Love and carry ONE

328
1.2.20 07:27

Love and carry ONE

Maminky, máte některá zkušenost přímo s tímto nositkem? Je opravdu pohodlné od malého miminka? Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
93
1.2.20 07:42

Osobní zkušenost s tímto nosítkem sice nemám, ale vypadá dobře:

• je látkové (pozor na nosítka s vyztuženými zádovými opěrkami - ta brání přirozenému posazení miminka se zádíčky do tvaru písmene C, a jsou tudíž neergonomická a nevhodná);
  • bederní pás vypadá pohodlně (mám nosítko s tvrdým pásem, a ten se raději zohne podélně v půli, než aby držel, jak má :roll:);
  • ramenní popruhy jsou dostatečně široké, takže by se neměly nijak zařezávat.

Je ovšem nejlepší si zvolené nosítko odzkoušet. Přidejte se na FB do některé lokální nosící skupinky - dost často pořádají různé srázky, na nichž je možné si odzkoušet pár nosítek či nosících šátků, nemluvě o tom, že ve skupince se Vám dostane spousty užitečných rad :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
1.2.20 08:02

@Tea.30 pridej se do fb skupiny Nosime deti. Je tam prehled vsech doporucenych nositek, rady, recenze, a najdes tam i odkazy na regio skupiny, kde se poradaji srazy a nekdo ti muze primo pujcit na vyzkouseni. :) a uprimne, muj nazor, jestli nekdy budu porizovat dalsi nositko, tak uz jedine satkove ;) latkove mi prijde takove min poddajne pro zadicka prcka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
1.2.20 08:31

@Tea.30 mela jsem pro obcasne noseni a za me uplne v pohode :) mala tam byla pekne usazena, tak jak ma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
1.2.20 17:46

Právě je to můj favorit díky dle mého rychlé manipulaci. Ještě uvažuji nad caboo ale nevím jak v létě, zda díky vrstvám moc nehreje nebo nad Strochenweige. Nacteno mám dost myslím. Jde mi i o to rychle nasazení a jednoduché. Termín mám v květnu. S břichem toho moc nezkusim a ráda bych pořídila před porodem a nosila co nejdříve. Pp dceři mám manducu a to bych pak mohla použít cca od toho 5m tak potřebuji jen něco na začátek a na to leto právě. Nejsem vázaci typ moc a uprednostnila bych jednoduché nositko :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí