hlava, šechno, byli jste totálně rozlámaní, přitom ta postel byl zbrusu nová??

já nevím jestli to není i nějakými feng šuej divnými proudy nebo co(ale na to moc nevěřím), každopádně je to tak divné…zkušela jsem i spát hlavou obráceně, postelí napříč..to mi připadalo vždy mírně lepší, ale nejspíš to bylo jen placebo.
kontrolovala jsem vodováhou, jestli postel není z kopce, původně trochu byla, pár desítek mm, postel jsem okaamžitě podložila sokly, aby byla u hlavy výš, pocitově proběhla mírná úleva, ale asi taky jen placebo..už je to znovu děsné…bolesti hlavy, páteře, pocity jak po „opici“… 8o záhada…

koupili jsme polohovací rošty a klasické nové pěnové matrace. A já nezamhouřím oko…

přitom předtím jsem spala na pérové molitanové rozleželé posteli s odkládacím prostorem uvnitř, znáte to…

naprosto neskutečné je, že lépe se vyspím i na gauči v obýváku než tam. Vůbec nevím co mám dělat, nemůžeme vyhodit (a už ani vrátit, ani reklamovat) nové ošty i matrace, byla jsem ráda, že mi je tam táta dovezl a smontoval… ale je to běs…

přitom kamarádce se v této posteli spí prý normálně…

:nevim: nechápu to…a vůbec tedy nevím, jaká je pro mě vhodná matrace…

když jsme byli na dovolené, byly tam ohromné pérové, taky byly měkké, ale bylo to blaho… takže o tvrdosti bych polemizovala..

stalo se to někomu z vás? jak jste to řešili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
21.8.15 11:04
@Niemeyer píše:
Stalo se vám někomu, že vás z postele bolely klouby, hlava, šechno, byli jste totálně rozlámaní, přitom ta postel byl zbrusu nová??

já nevím jestli to není i nějakými feng šuej divnými proudy nebo co(ale na to moc nevěřím), každopádně je to tak divné…zkušela jsem i spát hlavou obráceně, postelí napříč..to mi připadalo vždy mírně lepší, ale nejspíš to bylo jen placebo.
kontrolovala jsem vodováhou, jestli postel není z kopce, původně trochu byla, pár desítek mm, postel jsem okaamžitě podložila sokly, aby byla u hlavy výš, pocitově proběhla mírná úleva, ale asi taky jen placebo..už je to znovu děsné…bolesti hlavy, páteře, pocity jak po „opici“… 8o záhada…

koupili jsme polohovací rošty a klasické nové pěnové matrace. A já nezamhouřím oko…

přitom předtím jsem spala na pérové molitanové rozleželé posteli s odkládacím prostorem uvnitř, znáte to…

naprosto neskutečné je, že lépe se vyspím i na gauči v obýváku než tam. Vůbec nevím co mám dělat, nemůžeme vyhodit (a už ani vrátit, ani reklamovat) nové ošty i matrace, byla jsem ráda, že mi je tam táta dovezl a smontoval… ale je to běs…

přitom kamarádce se v této posteli spí prý normálně…

:nevim: nechápu to…a vůbec tedy nevím, jaká je pro mě vhodná matrace…

když jsme byli na dovolené, byly tam ohromné pérové, taky byly měkké, ale bylo to blaho… takže o tvrdosti bych polemizovala..

stalo se to někomu z vás? jak jste to řešili?

Ten rošt je lamelový? Kolikrát je to kvůli němu, pořát to pruží a prohýbá se, lepší jsou klasické pevné laťky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
21.8.15 11:45

Jo, jsou to pružné lamely…to bude asi tím…nevím, připadalo mi to „cool“, moderní a že to bude určitě lepší než nepohyblivé laťky…že by nebylo?:) už jsem si říkala, že bych na ty lamely položila regulérně sololitovou tvrdou desku..jestli by to pomohlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
21.8.15 12:31

Tady už se to právě řešilo, a lamely si moc nechválili odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie