Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já teda vím, že si spousta maminek nastřelování chválí, ale dodnes si pamatuju, jak mi v 10 letech nastřelovali náušnice a jak strašně mě to bolelo
Při představě, že to takhle bolí mojí dceru mě omejvají. Navíc při nastřelení dají do oušek takový náušničky, který jsou z obou stran „uzavřený“ a jak k tomu nemůže vzduch, tak se ouška podebírají, takže za mě stará dobrá klasika u ušního. Když si vzpomenu na sebe, co jsem si s náušnicema užila ![]()
No ja som si tiez davala nastrelit nausice a teda mna to nebolelo vobec
.
Kde kupujete nausnicky z chirurgickej ocele? Ja som take este nevidela. Nie su pre dieta tazke?
Neviete o nejakom obchode, ktory predava detske nausnicky so zapinanim vzadu. Totiz vacsina det. nausniciek sa zapina vpredu a nam sa to stale odopina a taktiez sa to tazko navlieka kedze je tam „hacik“, ktory sa musi vopchat do uska.
@Monika123 píše:
No ja som si tiez davala nastrelit nausice a teda mna to nebolelo vobec.
Kde kupujete nausnicky z chirurgickej ocele? Ja som take este nevidela. Nie su pre dieta tazke?
Neviete o nejakom obchode, ktory predava detske nausnicky so zapinanim vzadu. Totiz vacsina det. nausniciek sa zapina vpredu a nam sa to stale odopina a taktiez sa to tazko navlieka kedze je tam „hacik“, ktory sa musi vopchat do uska.
Tak si je nechte u zlatníka zamknout a už se vám odepínat nebudou.
@Monika123 Naše holky mají náušnice z chir. oceli a mají tyto.
@Dorka_X píše:
Alergie jsou i na zlato..dneska už jsou alergie snad na všechno
My jsme vybrali malé zlatý náušničky - http://www.sperky-stribro-zlato.cz/…ti~c105.html
Bílý zlato mám ráda, ale na těch dětských náušnicích ho nerozeznám od stříbra.. a stříbro mi přijde na dětech blbý
já tež vybrala taky tyhle
žluté zlato s modrým kamínkem swarowski a jsem s nima spokojená, nám teda nezčernaly a malá je snáší výborně ![]()