Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Maminky, máte některá zkušenost přímo s tímto nositkem? Je opravdu pohodlné od malého miminka? Děkuji ![]()
Osobní zkušenost s tímto nosítkem sice nemám, ale vypadá dobře:
Je ovšem nejlepší si zvolené nosítko odzkoušet. Přidejte se na FB do některé lokální nosící skupinky - dost často pořádají různé srázky, na nichž je možné si odzkoušet pár nosítek či nosících šátků, nemluvě o tom, že ve skupince se Vám dostane spousty užitečných rad ![]()
@Tea.30 pridej se do fb skupiny Nosime deti. Je tam prehled vsech doporucenych nositek, rady, recenze, a najdes tam i odkazy na regio skupiny, kde se poradaji srazy a nekdo ti muze primo pujcit na vyzkouseni.
a uprimne, muj nazor, jestli nekdy budu porizovat dalsi nositko, tak uz jedine satkove
latkove mi prijde takove min poddajne pro zadicka prcka ![]()
@Tea.30 mela jsem pro obcasne noseni a za me uplne v pohode
mala tam byla pekne usazena, tak jak ma.
Právě je to můj favorit díky dle mého rychlé manipulaci. Ještě uvažuji nad caboo ale nevím jak v létě, zda díky vrstvám moc nehreje nebo nad Strochenweige. Nacteno mám dost myslím. Jde mi i o to rychle nasazení a jednoduché. Termín mám v květnu. S břichem toho moc nezkusim a ráda bych pořídila před porodem a nosila co nejdříve. Pp dceři mám manducu a to bych pak mohla použít cca od toho 5m tak potřebuji jen něco na začátek a na to leto právě. Nejsem vázaci typ moc a uprednostnila bych jednoduché nositko ![]()