Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahojky maminy, prosím vás jaké nosítko pro dvouměsíční dceru? Existuje vůbec takové? ![]()
@Tereza109
Ahoj, na prvního syna jsem porizovala tula free to grow. Nosila jsem ho v ní už od tří týdnů, zpočátku s nohama uvnitř. Ale malej se narodil 4 kilovej, takže tam hezky zapadl
teď čekám druhé a na ty první mesice jsem si pořídila i šátek a pak budu zase používat tu tulu. Jsem s ni fakt spokojená, není vyztuzena a byla mi pohodlná. Ještě jsem slyšela pozitivní recenze na Monilu. Ale úplně nejlepší je, si ty nositka vyzkoušet, abys věděla, co sedí tobě a miminku ![]()
@Tyna15 no dcera měla porodní váhu 4130g a teď už má 6kg, takže žádný drobeček ![]()
@Tereza109
Tak to bych klidně zkusila tu Tulu. Maj víc druhů, ale myslím, že pro dvouměsíční mimčo je ta free to grow už v pohodě. Nevím, jestli máš v dosahu nějakou dětskou prodejnu, kde si to můžeš vyzkoušet. Já jsem si tenkrát zkoušela tulu, manducu a egobaby a seděla mi jen ta tula, navíc sem chtěla, aby to nositko nebylo vyztuzene. A nebo to Monilu. Ty jsou taky nějaký rostouci a slyšela jsem na ně jen samou chválu. Jen nevím, jestli se dá někde vyzkoušet ![]()
@Tereza109 treba Monilu Uni start je od mrnousku a je satkove, pohodlnejsi. Pises, ze mala ma uz 6 kg, takze Storch nebo Caboo uz bude nepohodlne. Jinak nositka se vybiraji nejcasteji podle velikosti prcka (kolik ma cm), ne podle toho, kolik mu je mesicu
Koukni na zkusnositko.cz,da se tam i objednat na vyzkouseni. Jinak fb skupina Nosime deti, jsou tam alba, rady, holky poradi ![]()
Příspěvek upraven 11.02.20 v 14:49
@Tereza109 není za co
nejtěžší na výběru nositka je to, že každému fakt sedí něco jiného. Ale když si najdeš to svoje, tak je to podle mě, ten nejlepší pomocník.
hodně štěstí při výběru ![]()
@Tyna15 no právě, tatínek ji naučil chovat a malá to teď vyžaduje i po mě a já doma vůbec nic neudělám a musím čekat až přijde tatínek z práce, aby si dceru „převzal“ ![]()
Storch, caboo, fidella, monilu uni strat…
ja měla fidella flow click half buckle a bomba!
Zkus zjistit jestli nemáš někde poblíž obchod, kde by se nosítka daly vyzkoušet a ideálně půjčit. Já takhle zkoušela různé (prcek 4 měsíce, 6 kg) a nejvíc mi sedělo Monilu, ale je to hodně individuální