Jaké mlíčko proti blinkani

104
28.4.15 21:27

jaké mlíčko proti blinkani

Ahojky maminky, potřebuji radu, máte nějakou zkušenost s mlíčkem, po kterém by miminko neublinkávalo? Dáváme nutrilon profutura, ublinkavame ale ne nijak extra-jenom ta cena :( a vydrží nám týden. Tak sem chtěla zkusit něco levnějšího. Dala jsem Hami ale po tom mi hází neskutečný šavle :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4336
28.4.15 21:47

@super mamča Malá má reflux a zkoušela jsem Nutriton, ovšem bez efektu. Tedy nejdřív to vypadalo, že je po ublinkávání, ale pak se zase vše vrátilo. Takže teď už nedávám. A s tou cenou - my dáváme Hipp Combiotic HA a je to taky děs, 500g za 389,–Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
28.4.15 21:47

Blije všechno, momentálně dávám Hami a do něj Nutriton na zahustění a zabírá to teď se poblije jen na břiše. U toho zůstanu Hami jsem sehnala na netu za 170,– a Nutriton kupuju za 200-235,– ten vydrzí na 14 dní. Vyjde to levněji než AR mléko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
28.4.15 21:49

@pampalin nám Nutriton fakt zabral asi to každému nepomáhá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
28.4.15 21:50

Já kombinuju obyč Hami a Hami citlivé bříško při ublinkávání :) 3 odměrky obyč, 1 odměrka zahuštěnýho a je to o 100% lepší, někdy se neublinkne vůbec, někdy trochu. Předtím blila fakt obloukem :D měli jsme Hipp Combiotik i Hipp Combiotik AR - po nich jí moc bolelo bříško :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
28.4.15 21:51

@kopejka Krásnej datum narození, holky jsou od sebe 2 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
28.4.15 22:59

Kupuju malé Nutriton a ublinkne si opravdu málokdy.. zabral po první dávce.. než jsem začala dávat příkrmy, tak jsem spotřebovala asi 2 krabičky měsíčně, což je o dost levnější než ty zahuštěné mléka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
29.4.15 06:39

Dcera blinkala i 20× denně, kojila jsem tak jsem UM nedávala. Hezky přibírala, tak jsem to na doporučení pediatra ignorovala. Některé děti jsou prostě blicí, některé ne. Pračka jela nonstop. Na jedné oslavě se během 1,5 hodiny 6× poblinkala. Byla už snad 3 hodiny po jídle a všichni si jí chtěli pochovat. Brzy je to přešlo, pak už se drželi v uctivé vzdálenosti :lol: A když začaly příkrmy, tak začala blinkat oranžově a to tuplem nejde vyprat. Přešlo jí to tak po půl roce. Já to jako problém neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
29.4.15 09:18

No nevím me to ze poblije celej obyvak, sebe a nás teda jako problém vidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
29.4.15 09:24

@super mamča hele jak jí zkus to hami namíchat s tim hami na blinkání, třeba půl na půl a uvidíš :-) mě taky hrozně vadilo to blití, navíc při oblíkání chytá hysteráky, takže to byl záhul i na nervy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová