Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Cappy píše:
Záda snesou leccos, pokud náklad roste/přibírá postupně.
Jizvíkové děti přibírají skokově.
![]()
Alpaka píše:Cappy píše:Jizvíkové děti přibírají skokově.
Záda snesou leccos, pokud náklad roste/přibírá postupně.![]()
Já myslím, že spíš myslela situaci, že nenosí a najednou si strčí na břicho 8měsíční desetikilové dítě
To pak věřím, že je i šok…
Angua píše:Alpaka píše:Já myslím, že spíš myslela situaci, že nenosí a najednou si strčí na břicho 8měsíční desetikilové dítěCappy píše:Jizvíkové děti přibírají skokově.
Tak hlavně v případě Jizvíkové chápu, že dítka nenosí… fakt nevím jak by se dali nosit 3 najednou ![]()
j.a.n.i1 píše:Angua píše:Tak hlavně v případě Jizvíkové chápu, že dítka nenosí… fakt nevím jak by se dali nosit 3 najednouAlpaka píše:Já myslím, že spíš myslela situaci, že nenosí a najednou si strčí na břicho 8měsíční desetikilové dítěCappy píše:Jizvíkové děti přibírají skokově.
No jo, jenže ona je má obráceně (a předpokládám, že dvouhlavá saň není) ![]()
ty jo tak to je super fotka
to si nedokážu představit ani já se dvouma takle
mi stačí nést jednoho a druhého mít v kočáře ![]()
Angua píše:
No jo, jenže ona je má obráceně (a předpokládám, že dvouhlavá saň není)
jak obráceně? ![]()
Lucka 2010 píše:Angua píše:jak obráceně?
No jo, jenže ona je má obráceně (a předpokládám, že dvouhlavá saň není)
Jako myslím 2 stejně staré a jednoho mladšího - nejdřív jsem myslela totiž, že ti dva nošenci jsou dvojčata ![]()
Alpaka píše:j.a.n.i1 píše:Angua píše:Tak hlavně v případě Jizvíkové chápu, že dítka nenosí… fakt nevím jak by se dali nosit 3 najednouAlpaka píše:Já myslím, že spíš myslela situaci, že nenosí a najednou si strčí na břicho 8měsíční desetikilové dítěCappy píše:Jizvíkové děti přibírají skokově.
http://www.nosenideti.cz/…1c0cdbc9.jpg
jj a taková je realita ![]()
náš Vojtěch se kolem druhého taky nechtěl nosit a tad se nezapomene připomenout jestli jsme nezapoměla nosítko
a je fakt, že když jdem třeab s kolem a pak už nejede ani kolo ani nejde ditko je lepší hodit Vojtu na zada a kolo do ruky
a v klidu dojít domu