Jaké mléko do bramborové kaše?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jaké mléko do bramborové kaše?
Maminky, co jste dávaly dětem za mléko do bramborové kaše? Malý má 8 měsíců, ráda bych mu ji udělala, jen si nevím rady s tím mlékem. Umělé mléko doma nemám, kojím. Vadila by ta troška „normálního“ kravského - třeba čerstvého v lahvi? Nebo kvůli tomu koupit sunar? Není to potom sladké? Díky za radu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
rozhodne ne klasicke mleko fakt musis kouit UM -delaj se treba domluv s nejakou kamaradkou at Ti trochu neceho odsype ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, malá má taky 8měsíců, zrovna v úterý jsem jí dělala taky kaši a z normálního mléka. Není ho tam tolik. Pokud v rodině netrpíte na alergii na kravské mléko a dáváš už jogurty, tak v tom nevidím problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych teda normalni mleko taky jeste nedala. Co tahkle dat misto mleka do kase bily jogurt?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
napsala jsem si na hami o vzorek prikrmu a prislo mi i mleko. ale docela to trva. myslim, ze 200g ti na pár kaší vystačí… ikdyž teda vlastne sunar neni drahej, tak ani nevim, proc to pisu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když teda nechceš dát obyč. mléko a nechceš kupovat UM, tak do té kaše odstříkej MM.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem taky dlouho kojila, ale do br. kaše jsem dávala sunar. Nedává se toho tolik, takže mi to sladký nepřipadalo.Já jsem vlastně kravský mlíko nedávala do 3 let, dávala jsem sunar - jsou teď i různé příchutě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem v droxi drogerii kdysi koupila Humana mleko uz namichane. Byla to 1 davka UM zabalena v krabici. Cenu nevim, ja jsem to koupila ve sleve za 10,–Kc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky
jsem tam kde jsem byla ![]()
asi teda koupím ten sunar, moje mlíko do brambor
? No nevím, každop. díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Inge - kravská bílkovina (= ALERGEN) je v jogurtu stejně jako v kravském mlíce!!! Pokud teda nemáš zdroj jogurtu vyrobeného z mléka lidského
Řešením není ani kozí jogurt - zas je tam kozí bílkovina a pořád je odlišná od té lidské…
Souhlasím s zari. Ostatně když na to přijde, všechna ta UM se dělají z kravského mlíka. Jistěže reklama praví, jak jsou úúúžasně upravená. Pak musí nabízet ještě HA řadu pro ty, kterým vadí normální UM a v koncích jsou ty mamky, jejichž děti nesnášejí ani to hypoalergenní UM. ![]()
D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit