Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
ahojky, jestli Ti jde o oblečení a věcičky pro mimi, tak myslím, že oranžová klidně, že nakonec i modrou může mít holčička, červenou a fialovou kluk, jen ta růžová je prostě čistě holčičí. ![]()
Ahoj.
Oranžová taky, když není moc křiklavá, řekla bych i červená. Já kupovala hodně i světle modrou (modrá holčička mi nevadí, růžový chlapeček už by asi vypadal divně
). Mně naopak zelená přijde spíš na chlapečky, ale měli jsme i zelené.
Já měla nejvíc bílé a výhodu to mělo i v tom, že se dalo prát všechno dohromady, což různobarevné vždycky nejde. Bohužel i mimi věci často pouští (a to jsem nekupovala u vietnamců atp).
Příspěvek upraven 07.11.10 v 11:55
já dávam dceři i synovi červenou a i některé odstíny fialové dávám synovi
ahoj- mam moc rada modrou, ale kluka nechci mit celeho v modre. takze kupuji hnedou, cervenou, zelenou, zlutou i oranzovou. da se to moc pekne kombinovat
fialova se zelenou je bomba. modra mi prijde fajn i pro holku
ja mela modre veci prestoze nebylo jasne co to bude ![]()
Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat, jaké jsou neutrální barvy kromě béžové, bílé, zelené a žluté? Někdo mi říkal, že i oranžová, ale to si tedy moc nemyslím.
Ještě hnědá. Já jsem nejvíc „jela“ v bílé, béžové a hnědé. Sem tam něco do žluta, případně lehce zelenkava. Ostatní barvy pro mě už nejsou neutrální. No snad ještě šedá a černá, ale to se u dítka moc neužije…
taky si myslím, že červená vypadá na klukovi moc pěkně.....
tričko na fotce nosí teď můj syn, předtím ho nosila dcera
přijde mi neutrální.
Spíš záleží na obrázkách nebo dekoru a střihu.
U dcery jsme nechtěli vědět pohlaví, takže na první 3 měsíce měla všechno hlavně žluté, béžové, dozelena…
mě se teda červená na chlapečkách líbí moc, modrá pro holčičku vůbec nevadí a oranžová je pro mě osobně čistě neutrální barva ![]()
myslím, že pokud se klučíkovi nedává vyloženě růžová, tak nevadí žádná kombinace barev ![]()
Taky si myslím, že chlapeček může vše krom růžové a holčička úplně všechny barvy. Mám holčičku a máme a měli jsme i modré věci.
Tak za me bila, smetanova, bezova, hneda. Takove ty jakoby medvidkove vecicky (kombinace bezove, hnede, pripadne s bilou) jsou na miminka uzasny ![]()
Já syna oblékám snad jen do neutrálních barev pro mě to jsou všechny barvy kromě růžové a modré
Samozřejmě má něco málo modrého oblečení, ale už jako miminko jsem ho oblékala do brevna, červená, hnědá, zelená, proužky v jakýchkoliv barvách,žlutá, béžová, oranžová..........
V dnešní době nosí růžovou i kluci ![]()
Ahoj, chci se zeptat, jaké jsou neutrální barvy kromě béžové, bílé, zelené a žluté? Někdo mi říkal, že i oranžová, ale to si tedy moc nemyslím.