Jaké neutrální barvy?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.11.10 11:47

jaké neutrální barvy?

Ahoj, chci se zeptat, jaké jsou neutrální barvy kromě béžové, bílé, zelené a žluté? Někdo mi říkal, že i oranžová, ale to si tedy moc nemyslím.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102677
7.11.10 11:50

ahojky, jestli Ti jde o oblečení a věcičky pro mimi, tak myslím, že oranžová klidně, že nakonec i modrou může mít holčička, červenou a fialovou kluk, jen ta růžová je prostě čistě holčičí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
7.11.10 11:54

Ahoj.
Oranžová taky, když není moc křiklavá, řekla bych i červená. Já kupovala hodně i světle modrou (modrá holčička mi nevadí, růžový chlapeček už by asi vypadal divně ;) ). Mně naopak zelená přijde spíš na chlapečky, ale měli jsme i zelené.

Já měla nejvíc bílé a výhodu to mělo i v tom, že se dalo prát všechno dohromady, což různobarevné vždycky nejde. Bohužel i mimi věci často pouští (a to jsem nekupovala u vietnamců atp).

Příspěvek upraven 07.11.10 v 11:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
7.11.10 11:54

já dávam dceři i synovi červenou a i některé odstíny fialové dávám synovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
7.11.10 11:58

ahoj, většinou synovi růžovou nedávám,jinak všechny oběma :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
7.11.10 12:05

ahoj- mam moc rada modrou, ale kluka nechci mit celeho v modre. takze kupuji hnedou, cervenou, zelenou, zlutou i oranzovou. da se to moc pekne kombinovat ;-) fialova se zelenou je bomba. modra mi prijde fajn i pro holku ;-) ja mela modre veci prestoze nebylo jasne co to bude ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
7.11.10 12:11
Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat, jaké jsou neutrální barvy kromě béžové, bílé, zelené a žluté? Někdo mi říkal, že i oranžová, ale to si tedy moc nemyslím.

Ještě hnědá. Já jsem nejvíc „jela“ v bílé, béžové a hnědé. Sem tam něco do žluta, případně lehce zelenkava. Ostatní barvy pro mě už nejsou neutrální. No snad ještě šedá a černá, ale to se u dítka moc neužije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
7.11.10 12:20

taky si myslím, že červená vypadá na klukovi moc pěkně.....
tričko na fotce nosí teď můj syn, předtím ho nosila dcera :lol: přijde mi neutrální.
Spíš záleží na obrázkách nebo dekoru a střihu.
U dcery jsme nechtěli vědět pohlaví, takže na první 3 měsíce měla všechno hlavně žluté, béžové, dozelena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
7.11.10 12:39

mě se teda červená na chlapečkách líbí moc, modrá pro holčičku vůbec nevadí a oranžová je pro mě osobně čistě neutrální barva :lol:
myslím, že pokud se klučíkovi nedává vyloženě růžová, tak nevadí žádná kombinace barev :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
7.11.10 13:07

Taky si myslím, že chlapeček může vše krom růžové a holčička úplně všechny barvy. Mám holčičku a máme a měli jsme i modré věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65276
7.11.10 14:09

Matyášek byl i v růžovém body

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
7.11.10 15:01

Tak za me bila, smetanova, bezova, hneda. Takove ty jakoby medvidkove vecicky (kombinace bezove, hnede, pripadne s bilou) jsou na miminka uzasny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymmmm
7.11.10 15:11

Děkuji moc. :)

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
7.11.10 15:12

Já syna oblékám snad jen do neutrálních barev pro mě to jsou všechny barvy kromě růžové a modré :-) Samozřejmě má něco málo modrého oblečení, ale už jako miminko jsem ho oblékala do brevna, červená, hnědá, zelená, proužky v jakýchkoliv barvách,žlutá, béžová, oranžová..........

V dnešní době nosí růžovou i kluci :-)

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
7.11.10 15:14

Také jsem měla syna v růžovo černo bílém overálku :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4