Jaké náušničky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
22.6.12 16:28
@Dorka_X píše:Bílý zlato mám ráda, ale na těch dětských náušnicích ho nerozeznám od stříbra.. a stříbro mi přijde na dětech blbý 8)

8o
Když to ani nepoznáš, tak je to fuk, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
22.6.12 16:40
@helenkka píše:
Přidávám se s čekáním na odpovědi. I když podle mě alergie na zlato snad nejsou :nevim: V pondělí jdu k dr. a mám v plánu se jí vyptat. Náušničky koupíme z bílého zlata.

My teď v rodině řešíme tohle taky :D Nakonec jsme se sestrou pořídili prckovi krásný, malý, elegantní naušničky z chirurgický oceli.. :palec:
Stříbro mi přišlo takový.. nevím, nelíbilo se mi to.. A alergie na zlato je.. Dokonce jí mám.. :jazyk: (přítel je nadšenej, že nemusí kupovat drahý zlatý prstýnky, nebo přívěšky :mrgreen: ) navíc většina zlatých, co jsme viděli, je ujetá.. ve tvaru motýlu a podobných hovadin, a na to my fakt nejsme. :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
22.6.12 16:43

Řešila jsem to tento týden, prozatím vyhrála chirurgická ocel. Jinak jsem uvažovala o bílém zlatu, ale všechny naušnice byly s barevným kamínkem a to se mě moc nelíbilo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
22.6.12 16:45

Za mě taky chirugická ocel :potlesk: Píchat uši bych holce nenechala, je to trápení, takže jsme nechali naušnice nastřelit. To nebolí a ouška se krásně zahojila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.12 16:48

Nám naušničky nastřelovali, ty jsme ponechali cca 6 týdnů a pak jsem zjistila, že vypadají jako z umělé hmoty, Po těch 6 týdnech jsme malé koupili naušničky z bílého zlata (podle mne jsou takové jemnější) a zatím žádná reakce. Ale teď mne napadlo, že jsme s nastřelováním čekali do 1.očkování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
22.6.12 16:54

Lucka dostala tyhle náušnice od mých rodičů. Zatím je mám doma, plánujeme naušnice nastřelit a potom by nosila tyhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.12 17:31

Niekde som citala ze vraj aj na biele zlato moze byt alergia… z tej primesi co ho robi bielym. Ale co je na tom pravda neviem, ja mam alergiu na nevzacne kovy, biele ani cervene zlato ci striebro mi nevadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
22.6.12 19:32
@Meliora píše:
Lucka dostala tyhle náušnice od mých rodičů. Zatím je mám doma, plánujeme naušnice nastřelit a potom by nosila tyhle.

Jsou moc krásný :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
22.6.12 19:39

Když budeš kupovat zlatý, tak si ohlídej kolik mají karátů. Oni totiž dělají i z 8 a to pak dělá holčičkám ty problémy. Měly by mít nejmíň 12. Já mám připravené z bílýho zlata ale i ze žlutýho se mi líbí. Ta ocel mi přijde dost těžká, tak bych vybírala když tak nějaký maličký. Stříbro bych taky nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
22.6.12 21:03

@Baba
Myslela jsem to tak, že bych neustále měla pocit, že musím všem tetičkám a babičkám vysvětlovat, že to není stříbro ale bílý zlato.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
22.6.12 22:00
@fiali píše:
Jsou moc krásný :potlesk:
že jo :srdce: už se těším, až je budem moct nasadit. Nemám ráda žlutý zlato a když mi máma dávala tyhle naušnice, tak se mi podlomili kolena :D Za prvé úlevou, že to zlato není žlutý a za druhé jak jsou pěkný :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
22.6.12 22:29

Ahoj, máme kytičky závěsné ze žlutého zlata. Původně jsem koupila kroužky, ale stále se rozepínaly a pak mně v klenotech poradily, že jsou vhodnější pro větší holčičky, že ležícímu miminku se rozepínají, jak si na nich celý den leží. Kopula jsem druhé klasické a nechala je zamknout a od té doby je klid. Kroužky mám schované i když ted by je už určitě mohla dcera mít, je jí 2,5 roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
22.6.12 22:42

Tak druhá dcera má žluté zlato, první dcera měla také ale alergocká reakce nastala- náušnice jsem musela vyndat

• Citovat
  • Upravit
59391
22.6.12 22:46

já objednávala pro malou tyhle http://www.zlate-detske-nausnice.eu/…c2008-10-p22 a teda bylo to náročné vybrat nějaké které se budou líbit oboum :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
22.6.12 23:18

My nechali naší dcerce nastřelit v cca 3 měs., byly plastové, ale vypadali naprosto skvěle, červené kytičky s růžovým středem, ale sestřička nám dávala vybrat z asi 10ti párů, jedny krásnější než druhé, že jsem ani vybrat nemohla. :srdce: Ty jsme ji nechali asi do deseti měsíců a byli jsme naprosto spokojeni. Žádné reakce, zarudnutí, záněty…prostě pohoda. Pak jsme ji je vyměnili za klasické zlato. Ty plastové nám doporučila dětská doktorka právě pro velmi dobrou snášenlivost, kterou mohu potvrdit. Navíc to nastřelení bylo velmi rychlé a šetrné a téměř bez slz:) žádná krev a pod. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí